Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι φιλε μου θεοριτικα ετσι ειναι.αλλα αλλο το να το παρει και να μην δουλευει και αλλο να δουλευει και απο ανικανοτιτα να χαλασει το πρωιον και να σου ζηταει τα ρεστα.τελος παντον.μην χαλαμε αλλο το topic.ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξαι κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους;

Πρόβλημά του. Όταν την είχες έπαιζε, κάτι της έκαναν και την χάλασαν, ή είναι scam.

Από μόνοι τους παραδέχτηκαν πως δούλευε, μαλακία έκαναν και τώρα πάνε να σε φάνε. Μην είσαι κουτός. Φιλικά στο λέω.

καλημερα εχω εναν ssd της kingston αυτον εδω  RBU-SC100S37256GD SSD 256GB.ειναι τελευταιο μοντελο?εχει 9 ωρες λειτουργιας και θελω να τον πουλησω.ποσο μπορω να τον δωσω?ευχαριστω

Καλημερα...Πηρα εγω αυτη την μητρικη... Την εδωσα σε εναν φιλο μου τεχνικο για να την περασει σε ενα υπολογιστη.. .Μου οτι ανοιξε η μητρικη... Και μετα την περσαε μεσα στο pc... Προσπαθησε να ξανα ανοιξει τωρα τον υπολογιστη αφου ειχε τοποθετησει ολα επανω στην μητρικη και δεν ανοιγε καθολου ο υπολογιστης... Μαλιστα του εκαψε και το πληκτρολογιο..

Καλημερα...Πηρα εγω αυτη την μητρικη... Την εδωσα σε εναν φιλο μου τεχνικο για να την περασει σε ενα υπολογιστη.. .Μου οτι ανοιξε η μητρικη... Και μετα την περσαε μεσα στο pc... Προσπαθησε να ξανα ανοιξει τωρα τον υπολογιστη αφου ειχε τοποθετησει ολα επανω στην μητρικη και δεν ανοιγε καθολου ο υπολογιστης... Μαλιστα του εκαψε και το πληκτρολογιο..

Ασχολουμαι με υπολογιστες απο τα 14 που πηρα τον πρωτο μου 8086 δηλαδη εδω και 30 χρονια, πρωτη φορα διαβαζω μητρικη να εκαψε πληκτρολογιο.

Ποσο χρονων ειναι ο "τεχνικος" ???

Τι τροφοδοτικο εχεις???

• Like 4

Ναι... Γιατι δεν μπορει να συμβει αυτο;  Και γιατι δεν δουλεψε η μητρικη που εβαλε επανω;

Aνοίξτε νέο θέμα μιας που δεν είναι απλή ερώτηση, καλύτερα.

• Like 2

Aνοίξτε νέο θέμα μιας που δεν είναι απλή ερώτηση, καλύτερα.

coolermaster 212x σφραγισμενη και με αποδιξει ποσο να την δωσω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...