Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσο να δωσω ps4 500gb με τα παντα και χαρτοκουτο και αχρησιμοποιητα ακουστικα +1 dualshock4 original αγορασμενο χριστουγεννα απο public + razer kraken+ 2κιθαρες guitar hero η μια αχρησιμοποιητη και η αλλη με 3 ωρες λειτουργειας + 20 παιχνιδια ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΑ με τα κουτια τους με βιβλιαρακια (tomb raider definite edition,rachet&clanc, AC UNITY,AC Syndicate(x2- το ενα δεν παιζει εξ αρχης) ,diablo 3,Need for speed, horizon zero dawn,metal gear solid zero grounds, resident evil origins, resident evil revalations, the last of us remastered, nba 2k14,battleborn, rabbits invasion, the evil within, guitar hero live,tales from the borderland, eve valkyrie).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα στα παιδια.πουλαω ενα συστημα gigabyte p35 ds4 q6600 4gb ram cpu cooler zalman gpu gigabyte 4850 1gb .το εχω στα 75.τα πραγματα ειναι αριστα αλλα δεν βλεπω να ενδιαφερεται κανενας εκτος 1 ατομο απο επαρχια.μα ποσο να το βαλω;δεν ειναι καλη η τιμη;αν δεν υπηρχε σοβαρη αναγκη δεν θα το εδινα

Καλησπερα στα παιδια.πουλαω ενα συστημα gigabyte p35 ds4 q6600 4gb ram cpu cooler zalman gpu gigabyte 4850 1gb .το εχω στα 75.τα πραγματα ειναι αριστα αλλα δεν βλεπω να ενδιαφερεται κανενας εκτος 1 ατομο απο επαρχια.μα ποσο να το βαλω;δεν ειναι καλη η τιμη;αν δεν υπηρχε σοβαρη αναγκη δεν θα το εδινα

Mια χαρά τιμή είναι, ίσως και λίγο χαμηλά.

Ε δώσε το στην επαρχεία, πες του κατάθεση και στείλε τα με ελτά. Τρέξε κανα 3d mark06 πρώτα και δείξε του φωτογραφίες με θερμοκρασίες, το τεστ κτλ.

Μορε δεν ειναι το προβλημα τα τεστ.το παιδι το περνει αλλα με αντικαταβολη και δεν θελω να μπλεκω.τελος παντον.ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση

Μορε δεν ειναι το προβλημα τα τεστ.το παιδι το περνει αλλα με αντικαταβολη και δεν θελω να μπλεκω.τελος παντον.ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση

εγω θα σ ελεγα να τα στηλεις με ελτα ταχυδρομια και σε δυο μερες εφοσον εχει παραλάβει  θα παρεις και εσυ τα λεφτα σου 

εγω θα σ ελεγα να τα στηλεις με ελτα ταχυδρομια και σε δυο μερες εφοσον εχει παραλάβει θα παρεις και εσυ τα λεφτα σου

Θα τα στειλει οπως αποφασισουν μεταξυ τους. Οτι βολευει θα προτιμηθει. Προσεχε τις αντικαταβολες σε ατομα που δεν θα παραλαβουν ποτε ομως.
  • Like 2

Θα τα στειλει οπως αποφασισουν μεταξυ τους. Οτι βολευει θα προτιμηθει. Προσεχε τις αντικαταβολες σε ατομα που δεν θα παραλαβουν ποτε ομως.

μια φορα εκανα με γενικη ταχυδρομική και ολα κομπλε εγω παντως προτιμώ της συναλλαγες χερι με χερι  

• Like 1

Προσπαθώ να πουλήσω εδώ και πολύ καιρό την GTX 780 Gigabyte OC αλλά οι τιμές που μου προσφέρονται είναι απογοητευτικές. 

Κάνω κάτι λάθος;

Προσπαθώ να πουλήσω εδώ και πολύ καιρό την GTX 780 Gigabyte OC αλλά οι τιμές που μου προσφέρονται είναι απογοητευτικές. 

Κάνω κάτι λάθος;

Τι εννοείς απογοητευτικές?

Νομίζω ότι απλά στην αγγελία σου πρέπει να βάλεις την τιμή που θέλεις να την δώσεις αλλιώς μόνο με χασομέρηδες θα ασχολήσε.

• Like 3

huawei g8 χωρίς εγγύηση αλλά σε καλή κατάσταση με κουτί , πόσο πάει λέτε;

και dell latitude e5410 Με i5 520 ,160gb , 4gb ddr3 και καινούργιο φορτιστή γνήσιο dell ? (χωρίς μπατρία)

120 ευρώ πχ. δεν την δίνω με τίποτα.

Eαν θες να πουλησεις κατι χθες, το βαζεις χαμηλη τιμη.20-30 ευρω κατω και εχεις την ηρεμια  οτι εφυγε αμεσως, παρα να περιμενεις μηνες το θυμα.Τωρα το θεμα δεν ειναι τα 20-30 ευρω κατω απο αυτα που ζητας εσυ, αλλα με αυτα που καλειται να πληρωσει ο αγοραστης τη παιρνει.Και να ξερεις οτι ο αγοραστης εχει παντα το πανω χερι.Εκτος και εαν καιγεται για κατι σπανιο, που μονο σπανιο δεν ειναι οι μεταχειρισμενες καρτες και σε καλη τιμη.Απλως να σου πω, οτι εαν εσυ δεν εισαι διατεθημενος να χασεις 20-30 ευρω και θες να πουλησεις GTX 780 στα 150-160.Για ποιο λογω εγω(βαζω τον καθενα) να μην βαλω αλλα 20, το οποιο εινα ευτελες ποσο και να παρω μια GTX 970  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.και στα 200 παιζουν οι GTX 980.

• Like 1

Στα 200e δεν παιζουν οι 980 αλλα οταν διαθετεις 160e συμφωνω οτι αξιζει να δωσεις αλλα 20e και να παρεις 970 που ειναι καλυτερη πιο κρυα και με εγγυηση

Απο AMD μερια μπορεις να πας σε 470 στα ιδια χρηματα

Στα 200e δεν παιζουν οι 980 αλλα οταν διαθετεις 160e συμφωνω οτι αξιζει να δωσεις αλλα 20e και να παρεις 970 που ειναι καλυτερη πιο κρυα και με εγγυηση

Με 200 ευρώ παίρνεις από amazon.de 1060 καινούργια. Κάθε άλλη επιλογή είναι άθλια (είχα 2 960 , έχω ακόμη 1 970 και έχω και μια 1060).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...