Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε το φυσικό, αλλά δες μην έχει φάει κανα μπαν στον λογαριασμό του. Και να σου δώσει και το μαιλ για το multyplayer.

Ωραίος δεν τα ήξερα αυτά

Θα τα προσέξω σήμερα που θα το αγοράσω.

Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ανακάλυψα ανάμεσα σε παλιο hardware μια PCI DVR κάρτα και αναρωτιέμαι πόσο θα μπορούσε να πωληθεί..είναι used, χωρίς παρελκόμενα και είναι αυτή: PCI DVR SEC4X_7130 Ver C KG904-A/08 με specs, 16 / 12 / 8 / 4 CHs Video / Audio ; Recording: 120fps(NTSC)100fps(PAL)

Βρίσκω μια στο ebay στα 120+ ευρώ (??) στέκει μια τέτοια τιμή? link

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ανακάλυψα ανάμεσα σε παλιο hardware μια PCI DVR κάρτα και αναρωτιέμαι πόσο θα μπορούσε να πωληθεί..είναι used, χωρίς παρελκόμενα και είναι αυτή: PCI DVR SEC4X_7130 Ver C KG904-A/08 με specs, 16 / 12 / 8 / 4 CHs Video / Audio ; Recording: 120fps(NTSC)100fps(PAL)

Βρίσκω μια στο ebay στα 120+ ευρώ (??) στέκει μια τέτοια τιμή? link

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Καλησπέρα,

Εδώ θα βρεις πολύ δύσκολα αγοραστή, και σε τέτοια τιμή αδύνατον. Αν θες βάλε την στο ebay κανα 100άρι μαξ, και θα φύγει.

• Like 1
Δημοσ.
Στα ποσα λέτε να πουληθεί το παρακάτω ?

PS: COOLER MASTER eXtreme RP-500-PCAR 500W ATX12V

GPU: Nvidia GTX 760

CPU COOLER: AKASA AK-CC7117EP01 K32

CPU: Intel® Core™ i7-3770 3.4GHz Processor 

Mob: Asus P8H61-M LE

Ram: Kingston KHX1600C9D3/4G x2

SSD: Samsung 850 EVO 250 

HDD: SAMSUNG HD103UI 1TB

Case: CASE ZALMAN Z9 NEO BLACK
Δημοσ.

Στα ποσα λέτε να πουληθεί το παρακάτω ?

PS: COOLER MASTER eXtreme RP-500-PCAR 500W ATX12V
GPU: Nvidia GTX 760
CPU COOLER: AKASA AK-CC7117EP01 K32
CPU: Intel® Core™ i7-3770 3.4GHz Processor 
Mob: Asus P8H61-M LE
Ram: Kingston KHX1600C9D3/4G x2
SSD: Samsung 850 EVO 250 
HDD: SAMSUNG HD103UI 1TB
Case: CASE ZALMAN Z9 NEO BLACK

καπου στα 500-550 ειναι καλα. Αν και καλυτερα κομματι κομματι. Αν θες να φυγει γρηγορα βαλε το στα 500 και κατεβαινε αναλογα με την ζητηση. Κατω απο 450 δεν αξιζει να το δωσεις, κατα την γνωμη μου.

• Like 2
Δημοσ.

καπου στα 500-550 ειναι καλα. Αν και καλυτερα κομματι κομματι. Αν θες να φυγει γρηγορα βαλε το στα 500 και κατεβαινε αναλογα με την ζητηση. Κατω απο 450 δεν αξιζει να το δωσεις, κατα την γνωμη μου.

το να το δώσω κομμάτι κομμάτι δεν με συμφέρει... γιατί δεν ξέρω εάν θα φύγουν όλα... οποτε ξεκινάω με ένα 550 και εάν δεν, θα κατεβω ένα 50ρικο κάτω...

Δημοσ.

το να το δώσω κομμάτι κομμάτι δεν με συμφέρει... γιατί δεν ξέρω εάν θα φύγουν όλα... οποτε ξεκινάω με ένα 550 και εάν δεν, θα κατεβω ένα 50ρικο κάτω...

Είναι πράγματα που φεύγουν εύκολα οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Αλλά και στα 500-550 να το δώσεις μια χαρά είναι

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πράγματα που φεύγουν εύκολα οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Αλλά και στα 500-550 να το δώσεις μια χαρά είναι

Απλά φοβάμαι ότι η mob μονη της δεν θα φύγει τόσο εύκολα... Το προσπαθώ σαν σύνολο και αν δεν, τότε πάμε στην εναλλακτική κομμάτι κομμάτι

Δημοσ.

Το μόνο που φεύγει εύκολα από το σύστημα σου είναι ο επεξεργαστής και ο ssd. Σαν σύνολο δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να το πάρει ειδικά στα 550 που λες. Η μητρική είναι με Sata 2, ο επεξεργαστής πολύ καλός σε σχέση με τα υπόλοιπα κομμάτια, η κάρτα είναι της πλάκας πλέον. Στα 450 ίσως έχει κάποιο νόημα αλλά και πάλι οποίος το πάρει κακή κίνηση θα κάνει γιατί δεν είναι ισορροπημένο σαν συστήμα

• Like 1
Δημοσ.

Απλά φοβάμαι ότι η mob μονη της δεν θα φύγει τόσο εύκολα... Το προσπαθώ σαν σύνολο και αν δεν, τότε πάμε στην εναλλακτική κομμάτι κομμάτι

Γιατί να μην φύγει?

Σαν σύνολο κατά τη γνώμη μου θα πιάσει τουλάχιστον 20% λιγότερα από ότι θα έπιανε σε κομμάτια, αν μπορέσεις να το δώσεις έτσι. Και να σου μείνει η μητρική των 30€, που δεν θα σου μείνει πιστεύω, κερδισμένος θα βγεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...