antoniss69 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 πεδια καλησπερα...πηρα σημερα ενα μελανι που ΔΕΝ ειναι epson το εβαλα στον εκτυπωτη και μου λεει οτι πρεπει να αγορασω ενα αυθεντικο μελανι..υπαρχει καπιος τροπος να παραβλεψω αυτο το προβλημα και να προχωρησω στην εκτυπωση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Έχουμε ξαναπεί ότι οι Epson έχουν θέμα με τα συμβατά μελάνια. Εμένα δε μου έχει τύχει κατευθείαν να μην το βλέπει, μετά όμως από 2-3 εκτυπώσεις δεν το έβλεπε και δεν κατάφερα να τον κάνω να το δει. Του τά πήγα όμως πίσω και μου έδωσε τα χρήματα. Εγώ έχω τον sx205 και ύστερα από πολλές προσπάθειες με επαναγεμιζόμενα και συμβατά τελικά αγόρασα τα αυθεντικά και βρήκα την ησυχία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniss69 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Έχουμε ξαναπεί ότι οι Epson έχουν θέμα με τα συμβατά μελάνια. Εμένα δε μου έχει τύχει κατευθείαν να μην το βλέπει, μετά όμως από 2-3 εκτυπώσεις δεν το έβλεπε και δεν κατάφερα να τον κάνω να το δει. Του τά πήγα όμως πίσω και μου έδωσε τα χρήματα. Εγώ έχω τον sx205 και ύστερα από πολλές προσπάθειες με επαναγεμιζόμενα και συμβατά τελικά αγόρασα τα αυθεντικά και βρήκα την ησυχία μου. πφφφ και εγω αυτο με βλεπω να κανω αφου δεν υπαρχει τροπος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Έχω και εγώ τον ίδιο εκτυπωτή με τον ts και ένα διάστημα ο αδερφός μου έβαζε μόνο mitation και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniss69 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Έχω και εγώ τον ίδιο εκτυπωτή με τον ts και ένα διάστημα ο αδερφός μου έβαζε μόνο mitation και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. εγω που το αντιμετωπιζω υπαρχει τροπος να το ξεπερασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tenyson123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εγω που το αντιμετωπιζω υπαρχει τροπος να το ξεπερασω? Ναι,να αγορασεις άλλο εκτυπωτή.Αν κάνεις πολλές εκτυπώσεις να παρεις Laser αν κανεις λίγες κάποιον της hp που θα βρίσκεις σίγουρα imitation χωρις παρακάμψεις στον εκτυπωτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα