takinio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,αγορασα προσφατα αυτα, AMD A10-5800 ASROCK FM2 A75 PRO-M G.SKILL 2x4GB 2133MH η θερμοκρασια επεξεργαστη ανεβαινει 75 βαθμους, και εχω συνεχεια κρασαρισματα. Εχω κατεβασει τον επεξεργαστη στα 3800,γιατι αρχικα δουλευε 4200.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το συστημα εσυ το συνδεσες? οι θερμοκρασιες που λες ειναι under load?
takinio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το συστημα εσυ το συνδεσες? οι θερμοκρασιες που λες ειναι under load? το συνδεσε ενας φιλος,γιατι εγω δεν το εχω,ανεβαζει θερμοκρασια μετα απο κανα διλεπτο αφου μπει στα win σταδιακα και σε 15 λεπτα φτανει στους 75 βαθμους.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το κουτι no name στο οποιο υπαρχει ενας μονο ανεμιστηρας?
GiannisWalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 έχει κουμπώσει σωστά η ψήκτρα ? Πάστα έβαλες σωστά ?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και δες εαν γυρναει ο ανεμιστηρας της ψυχτρας.
takinio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 έχει κουμπώσει σωστά η ψήκτρα ? Πάστα έβαλες σωστά ? σιγουρα μπηκαν σωστα,γιατι ο φιλος ειναι πολυ ψειρας και το πηγαινε πολυ αργα για να μου δειξει και μενα,παστα ειχε κατι σαν αυτοκολλητο γιατι οπως μου ειπε ετσι εχουν οι επεξεργαστες οταν ειναι καινουργιοι.Παω να τσεκαρω την ψυκτρα. δουλευει κανονικα η ψυκτρα τελικα.
PeTr2oS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,αγορασα προσφατα αυτα, AMD A10-5800 ASROCK FM2 A75 PRO-M G.SKILL 2x4GB 2133MH η θερμοκρασια επεξεργαστη ανεβαινει 75 βαθμους, και εχω συνεχεια κρασαρισματα. Εχω κατεβασει τον επεξεργαστη στα 3800,γιατι αρχικα δουλευε 4200. Λογικά αφού είναι τώρα αγορασμένα η ψήκτρα θα έχει από μόνη της θερμοαγώγιμη πάστα.. δες αν είναι καλά κουμπωμένη.. αν είναι κάνε ένα reset το bios
takinio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Λογικά αφού είναι τώρα αγορασμένα η ψήκτρα θα έχει από μόνη της θερμοαγώγιμη πάστα.. δες αν είναι καλά κουμπωμένη.. αν είναι κάνε ένα reset το biosΜαλλον θα παει πακετακι στον φιλο παλι,ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας.
skfn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 σιγουρα μπηκαν σωστα,γιατι ο φιλος ειναι πολυ ψειρας και το πηγαινε πολυ αργα για να μου δειξει και μενα,παστα ειχε κατι σαν αυτοκολλητο γιατι οπως μου ειπε ετσι εχουν οι επεξεργαστες οταν ειναι καινουργιοι.Παω να τσεκαρω την ψυκτρα. δουλευει κανονικα η ψυκτρα τελικα. To αυτοκόλλητο αυτό προφυλάσσει την πάστα και πρέπει να αφαιρεθεί πριν την τοποθέτηση (η διάφανη μεμβράνη , όχι η πάστα ) Επειδή οι θερμοκρασίες που λες μου θυμίζουν πως τη πάτησα εγώ από βιασύνη και αφηρημάδα, δεν χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις. Τι ψυκτρα έχεις?
takinio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 To αυτοκόλλητο αυτό προφυλάσσει την πάστα και πρέπει να αφαιρεθεί πριν την τοποθέτηση (η διάφανη μεμβράνη , όχι η πάστα ) Επειδή οι θερμοκρασίες που λες μου θυμίζουν πως τη πάτησα εγώ από βιασύνη και αφηρημάδα, δεν χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις. Τι ψυκτρα έχεις? εχω την ψυκτρα την μαμισια,θα το τσεκαρω ευχαριστω.
baskon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 To αυτοκόλλητο αυτό προφυλάσσει την πάστα και πρέπει να αφαιρεθεί πριν την τοποθέτηση (η διάφανη μεμβράνη , όχι η πάστα ) Επειδή οι θερμοκρασίες που λες μου θυμίζουν πως τη πάτησα εγώ από βιασύνη και αφηρημάδα, δεν χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις. Τι ψυκτρα έχεις? Σε ποιο επεξεργαστη εχεις δει διαφανη μεμβρανη-αυτοκολλητο που να καλυπτει την παστα; Εγω σε κανενα παντως και εχω δει αρκετους και απο τα δυο στρατοπεδα.. Συνηθως απλώς ενα πλαστικό καπακι ειναι (το οποιο δε γινεται να μη το βγαλεις ουτως η αλλως). Αυτοκολλητο παντως δυσκολο μιας και μαλλον μολις το βγαλεις θα φυγει και η παστα.. Ποιο πολύ μοιαζει παντως το προβλημα να ειναι οτι δεν εχει πατησει καλά η ψυκτρα..
salonika91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και δες εαν γυρναει ο ανεμιστηρας της ψυχτρας. +1 Ξεκαρε το μια αυτο γιατι και εγω οταν αλλαξα παστα με το που μπηκε στα windows βλεπω 55 βαθμους.Λεω τι εγινε...ε ειχα ξεχασει να συνδεσω την ψυχτρα στην μητρικη ή μπορει να την εσφηξε πολυ και γιάυτο να μην γυρναει
skfn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Σε ποιο επεξεργαστη εχεις δει διαφανη μεμβρανη-αυτοκολλητο που να καλυπτει την παστα; Εγω σε κανενα παντως και εχω δει αρκετους και απο τα δυο στρατοπεδα.. Συνηθως απλώς ενα πλαστικό καπακι ειναι (το οποιο δε γινεται να μη το βγαλεις ουτως η αλλως). Αυτοκολλητο παντως δυσκολο μιας και μαλλον μολις το βγαλεις θα φυγει και η παστα.. Ποιο πολύ μοιαζει παντως το προβλημα να ειναι οτι δεν εχει πατησει καλά η ψυκτρα.. Παρανόηση. Την μεμβράνη της ψυκτρας εννοώ. Εγώ την πάτησα με τη CoolerMaster Hyper 212 evo .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα