Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας ενας φιλος μου αγορασε ενα νεο λαπτοπ κι μου εδωσε τον παλιο του.Ο παλιος ειχε προβλημα με τα windows xp.Δηλαδη εκανε restart συνεχεια.Προσπαθησα να βαλω ενα bootable cd των windows 8&7&xp χωρις ομως αποτελεσμα.Εβαλα τις καταλληλες λειτουργιες απο το bios για να μπουταρει σε cd αλλα τιποτα.Εβαλα να μην κανει επαννεκινηση οταν πεφτει BSOD?Μου πεταξε κωδικο με 0x00000ed.Καμια βοηθεια;

Δημοσ.

βάλε και βάλε μνήμες, τσέκαρε τον δίσκο. άνοιξε τον υπολογιστή και καθαρισε ανεμιστηράκι και άλλαξε πάστες. δε νομίζω κάτι άλλο να βοηθάει.

bios μπαίνει;

Δημοσ.

βάλε και βάλε μνήμες, τσέκαρε τον δίσκο. άνοιξε τον υπολογιστή και καθαρισε ανεμιστηράκι και άλλαξε πάστες. δε νομίζω κάτι άλλο να βοηθάει.

bios μπαίνει;

Ναι bios μπαινει κανονικα.Εβαλα,εβγαλα μνημες τιποτα.Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στο δικο μου pc και εκανα φορματ κι εβαλα τα 7.Τωρα δεν ξερω αν βοηθαει.Αλλα δεν διαβαζει καθολου το bootable cd.

Δημοσ.

αρα εισαι κομπλε, μπορει να εχει χαλασει ο οδηγος των cd? έβαλες το δισκάκι σε αλλο υπολογιστη να δεις αν το διαβαζει κανονικά;; ειναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τον οδηγο και να τον κουμπωσεις σε αλλο λάπι για να δεις αν εκει διαβαζει κανονικα. ειναι μονο 1 βιδα στο κατω μερος συνηθως.

Δημοσ.

είναι πολύ εύκολο για να περιμένει 3 εβδομάδες! ας ζητήσει βοηθεια αμα θελει αλλά πραγαμτικά είναι χωρίς κίδυνο η όλη διαδικασία.

Δημοσ.

Ευτυχως εχω εναν φιλο με εξωτερικο dvd.Θα του το ζητησω το απογευμα και θα σας πω αν δουλεψει.Οταν το συνδεσω θα μου το βγαλει απευθειας στο bios?

Δημοσ.

τοτε πρεπει να το βαλεις να μπουταρει απο usb. οτι ειναι dvd δε σημαινει οτι δε συνδεεται μεσω usb. αν ειναι πολύ παλιός μπορεί να μην εχει τετοια επιλογη στο bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...