SearchEngine Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Γειας ενας φιλος μου αγορασε ενα νεο λαπτοπ κι μου εδωσε τον παλιο του.Ο παλιος ειχε προβλημα με τα windows xp.Δηλαδη εκανε restart συνεχεια.Προσπαθησα να βαλω ενα bootable cd των windows 8&7&xp χωρις ομως αποτελεσμα.Εβαλα τις καταλληλες λειτουργιες απο το bios για να μπουταρει σε cd αλλα τιποτα.Εβαλα να μην κανει επαννεκινηση οταν πεφτει BSOD?Μου πεταξε κωδικο με 0x00000ed.Καμια βοηθεια;
Konstantin77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 βάλε και βάλε μνήμες, τσέκαρε τον δίσκο. άνοιξε τον υπολογιστή και καθαρισε ανεμιστηράκι και άλλαξε πάστες. δε νομίζω κάτι άλλο να βοηθάει. bios μπαίνει;
SearchEngine Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 βάλε και βάλε μνήμες, τσέκαρε τον δίσκο. άνοιξε τον υπολογιστή και καθαρισε ανεμιστηράκι και άλλαξε πάστες. δε νομίζω κάτι άλλο να βοηθάει. bios μπαίνει; Ναι bios μπαινει κανονικα.Εβαλα,εβγαλα μνημες τιποτα.Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στο δικο μου pc και εκανα φορματ κι εβαλα τα 7.Τωρα δεν ξερω αν βοηθαει.Αλλα δεν διαβαζει καθολου το bootable cd.
Konstantin77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αρα εισαι κομπλε, μπορει να εχει χαλασει ο οδηγος των cd? έβαλες το δισκάκι σε αλλο υπολογιστη να δεις αν το διαβαζει κανονικά;; ειναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τον οδηγο και να τον κουμπωσεις σε αλλο λάπι για να δεις αν εκει διαβαζει κανονικα. ειναι μονο 1 βιδα στο κατω μερος συνηθως.
SearchEngine Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ο οδηγος των cd δεν βγαινει καθολου,ξεβειδωσα τις 2 βιδες απο κατω αλλα τιποτα.Καμια βοηθεια;
doakes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δανεισου απο φιλο ενα εξωτερικο USB DVD ROM.Αν δεν εχει κανενας φιλος σου παρε ενα απο δω http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-External-DVD-ROM-CD-RW-Laptops-Conmputer-Combo-Writer-Drive-for-PC-/221236716362?pt=US_CD_DVD_Blu_Ray_Drives&hash=item3382bc634a
Konstantin77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 είναι πολύ εύκολο για να περιμένει 3 εβδομάδες! ας ζητήσει βοηθεια αμα θελει αλλά πραγαμτικά είναι χωρίς κίδυνο η όλη διαδικασία.
SearchEngine Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ευτυχως εχω εναν φιλο με εξωτερικο dvd.Θα του το ζητησω το απογευμα και θα σας πω αν δουλεψει.Οταν το συνδεσω θα μου το βγαλει απευθειας στο bios?
Konstantin77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 τοτε πρεπει να το βαλεις να μπουταρει απο usb. οτι ειναι dvd δε σημαινει οτι δε συνδεεται μεσω usb. αν ειναι πολύ παλιός μπορεί να μην εχει τετοια επιλογη στο bios.
SearchEngine Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τιποτα.Δν δειχνει καθολου usb στο bios.Καμια αλλη λυση;
SearchEngine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Τελικα καταφερα και τον εβγαλα.Τον δοκιμασα σε αλλο πσ και δουλεψε κανονικα.Καμια αλλη λυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα