Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό για το οποίο δεν θέλω να διαθέσω και πολλά λεφτά , δηλαδή από 100 μέχρι 180 ευρώ και το οποίο να είναι android(σημείωση : θα είναι το πρωτο μου android!! ). Γενικά , να έχει καλή ποιότητα κατασκευής(δεν έχω σκοπό να αλλάζω συσκευή κάθε λίγο και λιγάκι). Αυτό είναι το βασικότερο κριτήριο, οπότε μη μου προτείνετε κινητά με μόνο ένα έτος εγγύησης, ή μάρκες τύπου Alcatel, κτλ, μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνότερα τα κινητά τους και γενικά το θέλω απλά να κάνω κλήσεις+sms, να μπαίνω που και που ίντερνετ για mails ή και λίγο σερφάρισμα, skype και ραδιόφωνο. Προσωπικά τείνω προς Samsung αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αξιόλογη επιλογή σε αυτό το εύρος τιμής που ζητώ και που να αξίζει σαν android. Οποιαδήποτε άποψή σας δεχτή.

Δημοσ.

Ε όχι δα και κρίσιμη επιλογή, χαλάρωσε ένα τελέφωνο είναι :)

Στο θέμα μας, σ'αυτο το όριο τιμών, στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι σε HTC Desire X, σε Samsung μ'αρέσει το Galaxy i9070 S Advance. Και στις δυο περιπτώσεις πριν κάνεις οτιδήποτε καλό θα ήταν να περάσεις τις απαραίτητες ενημερώσεις, που λογικά θα στις εμφανίσουν οι συσκευές μόλις συνδεθείς στο διαδίκτυο. Από μαμά λίγο δύσκολο να'ναι updated.

Αυτό το "τύπου Alcatel" δεν στέκει. Έχει αξιοπρεπέστατα μοντέλα η συγκεκριμένη εταιρία. Το αν θα σου βγει καλό ένα κινητό είναι άλλο θέμα.

Από καταστήματα εμπιστεύομαι και σου συνιστώ birdphone ή kaizershop. Αν βρεις αλλού καλύτερη εγγύηση/τιμή φυσικά πας αλλού.

Δημοσ.

Το Xperia L είναι καλό για τα λεφτά του για αγορά από Ελλάδα.Windows Phone έχεις χρησιμοποιήσει; Εγώ στη θέση σου θα βλέπα κάποιο από κοντά.

Δημοσ.

Χμμ γενικα δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα windows phone γι αυτο ημουν υπερ κινητου android...Γενικα για τις απαιτησεις που εχω τα windows phone αξιζουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...