Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα λαπτοπ dell n5050 το οποιο επεσε και εσπασε οθονη και σκληρος .για να δω αν  στο λαπτοπ δεν εχει χαλασει και τιποτα αλλο του εβαλα ενα αλλο σκληρο (του εκανα φορματ σε αλλο λαπτοπ πρωτα) και ανοιξε κανονικα ,οσο μπορω να δω βεβαια απο την οθονη γιατι εχει σπασει ολοκληρωτικα σχεδον.το προβλημα μου ειναι οτι το συνδεω με μια εξωτερικη οθονη με hdmi και δεν παίρνει σημα , παταω fn+ F(για επεκταση οθονης)  αλλα τιποτα ,επισης καπου διαβασα και για το windows button + p αλλα ουτε αυτο δουλευει, φοβαμαι μην εχει χαλασει και τιποτα αλλο γιαυτο δεν θελω να του παραγγειλω οθονη και να μου μεινει.τι μπορω να κανω για να συνδεθει με την εξωτερικη οθονη? ευχαριστω!

Δημοσ.

τα fn κλπ ειναι λειτουργιες για μεσα στο os δε νομιζω οτι λειτουργουν εκτος αυτου.

απο εκει και περα,συνδεσες πρωτα το hdmi και μετα ενεργοποιησες το λαπτοπ; λογικα θα πρεπει "αυτοματα" να βγαλει εικονα ΜΟΝΟ στην εξω οθονη.

επισης τι εννοεις οτι εκανες φορματ σε αλλο λαπτοπ πρωτα;

περασες windows με αλλο λαπτοπ και μετα εβαλες τον δισκο στο συγκεκριμενο; εως ποιο σημειο εφτασες το φορματ;

ενδεχεται να μην δουλευει καν γιατι απ το αλλο λαπτοπ να περαστικαν οι δικοι του drivers και για αυτο να μην εχεις καν εικονα.

απ το bios βλεπεις τιποτα οταν το ανοιγεις;

• Like 1
Δημοσ.

το φορματ σε αλλο λαπτοπ το εκανα γιατι προφανως δεν εβλεπα τιποτα για να το κανω πανω σε αυτο το λαπτοπ..απο τα λιγα που φαινονται στην οθονη μπαινει στα windows κανονικα .

εχω δοκιμασει ολους τους τροπους ,πρωτα να συνδεσω καλωδιο hdmi και μετα να ενεργ λαπτοπ και ενω ειναι ενεργοποιημενο το λαπτοπ να συνδεσω το καλωδιο αλλα δεν εχει γινει δουλεια.

το φορματ στο αλλο λαπτοπ εγινε απλα για να περαστουν τα windows ,το σταματησα κατευθειαν μετα.

Δημοσ.

το διαβάζω τόση ώρα και δεν καταλαβαίνω... γιατί προσπαθείς με hdmi; όλες οι οθόνες έχουν vga. είναι λάθος να τσεκάρεις έτσι διότι δεν έχει την ίδια υποστήριξη από το bios το hdmi και η vga. σήμα να περιμένεις απευθείας σε vga μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, αφού συνδέσεις εξωτερική οθόνη και ενεργοποιήσεις το λαπτοπ, κλείσε το καπάκι (οθόνη) και πες μας αν δίνει σήμα στην εξωτερική.

Αν έχει και vga θύρα το laptop, συνέδεσε καλύτερα εκεί ένα μονιτορ..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

βρηκα καλωδιο vga και το δοκιμασα αλλα και παλι τσιφος η δουλεια. υπαρχει περιπτωση επειδη εχω βαλει αλλο σκληρο δισκο τον οποιο εκανα φορματ σε αλλο λαπτοπ χωρις να βαλω drivers να μην δουλευουν τα κουμπια λογο αυτου? ο δισκος καταστραφηκε με την πτωση και επειδη δεν φαινονται και πολλα στην οθονη ,εκανα φορματ σε αλλο λαπτοπ πρωτου τον δοκιμασω στο λαπτοπ με την σπασμενη οθονη.τι αλλο μπορω να κανω? ευχαριστω

Δημοσ.

οπως σου ειπα και στην αρχη,τα κουμπια δουλεουν μεσα στο os και εφοσον εισαι απο φορματ δεν εχεις περασει το αντιστοιχο λογισμικο ωστε να δουλεψουν!

η εφαρμογη ονομαζεται dell quick set.

Δημοσ.

ειχες δικιο.. βρηκα απο ενα  λαπτοπ φιλου οθονη που ταιριαζε ,την εβαλα και κανοντας εγκατατασταση των drivers πλεον μπορει να συνδεθει σε εξωτερικη οθονη.το μονο το οποιο φαινεται να μην λειτουργει ειναι το dvd player ,αν και φαινεται να το αναγνωριζει το λαπτοπ αλλα δν μπορει να διαβασει τα cd/dvd.καθως επισης και 2 θυρες usb που ειναι απο την ιδια πλευρα με το dvd.μαλλον η πτωση εγινε απο εκεινη την πλευρα και χαλασαν.μικρο το κακο.ευχαριστω για τις συμβουλες

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα παρομοιο προβλημα ειχα ενα παλιο λαπτοπ που το επεσε κατω και εσπασε η οθονη και την εβγαλα τελειως..για ενα παραξενο λογο το συνδεσα σε αλλη οθονη και δουλευε αλλα μετα απο μερικες μερες εκανε εναν ηχο και απο τοτε δν δινει σημα στην οθονη ..και καθε φορα που το ανοιγω κανει αυτον τον ηχο..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.Χριστός Ανέστη. Γράφω εδω για να μην δημιουργώ νεο θέμα γιατι και αυτό που θέλω ειναι παρόμοιο με των φίλων (οπότε συγνώμη που το ξεθάβω).

Λαπτοπάκι (με μόνο θύρα hdmi), σπασμένη οθόνη και χτυπημένος σκληρός δίσκος. Η κάρτα γραφικών λειτουργική, συνδέεται με οποιαδηποτε εξωτερική οθόνη αν εχει λειτουργικό μέσα. Αλλά θέλω να περάσω στο νεο δισκο το λειτουργικό και δυστυχώς δεν δίνει σημα στην εξωτερική οθόνη. Οθόνη(λαπτοπ) δεν υπάρχει για να την βάλω να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Το μόνο που δεν εχω δοκιμάσει να κάνω αλλα δεν ξερω κατα πόσο θα δουλέψει ειναι να αποσυνδέσω το καλώδιο της οθόνης απο τη μητρική. Κάτι άλλο που μπορείτε να μου προτείνετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...