nikos_greece Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια παω να εγκαταστισω ενα παιχνιδι και ενω σε αλλους υπολογιστεσ δουλεβει εμενα δε μου βγαζει τα αρχεια το cd ενω το αναγνοριζει κανονικα και το αντιγραψα μηπωσ μπορεσω να το εγκαταστισω και στο αντιγραμενω μου βγαζει ενα read me και μου λεει πωσ ειναι σε μορφη udf ....τι κανω σε αυτη τη περιπτωση?? Y.Γ...:μερικεσ φορεσ μου τα ανοιγει αλλα το σεταπ δε μου βγαζει το εικονιδιο και αμα πατισω πανω μου λεει προτημασια εγκαταστασησ και μενει εκει δε κανει τπτ...:/ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2013 από nikos_greece
xinetd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Αυτο με το UDF σημανει οτι τα Windows δεν μπορουν να αναγνωρισουν το UDF file system, πραγμα το οποιο σημαινει πως εχεις XP με Service Pack 2 ή μικροτερο. Εγκατεστησε το Service Pack 3, που λυνει αυτο το θεμα.
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πες μας και ποιο παιχνίδι είναι να μας φύγει η απορία. Επίσης δεν αναφέρεις το λειτουργικό και το μηχάνημα σου (laptop/desktop και τι χαρακτηριστικά έχει). Ας αφήσουμε στην άκρη το αντιγραμμένο γιατί δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Στο αυθεντικό είπες ότι όταν το βάζεις στο cd rom το διαβάζει κανονικά αλλά δεν κάνει τίποτα ή ανοίγει η εξερεύνηση και είναι κενό το παράθυρο με τα περιεχόμενα, σωστά; Κατά πάσα πιθανότητα φταίει το drive σου. Αν έχεις πρόσβαση σε άλλο υπολογιστή και εκεί στο διαβάζει μπορείς να αντιγράψεις τα περιεχόμενα σε ένα στικάκι και να τρέξεις από εκεί το setup ώστε να κάνεις την εγκατάσταση. Είπες όμως ότι το αγόρασες αυθεντικό και αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα τρέξει χωρίς το δισκάκι του, δοκίμασε το όμως και βλέπουμε.
nikos_greece Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το παιχνιδι ειναι το flight simulator x και εχω windows 7 ....micos000 το προβλημα ειναι ή οτι δεν θα βρει τπτ μεσα στο σιντι το οποιο αναγνοριζει ποιο ειναι ή αμα το ανοιξει βγαζει σε ολα που εχει μεσα το εικονιδιο στο πλαι εκτοσ απο το setup και αμα το πατισω λεει προετιμασια για εγκατασταση και μενει εκει...οσο αφορα το μηχανιμα ειναι στα8ερος καινουργιοσ με i7 (3.6 νομιζω) 4gb ram και καρτα γραφικων gtx660 geforce
micos000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Οπότε δοκίμασε το cd σε έναν άλλο υπολογιστή να δεις αν εκεί στο αναγνωρίζει σωστά και αν ναι μετέφερε όλα τα αρχεία σε ένα στικάκι. Αν δεν έχεις άλλο pc πήγαινε στην τελική σε ένα net cafe ή σε κάποιον φίλο σου. Δοκίμασε από αυτό να κάνεις την εγκατάσταση και αν τα καταφέρεις βλέπουμε από εκεί και πέρα.
nikos_greece Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 δανιστικα ενα εξωτερικο cd-rom και το εγκατεστισα κανονικα οποτε λογικα κατι γινεται με το κανονικο...αλλα εγω τωρα εχω αλλη απορια....για το εξωτερικο οταν το εβαζα στισ μπροστινες θυρεσ usb η στο usb μια μου το εβγαζε και μια δε μοθ το εβγαζε και ανοιγοκλινε μονο του ενω οταν το εβαλα στισ πισω θύρεσ πηγενε κανονικα....(ολες οι θυρεσ δουλευουν κανονικα γιατισ τισ δοκιμασα με αλλα usb)
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το εξωτερικό cdrom είχε τροφοδοσία ρεύματος ή έπαιρνε ρεύμα από την usb θύρα; Αν δεν έχει δικιά του τροφοδοσία τότε ισχύει ότι και για τους 2.5'' εξωτερικούς δίσκους, δηλαδή αποφεύγουμε τις μπροστινές θύρες και τα usb hubs γιατί πολλές φορές το ρεύμα που στέλνει η μητρική σε αυτές δεν φτάνει για να τροφοδοτήσει την συσκευή. Τα στικάκια δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα γιατί δουλεύουν με χαμηλότερο ρεύμα.
nikos_greece Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παίρνει ρεύμα απο τα USB γιατι εχει δυο...όπως επίσης το ίδιο πρόβλημα εχω με ενα σκληρό εξωτερικό που και αυτός μόνο στις πίσω θύρες δουλεύει ενώ στην αρχή δούλευε σε όλες...!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα