pcmaniac33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι στη οθονη εναρξης και παταω enter αλλα δεν κανει τιποτα οσο και αν περιμενω και αν πατησω το 1 ξαναγραφει press ent to continue τι φταει ?
pcmaniac33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ειναι οριτζιναλ το παιχνιδι? Οχι δεν ειναι 1
SOADNICK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πότε βγήκε ρε παιδιά το 2κ14 για pc; 1 Οκτώβρη στην Αμερική, 4 Οκτώβρη στην Ευρώπη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παίδες, ξέρω πως είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά προσπαθήστε να παραμένετε στην αρχική ερώτηση του θέματος. Έχουν σβηστεί τα μηνύματα που οδήγησαν σε μια συζήτηση περί πειρατείας (που έχει τα δικά της topics ήδη) και όξυναν τα πνεύματα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. 1
ViktorasDem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Παίδες, ξέρω πως είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά προσπαθήστε να παραμένετε στην αρχική ερώτηση του θέματος. Έχουν σβηστεί τα μηνύματα που οδήγησαν σε μια συζήτηση περί πειρατείας (που έχει τα δικά της topics ήδη) και όξυναν τα πνεύματα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγο Συμφωνώ απόλυτα , αλλά έκανα τόσες ώρες να τα γράψω κι εσύ απλά τα διαγράφεις ??? χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις