Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σειρες αξιολογες υπαρχουν αλλα οτι κ θα δεις μετα το breaking bad απλα δεν...............

Προσωπικα το Ηannibal εχω για πολυ ψηλα.Τοσο καλοφτιαγμενη,ποιοτικη κ ''ψυχολογικη προς τον θεατη'' σειρα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη τετοιου επιπεδου.O πρωτος κυκλος παιζει να ηταν ο κορυφαιος πρωτος κυκλος που εχει γινει ποτε σε σειρα,ΑΣΥΛΗΠΤΟ επιπεδο

Αυτη προτεινω κατα κυριο λογο,μετα American horror story κ το αξιολογο sleepy hollow.Αλλη φαση βεβαια αλλα αριστες για το ειδος τους 

Ευχαριστώ για την πρόταση ! Θα τη τιμήσω τη σειρά. Τα έργα με ψυχολογική ένταση μου αρέσουν πολύ.

Αναγκαίο αυτό το νήμα μετά το τέλος του BrBad. Όποιος ενδιαφέρεται για πολιτικό δράμα υπάρχει το The House of Cards, http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=sr_1 . Έχω δει τη 1η season και μου άρεσε αρκετά. 

• Like 1
Δημοσ.

απο παλιες : The Wire , The Shield , Six Feet Under..(ειδικα οι δυο πρωτες)

απο νεες : Homeland, The Americans , Boss (απο το καναλι Starz , με διαφορα το καλυτερο πολιτικο σιριαλ ever)

κατι person of interest κτλ δεν αξιζει να τα αναφερω γιατι ειναι απλα fillers...

το breaking bad το παρατησα στη 2η season...αλλα με οσα εχω διαβασει , λεω να το ξαναρχισω....

Δημοσ.
Αν θέλετε μίνι σειρά μη παραλείψετε το Satantango.

Με μάγους, κρυμμένους θησαυρούς, δαιμονισμένες κοπέλες, μαγεμένα χωριά και τον σατανά μεταμορφωμένο σε γάτα. Μόνο τον Smaug δεν έχει.

Θέλει μόνο να αντέξετε λίγο την αρχή που είναι αργή και ιδιαίτερα ερωτική, αλλά μετά τα δίνει όλα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το The Americans ειναι τοσο καλο???Να το ξεκινησω??

ναι, είναι πολύ καλό.

δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η δεύτερη σεζόν (ναι homeland, για σενα λεμε) αλλά η πρώτη ήταν από τα καλύτερα της TV πέρσι.

Δημοσ.

Καλά όσοι έχουμε αμφιβολίες για την ποιότητα άλλων σειρών και προερχομαστε από το bb μάλλον είναι λόγω του 'δεσιματος' μας με την σειρά. Ειδικά τώρα που είναι νωπές οι μνήμες από το bb. Ακόμα κι έτσι, πραγματικά δεν πιστεύω πως πολλές σειρές φτάνουν το επίπεδο του. Αν και ξεκίνησα Big bang theory που είναι σε τελείως διαφορετικό ύφος προς στιγμήν, επόμενη σοβαρή σειρά που θα πάω δεν είναι άλλη από το the wire καθαρά λόγω άυτων που έχω ακούσει τα οποία είναι πολύ θετικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...