ask Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το breaking bad μας τελείωσε. Τώρα ποια σειρά θα πάρει τη θέση του; Ποια πιστεύετε πως έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε τέτοιο επίπεδο;
alimentas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 σειρες αξιολογες υπαρχουν αλλα οτι κ θα δεις μετα το breaking bad απλα δεν............... Προσωπικα το Ηannibal εχω για πολυ ψηλα.Τοσο καλοφτιαγμενη,ποιοτικη κ ''ψυχολογικη προς τον θεατη'' σειρα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη τετοιου επιπεδου.O πρωτος κυκλος παιζει να ηταν ο κορυφαιος πρωτος κυκλος που εχει γινει ποτε σε σειρα,ΑΣΥΛΗΠΤΟ επιπεδο Αυτη προτεινω κατα κυριο λογο,μετα American horror story κ το αξιολογο sleepy hollow.Αλλη φαση βεβαια αλλα αριστες για το ειδος τους
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Έχω την ίδια απορία με τον ts. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να αγγίξει το αριστούργημα του Giligan.
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν και αλλα αριστουργήματα εκτός απο το br ba. Ανάλογα με context θα βρείτε και άλλες σειρές...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τοσο ποιοτικη δεν νομιζω να δουμε φετος.Αλλα εχουμε το homeland,american horror story,walking dead και αρκετες αλλες.
ask Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 για το Homeland που βλεπω δεν συγκρινεται καν ουτε ακομα και σε σεναριο καθως σε κουραζει σε πολλα σημεια.και το walkind dead το θεωρω πως δεν εχει τα φοντα για κτ τοσο καλο.το americans ακομα νωρις ειναι καθως μονο μια σεζον εχει παιχτει η οποια οντως ηταν πολυ καλη πιστευω.
damian1977 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μα ΦΥΣΙΚΑ τον αλλο απιστευτα ποιοτικο τηλεοπτικο πολο!!! Το Boardwalk Empire!!!
skiabox Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο breaking bad χάνω τίποτα; 2
NoisePollution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο breaking bad χάνω τίποτα; ναι, λάδια... 2
diplo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 μα είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το BB με το walking dead; Το πρώτο είναι έπος με τεράστιο βάθος ενώ το άλλο είναι ντιπ για ντιπ ρηχό και μαζικής κατανάλωσης. Σε όσους δεν έχουν τα δει παλιότερα προτείνω τα deadwood, carnivale, six feet under
denthnpalevw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μα ΦΥΣΙΚΑ τον αλλο απιστευτα ποιοτικο τηλεοπτικο πολο!!! Το Boardwalk Empire!!! o damian εχει απολυτο δικαιο.... πολυ ωραια σειρα. προτεινεται.....
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο breaking bad χάνω τίποτα; Ξεκίνα να μας πεις την γνώμη σου ντε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις