Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το breaking bad μας τελείωσε. Τώρα ποια σειρά θα πάρει τη θέση του; Ποια πιστεύετε πως έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε τέτοιο επίπεδο;

Δημοσ.

σειρες αξιολογες υπαρχουν αλλα οτι κ θα δεις μετα το breaking bad απλα δεν...............

Προσωπικα το Ηannibal εχω για πολυ ψηλα.Τοσο καλοφτιαγμενη,ποιοτικη κ ''ψυχολογικη προς τον θεατη'' σειρα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη τετοιου επιπεδου.O πρωτος κυκλος παιζει να ηταν ο κορυφαιος πρωτος κυκλος που εχει γινει ποτε σε σειρα,ΑΣΥΛΗΠΤΟ επιπεδο

Αυτη προτεινω κατα κυριο λογο,μετα American horror story κ το αξιολογο sleepy hollow.Αλλη φαση βεβαια αλλα αριστες για το ειδος τους 

Δημοσ.

Υπάρχουν και αλλα αριστουργήματα εκτός απο το br ba.

Ανάλογα με context θα βρείτε και άλλες σειρές...

Δημοσ.

για το Homeland που βλεπω δεν συγκρινεται καν ουτε ακομα και σε σεναριο καθως σε κουραζει σε πολλα σημεια.και το walkind dead το θεωρω πως δεν εχει τα φοντα για κτ τοσο καλο.το americans ακομα νωρις ειναι καθως μονο μια σεζον εχει παιχτει η οποια οντως ηταν πολυ καλη πιστευω.

Δημοσ.

μα είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το BB με το walking dead;

Το πρώτο είναι έπος με τεράστιο βάθος ενώ το άλλο είναι ντιπ για ντιπ ρηχό και μαζικής κατανάλωσης.

Σε όσους δεν έχουν τα δει παλιότερα προτείνω τα deadwood, carnivale, six feet under

Δημοσ.

Μα ΦΥΣΙΚΑ τον αλλο απιστευτα ποιοτικο τηλεοπτικο πολο!!!

Το Boardwalk Empire!!!

o damian εχει απολυτο δικαιο.... πολυ ωραια σειρα. προτεινεται.....

Δημοσ.

Εγώ που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο breaking bad χάνω τίποτα;

Ξεκίνα να μας πεις την γνώμη σου ντε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...