Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για απριλη με κοβω εμενα γτ δε θα ειμαι ελλαδα ενδιαμεσα δυστυχως..

Αν ηταν αλλιως τα πραγματα day 1!!!

Δημοσ.

Αφηστε πρωτα ολους τους testers της πρωτης φουρνιας να κανουν την δουλεια τους χαχα.Και μετα ολοι οι υπολοιποι βλεπουμε.Μπαινω σε διαφορα forum με κονσολες και ολοι λενε day one day one ουτε καν day two!!Που βρεθηκαν τοσα λεφτα ρε παιδια ωστε να σκας μια 500 αρα (το λιγοτερο γιατι θα παρεις και ενα τουλαχιστον παιχνιδι δεν θα παρεις δεν θα εχεις την κονσολα και θα την κοιτας) για την διασκεδαση σου ετσι αβιαστα.Ενα μισθο σχεδον ρε παιδια!Ρε εχουν ακομα λεφτα οι ελληνες κατι ξερει η τροικα.

PS3 και ξερο ψωμι ακομα....

Δημοσ.

Ποσα χειριστηρια θα εχει 1; Αρα + 50 plus € στην τιμη + 1 game Γυρω στα 500 παμε .επειδη δεν γουσταρω να ασχολουμαι με προπαραγγελιες εχουμε καμμια εκτιμηση για το ποτε θα ειναι ευρεως διαθεσιμο μετα την πρεμιερα στην αγορα;

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι, το πρωί PS4, το βράδυ The Desolation of Smaug!

στην Ελλάδα η πρεμιέρα είναι στις 12 Δεκεμβρίου :-D

• Like 2
Δημοσ.

στην Ελλάδα η πρεμιέρα είναι στις 12 Δεκεμβρίου :-D

Ακόμα καλύτερα. To βράδυ Smaug, λίγος ύπνος και πρωί αναρρωτική άδεια (αν δουλεύεις) και κάψιμο με PS4 μέχρι το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου 2014!

Δημοσ.

Που βρεθηκαν τοσα λεφτα ρε παιδια ωστε να σκας μια 500 αρα (το λιγοτερο γιατι θα παρεις και ενα τουλαχιστον παιχνιδι δεν θα παρεις δεν θα εχεις την κονσολα και θα την κοιτας) για την διασκεδαση σου ετσι αβιαστα.Ενα μισθο σχεδον ρε παιδια!

Κι ομως οταν το 2003 δηλωνα στο μηχανογραφικο μου πρωτη επιλογη εμποροπλοιαρχων με λεγανε μακακα..

Ρε day one και ξερο ψωμι!!

• Like 6
Δημοσ.

Εγω θα παω σε PC τουλαχιστον για τον πρωτο χρονο της κονσολας. Δεν θελω να εχω παλι τα ιδια οπως το PS3 με τα χαλασμενα disc drives. Οποτε οτι παρω απο του χρονου. Να εχουν βγει και καμποσα exclusives.

Δημοσ.

Προφανώς θα κάνουν διαφημιστική καμπάνια αλλά εδώ θα είναι ακριβότερο από ότι σε όλη την Ευρώπη...

Δημοσ.

Όταν έρθει η ώρα να αντικαταστήσω την 560ti, δηλαδη σε περίπου 2 χρόνια, τότε θα ζυγίσω τις επιλογές μου.

Σταλμένο από κινητό μη βαράτε για τα λάθη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...