Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ άπαντες.

Πολύ οικεία άτομα μου ζήτησαν να τους ψάξω ένα καλό laptop, εως 800ε cash και με SSD κατά προτίμηση.

Μετά από εκτεταμένη αναζήτηση και σύγκριση, παρήγγειλα αυτό και επιθυμώ τις απόψεις και γνώσεις σας.

Η χρήση του θα είναι ημιεπαγγελματική, με πρόγραμμα τύπου CAD και με Photoshop, ως δευτερεύων PC.

Θα ανταποκριθεί, κατά την άποψή σας, σε αυτά που ζητάνε οι αγοραστές;

Είναι απαραίτητα για την παραπάνω χρήση ο SSD και η εξτρά μνήμη;

Εάν ναι, έχω ήδη υπόψιν μου αυτόν για SSD δίσκο αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις RAM στους φορητούς υπολογιστές, μια και εγώ δεν έχω ούτε είχα ποτέ laptop. Οπότε η βοήθεια-καθοδήγηση-πρόταση είναι απαραίτητη.

Λειτουργικό θα τους βάλω από το παλιό καλό 7 extreme R1 64bit δισκάκι.

Απόψεις ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

ναι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα..και να υπηρχε δηλαδη εαν παρεις εναν ssd(σαν αυτον που προτινεις) παει στα υψη το performance

Δημοσ.

ναι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα..και να υπηρχε δηλαδη εαν παρεις εναν ssd(σαν αυτον που προτινεις) παει στα υψη το performance

Σ' ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.

αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις RAM στους φορητούς υπολογιστές, μια και εγώ δεν έχω ούτε είχα ποτέ laptop. Οπότε η βοήθεια-καθοδήγηση-πρόταση είναι απαραίτητη.

Κάποια βοήθεια για το παραπάνω;

Οι RAM είναι ίδιες όπως στο desktop και πρέπει μόνο να προσέξω την ταχύτητα χρονισμού;

Αφού μου είπαν 800ε, 700 το laptop, 93 ο δίσκος, κανα 20άρι-30άρι η εξτρά μνήμη, λέω με 820 περίπου να τους παραδώσω ένα ψιλο-τούμπανο laptopάκι.

Δημοσ.

Βασικά δεν θα έπρεπε να κάνεις το αντίθετο? Να μας ρωτήσεις πριν αγοράσεις το μηχάνημα  :ph34r:

Εν μέρει έχεις δίκιο αλλά ερώτηση του τύπου "Ποιό είναι το καλύτερο laptop σε αυτά τα λεφτά" είναι παρόμοια με την ερώτηση "Ποιά είναι η καλύτερη ομάδα". Αοριστία σκέτη. Ενώ έτσι είναι απείρως καλύτερα. Έχουμε κάτι συγκεκριμένο και συζητάμε γύρω από αυτό. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...