kom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 λοιπόν έχω ετοιμάσει τα αρχεία μου με το dvd shrink και θέλω να τα γράψω με το veritas στην βοήθεια του προγράματος λέει να διαλέξουμε σαν new job το video cd - ωραία μέχρι εδώ - στην συνέχεια να βρούμε και να κάνουμε drag and drop τα αρχεία της ταινίας μας - πάει και αυτό τα βρίκαμε αλλά έλα μου ντε που το veritas για το video cd ζητάει mpeg files τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ;
damn3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 to nero kanei sigoura ti douleia pou thes, kai einai dokimasmeno. to veritas den mporesa na to doulepso den xerw giati alla mou ta eggrafe xalia.
lefterhs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Tote giati dialegeis na ftia3eis VIDEO CD?!?! Allo to ena allo to allo.... Den exei "new job" ->DVD Video ?
kom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 lefteris @ το ξέρω ότι άλλο video cd και άλλο το dvd αλλά το veritas δεν έχει επιλογή για dvd παρόλο που λέει ότι μπορεί να το κάνει και επειδή και η βοήθεια αλλά και το manual του προγράμματος λένε τα ίδια " oτι μπορώ να δημιουργήσω dvd " είπα να κάνω μία προσπάθεια αλλά δεν τα κατάφερα τελικά χρησιμοποίησα nero και όλα οκ @ αν έχει κάποιος το veritas και ξέρει την διαδικασία ας ποστάρει - πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αυτό και θα ήθελαν να μάθουν
lefterhs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Paizei rolo kai poio DVD writer exeis... An to record now den to uposthrizei, den 8a sou bgazei epilogh gia eggrafh se DVD...Etsi douleuei kai to nero...Ta pio polla patches tou nero einai apla uposthri3h gia nea montela CD/DVD writers. To record now to dinei h sony me ta DVD writers ths. Pantws kala ekanes kai to gurises sto nero. kai egw auto xrhsimopoiw anti tou record now.
kom Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 έχω το sony dru-510a το nero το αναγνωρίζει κανονικά χωρίς κανένα update το ίδιο και το veritas μάλλον θα δουλέψω με nero......thanx
Astakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 kom...βασικά το Record Now Max είναι της Stomp και Powered by Veritas. Anyway...για να γράψεις τα αρχεία που έχεις κάνει από το DVD Shrink πρέπει: 1. Τα αρχεία που έχουν προκύψει από το DVD Shrink τα βάζεις σε ένα φάκελο με όνομα Video_TS. 2. Ανοίγεις το Record Now Max...Πας File -> New Job -> Data Disk. 3. Στο αριστερό τμήμα θα δεις εικονάκια από τις συσκευές του συστήματος σου. Φροντίζεις το κόκκινο βελάκι να είναι στην DVD-R συσκευή σου. 4. Στη συνέχεια (στο κύριο μέρος του παραθύρου) στο Multissesion επιλέγεις New Volume, στην περιοχή volume γράφεις τον τίτλο του DVD και μετά πατάς Options...πας στις επιλογές του DVD και στην περιοχή Recording Type διαλέγεις Track at Once (TAO), Closed και μετά OK. 5. Είσαι πάλι στο κεντρικό παράθυρο και πατάς Add Files & Folders. Βρίσκεις τον φάκελο Video_TS και πατάς Add. 6. Όλες τις άλλες επιλογές τις αφήνεις ως έχουν. Πατάς το κόκκινο κουμπάκι (record) και είσαι έτοιμος. Ελπίζω να βοήθησα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.