anthony_crete Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Ενα φιλαρακι εχει ενα pc σχετικα παλιο (γυρω στα 5 χρονια) τα στοιχεια του οποιου γραφω παρακατω: Intel Core2duo E6550 @ 2.33GHz (socket775)2x32Kbytes L1 cache4096 L2 cache MB Asus P5E-VM DO 2GB DDR2 ram @ 400MHz GeForce 8600GT 512MB Το PC κολλαει λογω κακης χρησης και ισως και να μην εχει γινει format ποτε, κατι που θα χρειαστει συντομα!! Νομιζω ειναι λιγο υπερβολη να βαλω windows 7 σε 5 χρονων PC αλλα δεδομενου οτι εχει core2duo και τα 2GB ram του, ηθελα να ζητησω την αποψη σας, τι θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο να μπει, γιατι και τα windows xp με το SP3 δεν πανε και σφαιρα αποτι ακουω! Ευχαριστω εκ των προτερων!
~mxls~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τα Win7 θα τρέξουν άνετα σε τέτοιο σύστημα. Προτίμησέ τα. Και τα XP SP3 σφαίρα πάνε, λάθος σε ενημέρωσαν.
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Οτι και να βάλει μια χαρα θα του τρέχει απλα καλο θα ηταν καποια στιγμή να βάλει 2 gb ram ακομα 1
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ότι και να βάλει είναι οκ..! εγώ με E6300 1,86 και τρέχω τα 8... 1
MaxPayne Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 αυτο με τη ραμ ισχυει,και παντα 64μπιτα..αλλιως δεν θα αναγνωριζει ολη τη ραμ
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τι λέτε μωρέ? 64bit στα 2GB? μετά τα 4 μπαίνουν! εγώ έχω 8 με 32bit και 3GB Ram και την διαβάζει όλη..!
poihths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τι λέτε μωρέ? 64bit στα 2GB? μετά τα 4 μπαίνουν! εγώ έχω 8 με 32bit και 3GB Ram και την διαβάζει όλη..! δεν την διαβαζει ολη.. την χρησιμοποιεί όλη... και αυτο όχι γιατι την εχει αναγκη αλλα για να επιταχύνει τις εφαρμογες πχ οταν χρησιμοποιεις συχνα το word το φορτώνει στη μνημη χωρις να το έχεις ανοιξει καν... γιατι ξερει οτι πολυ πιθανο να το ανοίξεις στο μελλον. Δεν κοιτας ποση μνήμη μενει άδεια κοιτας αν ζοριζεται το pc .. (μην το συγκρινεις με τα ΧΡ αυτα κανουν περιπου αυτο που λες)
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή να βάλω και εγώ 64 που τρέχω συνέχεια το Cinema 4D?@anthony_crete όπως σου είπε και ο SPANK... Πες του να βάλει +2GB/min Ram για να τσουλήσει το σύστημα. Καλά για το format δεν το συζητάω επιβάλετε.! επίσης και ένα καθάρισμα για να μην έχει θέμα με τα temps και μετά θα έχει ένα gg σύστημα θεωρητικά.
poihths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή να βάλω και εγώ 64 που τρέχω συνέχεια το Cinema 4D? @anthony_crete όπως σου είπε και ο SPANK... Πες του να βάλει +2GB/min Ram για να τσουλήσει το σύστημα. Καλά για το format δεν το συζητάω επιβάλετε.! επίσης και ένα καθάρισμα για να μην έχει θέμα με τα temps και μετά θα έχει ένα gg σύστημα θεωρητικά. αν το συστημα σου ειναι αυτο της υπογραφης.. ναι καλυτερα να είχες 64 bit .. δεν θα δεις τεραστιες διαφορες αλλα τωρα δεν το εκμεταλλευεσαι πλήρως και το cpu σου ειναι 64bit γιατι να το φρεναρεις στα 32? (οταν μεταβαίνεις απο 32 σε 64 μπιτ εχεις κερδος της ταξης 10-30% μεγαλύτερες επιδόσεις) 1
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή να βάλω και εγώ 64 που τρέχω συνέχεια το Cinema 4D? Καλά, πλάκα κάνεις; c4d (ή οποιοδήποτε 3d πρόγραμμα) με 32bit λειτουργικό και 3gb ram; Όλα αυτά τα προγράμματα εκμεταλλεύονται όση ram τους βάλεις και οι 64bit εκδόσεις τους είναι σαφώς ταχύτερες. Επιβάλλεται από 4gb ram και πάνω και 64bit λειτουργικό. Φυσικά θα εγκαταστήσεις την 64bit έκδοση του προγράμματος. Από επεξεργαστή σε κόβω λίγο χαμηλά, αν μπορείς να κάνεις κάτι και γι' αυτό προχώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα