Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορω να βαλω static ip εβαλλα ppp αλλα τα ιδια...στο static ip μου ζηταει 

static ip

mask

isp

τι βαζω?εγω βαζω τα εξης

192.168.1.1

255.255.255.0

?

στο isp εβαλα παλι 192.168.1.1 αλλα μου πεταγε lan error και δεν ειχα κα8ολου internet....

Δημοσ.

Σε εχω χασει φιλε, για πιο απο τα 2 μιλας? Για ποσταρε καμια εικονα γιοα να το θυμηθω.

Βασικα κανε το εξης, αστα ολα οπως σου εχω πει στα 4 πρωτα βηματα και βαλε στατικες ιπς στο μηχανημα σου και δες αν εχεις ιντερνετ αφου συνδεθεις με το AP, βαλε στο pc σου ας πουμε:

192.168.1.20

255.255.255.0

192168.1.1

και dns 192.168.1.1 και τσεκαρε

Δημοσ.

Σε εχω χασει φιλε, για πιο απο τα 2 μιλας? Για ποσταρε καμια εικονα γιοα να το θυμηθω.

Βασικα κανε το εξης, αστα ολα οπως σου εχω πει στα 4 πρωτα βηματα και βαλε στατικες ιπς στο μηχανημα σου και δες αν εχεις ιντερνετ αφου συνδεθεις με το AP, βαλε στο pc σου ας πουμε:

192.168.1.20

255.255.255.0

192168.1.1

και dns 192.168.1.1 και τσεκαρε

Φιλε και στα 2 ρουτερ εχω ιντερνετ χωρις ip να βαζω.To αλλο router μου που και καλα το εχω σαν AP μηπως εχει θεμα? Γτ αυτο δεν εχω ιντερνετ στο wifi..εβαλα ιδιο ssid συνδεετε κανονικα χωρις ip αλλα δεν φορτονει τπτ με wifi μονο wired με lan port πισω απο το access point..Μηπως δεν γινετε αυτο που ζηταω με αυτο το ρουτερ και χρειαζετε να παρω ενα repeater, access point καθαρα?

Δημοσ.

Καλα οτι γινεται γινεται....

Κανε σκαντζα το ενα με το αλλο και δες αν παιξεις ετσι. Βαλε το tplink modem και το dlink AP.

Δημοσ.

τα εκανα σκαντζα και δουλεψανε κανονικα...οτι νανε τι να πω.Αλλα 8ελω το αλλο Modem για κυριο για πιο αποτελεσματικοτητα στο gaming η και τα 2 ειναι το ιδιο σκατα?

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TD-W8901G

http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1283392/tp-link-td-w8961nd

θελω το 2ο σαν κυριο ρουτερ.Να κανω κανενα firmware update στο 1ο και να κανω παλη σκαντζα?

Δημοσ.

Κανονικα με αλλαγη ip και κλεισιμο του dhcp θαπρεπε να σου δουλευει. Για να μη σου δουλευει εχει καποιο θεμα. Θα του δοκιμαζα firmware update αν δεν ειχε το τελευταιο παντως. Κανε και στα 2 αν βρεις.

Στην τελικη αν δε σου δουλεψει, αστο ετσι, μιας και τα μοντεμ ειναι ιδιας μαρκας και δε προκειται να δεις αισθητη διαφορα σε gaming.

Εγω παντως θα τα αφηνα ετσι μιας και αυτο που εχεις τωρα σαν ΑΡ εχει καλυτερο ασυρματο που αυτο χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Κανονικα με αλλαγη ip και κλεισιμο του dhcp θαπρεπε να σου δουλευει. Για να μη σου δουλευει εχει καποιο θεμα. Θα του δοκιμαζα firmware update αν δεν ειχε το τελευταιο παντως. Κανε και στα 2 αν βρεις.

Στην τελικη αν δε σου δουλεψει, αστο ετσι, μιας και τα μοντεμ ειναι ιδιας μαρκας και δε προκειται να δεις αισθητη διαφορα σε gaming.

Εγω παντως θα τα αφηνα ετσι μιας και αυτο που εχεις τωρα σαν ΑΡ εχει καλυτερο ασυρματο που αυτο χρειαζεσαι.

Στο AP που εχω βαλει τωρα και δουλευει εχω περασει το τελευταιο fw, το αλλο που εχει θεμα αποτι κοιταξα στο site της tp link δεν φοραει το τελευταιο αλλα οχι καποιο απο τα 3 που εχει για κατεβασμα δεν ξερω παραξενο....δεν φοραει καποιο oficial?

http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TD-W8901G&version=V3

Κανενα απο αυτα δεν φοραει στην version 3 που ειναι...

Δημοσ.

Βαλε το τελευταιο καλυτερα. Προσεξε μη το κανεις ασυρματα. Με καλωδιο μονο και δε κλεινεις το ρευμα για κανενα λογο μεχρι να ολοκληρωθει το update.

Δημοσ.

Απο την λιστα το τελευταιο ειναι το πιο προσφατο που εχει βγει σωστα;η να βαλω το πανω πανω που εχει πιο μεγαλο αυξον αριθμο στο κωδικο του update;Το κατω κατω κατι λεει για italy version

Δημοσ.

V3 εχω το εχω τσεκαρι και μεσα στις ρυθμισεις και απο κατω στα στοιχεια του.Ειχα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα και στο αλλο δεν το ειχε παρει με την πρωτη

Δημοσ.

Δοκιμασε ετσι.....

Βγαλτο απο το ρευμα και βγαλε και το τηλ καλωδιο απο πανω, ανοιξε το και εχε μονο το ethernet καλωδιο πανω. Δοκιμασε ετσι να το περασεις απο ie και οχι απο αλλο browser (mozilla, chrome, k.l.p.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...