Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω ένα λαπτοπ hp pavillion και τώρα τελευταία εμφάνισε ένα πρόβλημα. Ο ανεμιστήρας κάνει υπερβολικό θόρυβο. Τις πρώτες φορές που το έκανε έκλεινα το λαπτπ κι όταν το άνοιγα ξανά δεν ακουγόταν τίποτα. Από χθες όμως ο θόρυβος δεν σταματάει καθόλου. Το λαπτοπ καθαρίστηκε τελευταία φορά πριν από 6 μήνες περίπου

Δημοσ.

κατεβασε το hw monitor και ποσταρε ενα screenshot να δουμε θερμοκρασιες.

Μαλλον χρειαζεται παλι καθαρισμα.

Οι θερμοκρασίες του είναι καλές. Μέχρι 43 η ανώτερη

Δημοσ.
όταν το χρησιμοποιείς το laptop το ανεμιστηράκι παίρνει αέρα?!

δηλαδή όταν το βάζεις πάνω στο γραφείο το ανεμιστηράκι δεν βγάζει αέρα γιατί ακουμπάει στο γραφείο και "γιαφτο" ζεσταίνεται πολύ και μπορεί να κάνει θόρυβο!

αν όχι τότε μπορεί να θέλει καθάρισμα μέσα!

δεν τα εξήγησα καλά αλλα ελπίζω να μεπιασες

Δημοσ.

όταν το χρησιμοποιείς το laptop το ανεμιστηράκι παίρνει αέρα?!
δηλαδή όταν το βάζεις πάνω στο γραφείο το ανεμιστηράκι δεν βγάζει αέρα γιατί ακουμπάει στο γραφείο και "γιαφτο" ζεσταίνεται πολύ και μπορεί να κάνει θόρυβο!
αν όχι τότε μπορεί να θέλει καθάρισμα μέσα!
δεν τα εξήγησα καλά αλλα ελπίζω να μεπιασες

Πάντα στο γραφείο το είχα και δεν είχε εμφανίσει τέτοιο πρόβλημα μέχρι πρόσφατα. Αέρα καταλαβαίνω μόνο όταν βάζω το χέρι μου από κάτω από το λαπτοπ.

Δημοσ.

Πάντα στο γραφείο το είχα και δεν είχε εμφανίσει τέτοιο πρόβλημα μέχρι πρόσφατα. Αέρα καταλαβαίνω μόνο όταν βάζω το χέρι μου από κάτω από το λαπτοπ.

αν το μέρος που είναι το ανεμιστηράκι είναι στον αέρα τότε είναι καλο αυτό γιατί ο ανεμιστήρας διοχνει τον ζεστό αέρα και τον ανακυκλώνει με κρύο!
σκατά τα λέω απλά να φρόντισης να μην ακουμπάει το ανεμιστηράκι τελείως στο γραφείο!
βάλε κάτι να το στηρίζει!
αν κάνει ακόμα θόρυβο τότε "καθαρησετο" με ένα πινελάκι και πιστολάκι μαλλιών!
Δημοσ.

αν το μέρος που είναι το ανεμιστηράκι είναι στον αέρα τότε είναι καλο αυτό γιατί ο ανεμιστήρας διοχνει τον ζεστό αέρα και τον ανακυκλώνει με καινούριο!
σκατά τα λέω απλά να φρόντισης να μην ακουμπάει το ανεμιστηράκι τελείως στο γραφείο!
βάλε κάτι να το στηρίζει!
αν κάνει ακόμα θόρυβο τότε "καθαρησετο" με ένα πινελάκι και πιστολάκι μαλλιών!

Μόνη μου δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν ξέρω. Δλδ η σκόνη μπορεί να είναι το πρόβλημα? Τώρα που το έχω αναμμένο το λαπτοπ πειράζει? Μην κάνω χειρότερα τα πράγματα

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες του είναι καλές. Μέχρι 43 η ανώτερη

43 σε τι;

σε ηρεμη κατασταση; στον επεξεργαστη; στην καρτα γραφικων; σε τι;

μπορει ο επεξεργαστης να ειναι δροσερος και ωραιος και η καρτα γραφικων να ψηνεται.

Δημοσ.

επισης προσδιορισε λιγο τον θορυβο,αυξανει στροφες η "τσιναει"

αν ειναι το δευτερο μαλλον θελει αντικατασταση η λαδωμα :-D

• Like 1
Δημοσ.

επισης προσδιορισε λιγο τον θορυβο,αυξανει στροφες η "τσιναει"

αν ειναι το δευτερο μαλλον θελει αντικατασταση η λαδωμα :-D

Ακούγεται σαν μηχανάκι που περνάει απ' έξω :P

Δημοσ.

αρα δεν ειναι θεμα θερμοκρασιων αλλα του ιδιου του ανεμιστηρα.

2 επιλογες υπαρχουν,Αν καποιος ξερει να στο ανοιξει και να βαλει λιγο λαδι στο μοτερακι η να το αντικαταστησεις.

Ετσι οπως ειναι δεν δουλευει σωστα.

Δημοσ.

αρα δεν ειναι θεμα θερμοκρασιων αλλα του ιδιου του ανεμιστηρα.

2 επιλογες υπαρχουν,Αν καποιος ξερει να στο ανοιξει και να βαλει λιγο λαδι στο μοτερακι η να το αντικαταστησεις.

Ετσι οπως ειναι δεν δουλευει σωστα.

Δλδ να μην το κρατάω αναμμένο?

Δημοσ.

το ανεμιστηράκι δουλεύει μια χαρά σαν απόδοση, αλλά έχει πρόβλημα εσωτερικά. αν δηλαδή χαλάσει κάτι θα είναι το ίδιο το ανεμιστηράκι.

λογικά βέβαια δε χαλάει από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά γιατί να το επιβαρύνεις αμα μπορείς να περιμένεις μεχρι να φτιαχτεί;; αν δε μπορείς πάλι, δούλευέ το. απλά βρίσκεις δύσκολα ίδιο ανταλλακτικό και θα αργήσει.

Δημοσ.

Μόνη μου δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν ξέρω. Δλδ η σκόνη μπορεί να είναι το πρόβλημα? Τώρα που το έχω αναμμένο το λαπτοπ πειράζει? Μην κάνω χειρότερα τα πράγματα

Κοίτα επειδή έχω και εγώ laptop και όταν το ακουμπάω σε ένα σημείο που βρίσκει στο ανεμιστηράκι και εμενα κάνει σαν τρακτέρ!
αλλα εσένα ειναι μεσα στο ανεμιστηράκι το πρόβλημα!
συμβουλέψου και τα παιδιά!
Ένα καθαρισμό μέσα πρέπει να κανεις έστω μια φόρα στους 3 μήνες!!
αλλα όταν κανεις καθαρισμό το laptop θα είναι Off τελείως κανένα καλώδιο συνδεδεμένο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...