Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!!
Θα ήθελα τα φώτα σας αν είναι εύκολο καθώς έχω φάει τα ματιά μου 2 ώρες και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!
Το πρόβλημα είναι το εξής.Εχω το παραπάνω Τp link το συνδέεω σε μια από τις θυρες LAN με καλώδιο utp ώστε να δουλέψει ασύρματα καθώς θέλω να επέκτεινω το σήμα στο χώρο μου!
Επιλέγω ap mode εισαγω καινούργιο ssid βάζω κωδικό προστασίας ενεργοποιώ το ασύρματο δίκτυο,το εμφανίζει στην αναζητηση δικτύων στο laptop μου συνδέομαι αλλά δυστυχώς δεν παίρνει το tplink Internet!
Η πλάκα είναι ότι εδώ και 2 χρόνια το μηχάνημα δούλευε άψογα σήμερα του έκανα reset και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τίποτα!
Το κεντρικό router είναι Απο forthnet ένα Thompson που έχει κανονικά δίκτυο να πω επίσης ότι έχω άλλο ένα tp link συνδεμενο και αυτό στο ίδιο router(Thompson)και δουλεύει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτό επιλεγμένο σαν ap ίδιες ρυθμίσεις άλλο μοντέλο όμως αυτο(wa501g)
Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος αν έχετε ρε παιδιά κάτι να μου προτείνετε θα με γλυτωσετε από μεγάλη ταλαιπωρία 
Παραθέτω και μια φωτό από το tp link που δουλεύει εκείνο που δεν συνεργάζεται δυστυχώς δεν το έχω τώρα καθώς δεν έχω περισσότερη ώρα για να ασχοληθώ 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-276707-0-01642900-1380873972_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...