vasilisbilias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Όσοι έχετε στην κατοχή σας το LG Optimus 4X HD (P880) μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας; πόσο διαρκεί η μπαταρία, αν είναι καλό στο σερφάρισμα, στα games κλπ.
Sed22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το εχω παρει εγω για τον πατερα.. λιγο το εχω πειραξει ( μολις 1 φορτωση ) αμα θες να λαβεις συντομες απαντησεις τσεκαρε Site: εδω
xtontsidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το εχω 1 μηνα,το κινητο πεταει!η μπαταρια μου κραταει απο τις 8 το πρωι ως τις 2 το βραδυ ανετα!εχει αψογα γραφικα,ειναι γρηγορο,η οθονη του ειναι πολυ καλη!
g.leles Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) θετικά: καμαρώνεις ότι έχεις 4πύρινο, αρνητικά: απαράδεκτη ποιότητα ήχου, γελοίος ήχος εξωτερικού ηχείου, camera εφάμιλλη των προ 10αετιάς κινητών με 1,2mpixels, διάρκεια μπαταρίας 60-70% λιγότερο, δηλαδή 8-10 ώρες όταν με αλλα 4πυρήνα με εφάμιλλη χρήση περνάω τις 2 μέρες, κωλύματα εάν το ζορίσεις, καμια υπερβολή σε ότι λέω, ουδέτερα: κανονική απόκριση touch όπως και σε όλα τα smartphones ακόμη και στα κινεζικα, αναβαθμίστηκε σε 4.1.2 κάτοχος p880 4 μήνες Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2013 από g.leles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα