Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Έπεσε στα χέρια μου ένα φορητό dell studio 1735 t3200 17''

Είναι της κουμπάρας μου η οποία το πήγε στο Γερμανό για service και της έβγαλαν ένα κοστολόγιο 330 ευρώ. Δεν δέχτηκε και της πήραν την ελάχιστη χρέωση 40 ευρώ για τον έλεγχο

Της έχουν βγάλει πρόβλημα στην μητρική από γράφει στο χαρτί επισκευής πρόβλημα στο touchpad , προβλήμα με το Numlock

Εγώ θα το έλεγξω σήμερα για να διαπιστώσω το πρόβλημα και θα επικοινωνήσω με dell για να δω ελάχιστες χρεώσεις κλπ

Ξέρετε αν χρεώνουν λιγότερα χρήματα επειδή είναι το επίσημο service?Γενικά έχει κανένας εμπειρία από την Dell?

Δημοσ.

40 ευρω για να το δουν απλα και εγω εκτος απο οτι δεν περνω μια κερναω και καφε.

Παλικαρια το Sony το παμε στην Sony το Dell το παμε στην Dell κλπ κλπ.

Δεν παμε στον Γερμανο και σε καθε Γερμανο.

Παραδειγμα φιλος πηγε στον Γερμανο για αναβαθμιση λογισμικου Nokia και του πηραν 30 ευρω.......

......Η Nokia περνει 15 ευρω.

Καθολου απιθανο να το πηγε ο Γερμανος στην Nokia και να πηρε 15 ευρω για τον κοπο του.

Δημοσ.

Καθολου απιθανο να το πηγε ο Γερμανος στην Nokia και να πηρε 15 ευρω για τον κοπο του.

Μαγος εισαι?Μας την ειχανε πεσει γερμαναραδες να επισκευαζουμε τα λαπτοπ για 15€ και πηρανε ... δεν το λεω.

Παρολαυτα,αν ειναι εκτος εγγυησης διαλεγεις επισκευαστικο που πιστευεις σωστο,δεν ειναι αναγκη να παει στην αντιπροσωπεια.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ,κινητακια πουλανε οι ανθρωποι

Δημοσ.

μπορεί να λένε βλακείες να ξέρεις, δεν έχουν ιδέα. στην τύχη βγάζουν τα συμπεράσματα άμα δε βρουν τι ακριβώς είναι για να τσεπώσουν το 40αρι αφού δε θα το επισκευάσεις... πρόβλημα το touchpad και είναι στη μητρική;;;; κουφό φαίνεται. πιστεύω ότι όταν το φτιάξεις πρέπει πας να ζητήσεις πίσω τα 40 αμα δεν είναι εκεί η βλάβη.... θα σου έλεγα να το έφτιαχνες με απλές συμβουλές από εδώ, αλλά μετά θα είναι δύσκολο να αποδείξεις που ήταν το πρόβλημα, δε θα έχεις κάποιο επίσημο παραστατικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...