GIANNIS400 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το εχω πάρει εδω και 1 χρονο απο πλαισιο, ειναι με την 4" την οθονη το pro Μένω σε επαρχια και η αληθεια ειναι οτι δεν το χρησιμοποιω πολυ, το χρησιμοποιω οποτε κατεβαινω αθηνα δλδ περιπου μια φορα το μηνα, απο το καλοκαιρι που ειχα παει διακοπες παρατηρησα οτι αργει να βγαλει κατευθυνση οταν στριβω σε μια στροφη, μετα ειδα οτι αργει να επανυπολογισει νεα διαδρομη αν μπω καπου λαθος. Και το τελευταιο μηνα που ετυχε και κατεβηκα 6-7 φορες αθηνα ειδα οτι κανει λάθος σε κατι καραμπινατες οδους πραγμα τραγικο θα ελεγα, οπου αν δεν ειχα το νου μου σε κανα δυο περιπτωσεις θα εμπαινα σε απαγορευτικο και θα τρακαρα. Μια καραμπινάτη περίπτωση είναι η εξής, διέσχιζα την Αχαρνών με κατεύθυνση προς ομόνοια, ηθελα να πάω μιχαλακοπουλου, επρεπε λοιπον καπου κοντα στο αγιο πανταλεημονα να μου πει στριψε αριστερα, μου λεει λοιπον στα 300μ στριβεις αριστερα, μωλις με φτανει στα 10μετρα απο την στροφη κοιταω και ειχε απαγορευτικο, οποτε το γραφω στα @@ και μπαινω στο επομενο στενο αριστερα που επιτρεποταν, μετα ομως δεν μου εκανε επαναυπολογισμο της διαδρομης, ετσι αναγκαστηκα και σταματησα καπου δεξια, ξαναεβαλα την μιχαλακοπουλου ως προορισμο και συνεχισα.Τι tragic κατασταση ειναι αυτη μπορειτε να μου πείτε? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2013 από GIANNIS400
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα