Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ίδιο θέμα με το iPhone 4, έγερνε ελάχιστα προς τα αριστερά, μια δυο μοίρες. Συνέχισα τη ζωή μου κανονικά, απλά απέφευγα να το χρησιμοποιώ για αλφάδι σε οικοδομές και ξυλοκατασκευές...

• Like 6
Δημοσ.

επίσης

IMG_7493.jpg

αυτή απο το αρχικό post

η παρακάτω απο τον billdanos

8s3s.jpg

ίδια απόσταση έχουν τα κινητά και στις δύο φωτογραφίες, προφανώς του billdanos είναι dead on spot που λένε.

Βρε μπας και τον αισθητήρα τον κατασκευάζει η smsung και έκανε καμιά μαϊμουδιά για να τους την σπάσει?

• Super Moderators
Δημοσ.

επίσης

IMG_7493.jpg

αυτή απο το αρχικό post

η παρακάτω απο τον billdanos

8s3s.jpg

ίδια απόσταση έχουν τα κινητά και στις δύο φωτογραφίες, προφανώς του billdanos είναι dead on spot που λένε.

Βρε μπας και τον αισθητήρα τον κατασκευάζει η smsung και έκανε καμιά μαϊμουδιά για να τους την σπάσει?

Ψιτ, η πυξίδα επηρεάζεται από την απόσταση των συσκευών όχι ο ορίζοντας. U know, μαγνητικό πεδίο κλπ… Αν καίγεσαι τόσο, μπορώ εύκολα να σου παρουσιάσω μια φωτό …όπως τη θέλεις εσύ! :P

Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρα caibration, σας διαβεβαιώνω ότι μπορείτε να το συναντήσετε σε όλες τις συσκευές (στο Note από τη μια πλευρά χάνει μισή μοίρα), δε θεωρώ ότι για 1-2 μοίρες (5 και 6 είναι πολύ) αξίζει να ασχολείται κανείς, γιατί αυτοί οι αισθητήρες υπάρχουν για να βοηθούν τη συσκευή στις διάφορες λειτουργίες της, όχι για να παίρνουμε ακριβείς μετρήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα ίδιο θέμα με το iPhone 4, έγερνε ελάχιστα προς τα αριστερά, μια δυο μοίρες. Συνέχισα τη ζωή μου κανονικά, απλά απέφευγα να το χρησιμοποιώ για αλφάδι σε οικοδομές και ξυλοκατασκευές...

Εγώ πριν μερικά χρόνια αγόρασα αυτοκίνητο και το μοντέλο που είχα δει στην έκθεση, πριν παραγγείλω το δικό μου, το ντουλαπάκι μπροστά στον συνοδηγό όταν το άνοιγες κατέβαινε με ένα πολύ απαλό τρόπο λες και υπήρχε κάποιο υδραυλικό σύστημα που κανόνιζε την κίνηση, στο δικό μου, όταν ήρθε, αυτό δεν υπήρχε και σπάστηκα πάρα πολύ, δεν μιλάω για ελάττωμα μιλάω για αυτό που γράφουν τα μικρά γράμματα "το τελικό προϊόν μπορεί να έχει μικροδιαφορές" και επαναλαμβάνω σπάστηκα πάρα πολύ.

Δύο διαφορετικές αντιμετωπίσεις από δύο διαφορετικά άτομα.

Ψιτ, η πυξίδα επηρεάζεται από την απόσταση των συσκευών όχι ο ορίζοντας. U know, μαγνητικό πεδίο κλπ… Αν καίγεσαι τόσο, μπορώ εύκολα να σου παρουσιάσω μια φωτό …όπως τη θέλεις εσύ! :P

Στο αρχικό ποστ γιατί έχει -2 ενώ στο δικό σου είναι 0, τι θέλει να πει ο ποιητής στο πρώτο ποστ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο αρχικό ποστ γιατί έχει -2 ενώ στο δικό σου είναι 0, τι θέλει να πει ο ποιητής στο πρώτο ποστ.

Με δουλεύεις έτσι? Στο αρχικό post βλέπεις πως έχει απόκλιση 2 μοιρες. Στο δικό μου δεν έχει. Το σχόλιο σου για την απόσταση των συσκευών είναι άκυρο σε αυτή τη μέτρηση, γιατί όπως είπα αφορά την πυξίδα και το πως επηρεάζεται ο αισθητήρας όταν οι συσκευές είναι κοντά. Δεν είπα πως τα προβλήματα δεν υπάρχουν αλλά ως όφειλα, το δοκίμασα και στο δικό  μου και περιέγραψα το τι συμβαίνει.

Και πάλι συγγνώμη αν δεν σας άρεσαν οι δικές μου δοκιμες! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπα sorry δεν πήγε η καφεΐνη ακόμα στον εγκέφαλο.

Γιατί εμένα με αφήσατε να τον πιω τον ρημαδοκαφέ? :P

• Like 1
Δημοσ.

The iPhone's Compass app combines the heading information from the magnetometer with the roll and pitch data from the accelerometer to work out the exact orientation of the iPhone as you move the device.

main-qimg-4c2133c5acfb9abb652eb32f6b5b7e

ενταξει χλωμο να μην εχουν προσπαθησει να κανουν calibration εκατονταδες users!!!

τωρα αυτος που λεγε οτι αν ειναι hw θα του το αλλαξουν προφανως και εννοει με κανα refurbished!!!δηλ.απο new τελικα να καταληξεις με refurbished-μην πει κανεις ειναι ΣΑΝ new-

new εχουν αρχισει και τα σταματανε και στην αμερικη

Δημοσ.

Εγω αν δεν δω αλφαδι πανω στο τραπεζι,και διπλα το Iphone 5s,δεν πιστευω κανεναν,απο αυτους που κατηγορουνε την apple!

Ξεκινησατε απευθειας τα ασχημα λογια.

Δεν ντρεπεστε λιγο; :lol:

Αν ειναι software φθηνα θα την βγαλει,αν οχι...σας συμβουλευω να βρειτε την αποκλιση με αλφαδι,να το εχετε μονιμα εκει,ωστε να χρησιμοποιειτε χωρις προβλημα. ^_^

Σαφως απ'οτι καταλαβαινω δεν το'χουν ολα,αλλα καποια ελλατωματικα κομματια.Τουλαχιστον σιγουρα θα ειναι εντος εγγυησης φανταζομαι,και επιστροφη πισω,με οτι συνεπαγεται αυτο...arvato κλπ... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω αν δεν δω αλφαδι πανω στο τραπεζι,και διπλα το Iphone 5s,δεν πιστευω κανεναν,απο αυτους που κατηγορουνε την apple!

Ξεκινησατε απευθειας τα ασχημα λογια.

Δεν ντρεπεστε λιγο; :lol:

Αν ειναι software φθηνα θα την βγαλει,αν οχι...σας συμβουλευω να βρειτε την αποκλιση με αλφαδι,να το εχετε μονιμα εκει,ωστε να χρησιμοποιειτε χωρις προβλημα. ^_^

Σαφως απ'οτι καταλαβαινω δεν το'χουν ολα,αλλα καποια ελλατωματικα κομματια.Τουλαχιστον σιγουρα θα ειναι εντος εγγυησης φανταζομαι,και επιστροφη πισω,με οτι συνεπαγεται αυτο...arvato κλπ... :P

Αυτό που λέω από την αρχή δεν είναι πως όλα αυτά είναι της φαντασίας μερικών. Απλά το ψάχνω περισσότερο!

Φαντάσου ας πούμε να κάνεις μια τέτοια αναζήτηση:

https://www.google.gr/?gws_rd=cr&ei=ofFOUreeLae54ATps4DIAg#q=samsung+s4+compass+problems

και βλέποντας τα χιλιάδες αποτελέσματα και αναφορές να βγάλεις το συμπέρασμα πως η samsung έχει πρόβλημα.

Κατάλαβες το συλλογισμό μου φαντάζομαι! :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λέω από την αρχή δεν είναι πως όλα αυτά είναι της φαντασίας μερικών. Απλά το ψάχνω περισσότερο!

Φαντάσου ας πούμε να κάνεις μια τέτοια αναζήτηση:

https://www.google.gr/?gws_rd=cr&ei=ofFOUreeLae54ATps4DIAg#q=samsung+s4+compass+problems

και βλέποντας τα χιλιάδες αποτελέσματα και αναφορές να βγάλεις το συμπέρασμα πως η samsung έχει πρόβλημα.

Κατάλαβες το συλλογισμό μου φαντάζομαι! :)

Μα,και'γω δεν ειπα κατι το αντιθετο.

Αν ειναι software φθηνα θα την βγαλει,αν οχι

Αντιθετως τονισα,οτι αν ειναι soft το προβλημα οκ.Αν,ειπα αν,ειναι hw,τοτε...

Σαφως απ'οτι καταλαβαινω δεν το'χουν ολα,αλλα καποια ελλατωματικα κομματια.Τουλαχιστον σιγουρα θα ειναι εντος εγγυησης φανταζομαι,και επιστροφη πισω,με οτι συνεπαγεται αυτο...arvato κλπ

Mε οτι συνεπαγεται...περαν του "ψιλοτρολλαρισματος".Αστειευομαστε και λιγο...

Την ευθυνη την εχει η apple,και ειδικοτερα σε τοσο ακριβα μηχανηματα.Να μην αναφερω το προβλημα(αν δεν κανω λαθος),του Iphone 5 με την καμερα που ειχε σε κοντρα ηλιο,παραπλευρα,οπου βγαινανε κοκκινοπες η φωτος,και ελεγε με φθηνες δικαιολογιες οτι φταιει η γωνια ληψης,ΟΤΑΝ στην ιδια γωνια το 4s,δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα.

Οταν ενα smart οποιασδηποτε εταιρειας,εχει προβλημα,να αναλαμβανει και τις συνεπειες.Οποια κι αν ειναι.Εγω το πληρωνω να ειναι αρτιο,και ΑΝ εχει προβλημα,να μου το αντικαθιστα ΜΕ καινουριο!Πραγμα φυσικα,που λιγο πολυ,ολοι κανουνε την παπια.

Μιλαω γενικα.Προς αποφυγην. ;)

Δημοσ.

Παιδια το ιδιο μου κανει και εμενα το GS4. Απο την ημερα που το πηρα, οταν επαιζα παιχνιδια (ραλλυ) και κρατουσα το κινητο στην οριζοντια θεση, το αυτοκινητο εφευγε προς τα αριστερα. Το πηγα στο σερβις της Samsung, δοκιμασαμε με τον τεχνικο 4-5 S4 με διαφορες εφαρμογες που εκαναν χρηση του gyroscope και ολα κανανε ακριβως το ιδιο πραγμα. Μiλαω τωρα για μεγαλη αποκλιση. Εχουν αρχισει και μας γραφουν στα τετοια τους αφου εχουν οικονομησει χοντρα φραγκα πια. 

Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρα caibration, σας διαβεβαιώνω ότι μπορείτε να το συναντήσετε σε όλες τις συσκευές (στο Note από τη μια πλευρά χάνει μισή μοίρα), δε θεωρώ ότι για 1-2 μοίρες (5 και 6 είναι πολύ) αξίζει να ασχολείται κανείς, γιατί αυτοί οι αισθητήρες υπάρχουν για να βοηθούν τη συσκευή στις διάφορες λειτουργίες της, όχι για να παίρνουμε ακριβείς μετρήσεις.

Τελικα αποφασίστε ειναι ή δεν ειναι εργαλείο δουλειάς το iphone σας να ξέρουμε γιατί μια λετε δεν κανω σοβαρή δουλειά την άλλη λέτε είναι επαγγελματικό μου εργαλείο γιαυτό σκάω τόσα.

Απλά λιώνω από τα σχόλια σας σε κάθε apple topic.

Οσο για της μετρήσεις.

o-IPAD-MORTAR-570.jpg?13 

Κάποιοι ακόμα τις κάνουν. αλόχα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...