itsgosu Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εγώ έχω έχω θέμα με το Printer Dell B1160W δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω τους Drivers κωλάει συνέχεια εδώ. δοκίμασα αρκετούς παλιούς η κανούργιους στακάρει συνέχεια εδώ.any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 22 του μηνα τα maverick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 [off-topic]Το σωστό είναι "τΟ MaverickS" και όχι "τΑ Maverick" Είχαμε που είχαμε το μπέρδεμα με τΑ windows και τΟ Mac OS X, τώρα πάνε να μας μπερδέψουν κι άλλο τη γραμματική με τον ενικό και τον πληθυντικό... [/off-topic] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τα Linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αναμονή μπορεί....πραγματική αυτονομία (wifi on, browsing, 50% brighteness) με τίποτα! keyboard brightness 20% , screen 40%, 14-15h wifi browsing facebook, utube κτλ κτλ. Στον i5 όμως (μιας και ο I7 χάνει κανα 30 λεπτά με 1 ώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 itsgosu άνοιξε το install package με το pacifist και κάνε χειροκίνητα install μόνο το kext για τον εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 keyboard brightness 20% , screen 40%, 14-15h wifi browsing facebook, utube κτλ κτλ. Στον i5 όμως (μιας και ο I7 χάνει κανα 30 λεπτά με 1 ώρα) Μήπως αναφέρεις την εκτιμώμενη αυτονομία που σου δείχνει το MACOS; Δούλεψε με τις παραπάνω συνθήκες κανένα 6ωρο-7ωρο συνεχόμενα και δες που βρίσκεται η μπαταρία σου ποσοστιαία. Αν είσαι στο 55%-60% είναι πιθανό να βγάλει τις 14-15ώρες. Εγώ παραμένω εξαιρετικά επιφυλακτικός για το 15ωρο και θεωρώ το 10ωρο το λογικότερο σενάριο. Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί και θα το πάρω και εγώ το Air του 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Mε youtube ή οτιδηποτε εχει video ή flash , η αυτονομια παει περιπατο. Τουλαχιστον στο δικο μου air 2013 13" i5 8gb ram. Αδυνατο να πιστεψω οτι του φιλου βγαζει στην πραξη 14-15 ωρες με συνεχομενο wifi browsing σε facebook,youtube κτλ. Ισως με αρκετα διαλειμματα και σε πιο ελαφρια site να τις πιανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Mε youtube ή οτιδηποτε εχει video ή flash , η αυτονομια παει περιπατο. Τουλαχιστον στο δικο μου air 2013 13" i5 8gb ram. Αδυνατο να πιστεψω οτι του φιλου βγαζει στην πραξη 14-15 ωρες με συνεχομενο wifi browsing σε facebook,youtube κτλ. Ισως με αρκετα διαλειμματα και σε πιο ελαφρια site να τις πιανει. Σαφώς και δεν μπορεί να έχει τέτοια αυτονομία με flash και youtube. Ούτε τις μισές βασικά με συνεχόμενη αναπαραγωγή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 με chrome + fb + surfing + λίγο fb + αντιγραφή μερικά αρχεία μέσω wifi + λίγο πείραγμα ΚΑΘΕ φορά μου περνάει τις 12 ώρες. ps1: εδώ με lol / hearthstone / games γενικά (που δεν λιώνουν το pc) βγάζει 3+ ώρες συνεχούς (και με το fan 6500 rpm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Λίστα συμβατότητας εφαρμογών: http://roaringapps.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σε ολες τις προηγουμενες αναβαθμισεις, δεν θυμαμαι ιδιαιτερα προβληματα με συμβατοτητες. Λετε τωρα να υπαρχει κατι διαφορετικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σε ολες τις προηγουμενες αναβαθμισεις, δεν θυμαμαι ιδιαιτερα προβληματα με συμβατοτητες. Λετε τωρα να υπαρχει κατι διαφορετικο; Το quick silver αν και γενικώς λειτουργεί οκ, κάνει κάτι χαζά μερικές φορές κατά το wake from sleep! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Aντι για το quicksliver, δοκιμαστε το alfred. Ειναι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πολύ καλό το alfred πραγματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα