Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορύν φήμες για νέους iMac με 4K. Φυσικά, όπως πάντα με τις φήμες για την Apple ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω ειναι πολυ φρεσκια η retina στα imac για να την αλλαξει απο τωρα.

μπορει να κανω και λαθος βεβαια.

ισως βγαλει μια οθονη 4κ πρωτα και μετα απο κανενα χρονο imac.

Άσχετο με τα 4Κ αλλά εγώ θα ήθελα να πω όσο αφορά το τοπικ ότι η Apple απέδειξε άλλη μια φορά ότι χρειάζεται 2-3 σοβαρά updates,για να ρολαρει "το osX ως του αξίζει",

η άσχημη πλευρά είναι ότι μόλις ρολαρει το λειτουργικό περνάει σε beta του επόμενου..

Με λίγα λόγια μπορεί να σε πιέζει ο καταναλωτισμός και ο καταναλωτής,αλλά αν το κάνεις καντο σωστά αλλιώς γύρνα στο Snow lepard και άραξε..

νομιζω ειναι πολυ φρεσκια η retina στα imac για να την αλλαξει απο τωρα.

μπορει να κανω και λαθος βεβαια.

ισως βγαλει μια οθονη 4κ πρωτα και μετα απο κανενα χρονο imac.

Σε ποια iMac αναφερεσε.? Δεν υπάρχει retina σε iMac. Πολύ φρέσκια? Ποτέ βγήκαν iMac με retina και δε το πήρα χαμπάρι?

Δεν βγήκαν.

Οι φήμες (και η λογική) λένε πως επειδή δεν μπορούν ακόμα να κατασκευαστούν οθόνες 27" με "κανονική" ανάλυση retina (5120x2880, δηλαδή τετραπλάσια ανάλυση από την 2560x1440 των τωρινών iMac), η Apple θα προτιμήσει την ανάλυση 4K (4096x2160) ως εναλλακτική.

Δεν βγήκαν.

Οι φήμες (και η λογική) λένε πως επειδή δεν μπορούν ακόμα να κατασκευαστούν οθόνες 27" με "κανονική" ανάλυση retina (5120x2880, δηλαδή τετραπλάσια ανάλυση από την 2560x1440 των τωρινών iMac), η Apple θα προτιμήσει την ανάλυση 4K (4096x2160) ως εναλλακτική.

Κι αφού η 4k είναι η "κανονική" (industrial standard format) ανάλυση, ακόμα κι αν έχει την τεχνική δυνατότητα να κάνει 5120x2880, δεν βλέπω τον λόγο.

• 1 μήνα μετά...

post-51052-0-36724100-1403359404_thumb.png

Σήμερα μόλις μου ήρθε η ενημέρωση απο το beta seed για την beta 10.9.4 και την εγκατέστησα.

Ολα καλά έως τώρα .

Νομίζω βελτίωσαν τους drivers της κάρτας γραφικών γιατι κάποια παιχνίδια παίζουν πιο smooth.

attachicon.gif10.9.4.png

Σήμερα μόλις μου ήρθε η ενημέρωση απο το beta seed για την beta 10.9.4 και την εγκατέστησα.

Ολα καλά έως τώρα .

Νομίζω βελτίωσαν τους drivers της κάρτας γραφικών γιατι κάποια παιχνίδια παίζουν πιο smooth.

εμενα μου φαινεται οτι το ταπεινο μου μακ μινι παει καπως πιο ανετα ισως να ειναι ιδεα μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...