mentoras99 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Α μαλιστα. Νομιζα οτι υπαρχει μοντελο mac με 4k οθονη, και λεω πως και δεν το ηξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορύν φήμες για νέους iMac με 4K. Φυσικά, όπως πάντα με τις φήμες για την Apple ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 νομιζω ειναι πολυ φρεσκια η retina στα imac για να την αλλαξει απο τωρα. μπορει να κανω και λαθος βεβαια. ισως βγαλει μια οθονη 4κ πρωτα και μετα απο κανενα χρονο imac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Άσχετο με τα 4Κ αλλά εγώ θα ήθελα να πω όσο αφορά το τοπικ ότι η Apple απέδειξε άλλη μια φορά ότι χρειάζεται 2-3 σοβαρά updates,για να ρολαρει "το osX ως του αξίζει", η άσχημη πλευρά είναι ότι μόλις ρολαρει το λειτουργικό περνάει σε beta του επόμενου.. Με λίγα λόγια μπορεί να σε πιέζει ο καταναλωτισμός και ο καταναλωτής,αλλά αν το κάνεις καντο σωστά αλλιώς γύρνα στο Snow lepard και άραξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 νομιζω ειναι πολυ φρεσκια η retina στα imac για να την αλλαξει απο τωρα. μπορει να κανω και λαθος βεβαια. ισως βγαλει μια οθονη 4κ πρωτα και μετα απο κανενα χρονο imac. Σε ποια iMac αναφερεσε.? Δεν υπάρχει retina σε iMac. Πολύ φρέσκια? Ποτέ βγήκαν iMac με retina και δε το πήρα χαμπάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δεν βγήκαν. Οι φήμες (και η λογική) λένε πως επειδή δεν μπορούν ακόμα να κατασκευαστούν οθόνες 27" με "κανονική" ανάλυση retina (5120x2880, δηλαδή τετραπλάσια ανάλυση από την 2560x1440 των τωρινών iMac), η Apple θα προτιμήσει την ανάλυση 4K (4096x2160) ως εναλλακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δεν βγήκαν. Οι φήμες (και η λογική) λένε πως επειδή δεν μπορούν ακόμα να κατασκευαστούν οθόνες 27" με "κανονική" ανάλυση retina (5120x2880, δηλαδή τετραπλάσια ανάλυση από την 2560x1440 των τωρινών iMac), η Apple θα προτιμήσει την ανάλυση 4K (4096x2160) ως εναλλακτική. Κι αφού η 4k είναι η "κανονική" (industrial standard format) ανάλυση, ακόμα κι αν έχει την τεχνική δυνατότητα να κάνει 5120x2880, δεν βλέπω τον λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σήμερα μόλις μου ήρθε η ενημέρωση απο το beta seed για την beta 10.9.4 και την εγκατέστησα. Ολα καλά έως τώρα . Νομίζω βελτίωσαν τους drivers της κάρτας γραφικών γιατι κάποια παιχνίδια παίζουν πιο smooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 10.9.4.png Σήμερα μόλις μου ήρθε η ενημέρωση απο το beta seed για την beta 10.9.4 και την εγκατέστησα. Ολα καλά έως τώρα . Νομίζω βελτίωσαν τους drivers της κάρτας γραφικών γιατι κάποια παιχνίδια παίζουν πιο smooth. εμενα μου φαινεται οτι το ταπεινο μου μακ μινι παει καπως πιο ανετα ισως να ειναι ιδεα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 10.9.4 is ouT σε ένα μόλις 283mb upadate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 λέτε να είναι το τελευταίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 λέτε να είναι το τελευταίο; Παίζει, άντε άλλη μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κανένα μικρό ίσως για προετοιμασία του upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ωραία την έβαλα και εγώ και φαίνεται να έχουμε βελτιώσεις σε αρκετούς τομείς, ειδικά στο sleep mode από ότι είδα στο macrumors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πάντως στο μίνι σαν να ειναι πιο γρήγορο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα