ozelot Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εκανα καθαρη εγκατασταση, εκκινωντας τον υπολογιστη απο το usb flash που περιεχει το Mavericks, κανοντας σβησιμο του δισκου απο τα Βοηθηματα και μετα ξεκινησα τη διαδικασια για την εγκατασταση του λειτουργικου. Ωραία, όμως το clean install που σωστά έτρεξες δεν είναι πανάκεια για επίλυση του όπου θέματος μπορεί να βιώνει κανείς. Καταληκτικά, δεν νομίζω ότι έχεις θέμα, αφού το kernel_task process δεν αναλώνει "τρελή" RAM. Στα μηχανήματα μου είναι σαφώς μεγαλύτερη και δεν υπάρχει θέμα. Πάντως αν μετά το clean install έτρεξες το restore από ένα Time Machine backup μπορείς να ξεχάσεις το clean install αφού έγιναν restored και όλες προϋπάρχουσες "αμαρτίες". Μην το παιδεύεις λοιπόν μια χαρά πρέπει να είσαι, ενώ σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ δεν έκανα restore απο TM απλά πήρα χειρόκίνητα ότι χρειαζόμουν, εικόνες, μουσική και mail backup. Απο προγράμματα τα μόνο που έκανα αντιγραφή είναι τα παιχνίδια γιατί βαριόμουν να κατεβάζω τόσα giga! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ δεν έκανα restore απο TM απλά πήρα χειρόκίνητα ότι χρειαζόμουν, εικόνες, μουσική και mail backup. Απο προγράμματα τα μόνο που έκανα αντιγραφή είναι τα παιχνίδια γιατί βαριόμουν να κατεβάζω τόσα giga! Ωραία, δούλεψε λοιπόν το μηχάνημα ως έχει κι αν παρουσιασθεί κάτι όπως υπερβολική δραστηριότητα σους ανεμιστήρες βλέπουμε. Πάντως έχω την αίσθηση ότι όλα θα τρέξουν φυσιολογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Κι εγώ έτσι ελπίζω και επιθυμώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Για οσους ενδιαφερονται και εχουν ορεξη για πειραματα: OS X Beta Seed Program Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Για οσους ενδιαφερονται και εχουν ορεξη για πειραματα: OS X Beta Seed Program Βγήκε τρόπος για απεγκατάσταση μετά ? ξέρεις κάτι ? και δεν εννοώ για την beta,αλλά για το Seed prgm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Βγήκε τρόπος για απεγκατάσταση μετά ? ξέρεις κάτι ? και δεν εννοώ για την beta,αλλά για το Seed prgm. No idea, δυστυχως. Δεν μπηκα στο beta testing ουτε καν μεσω VM, οποτε δεν το ψαξα περαιτερω το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) παρατηρεί κανείς στην 10.9.2 τον google helper να χρησιμοποιεί πολούς πόρους; Φτάνει και 99% πολλές φορές στον επεξεργαστή για αρκετη ώρα και ανεβάζει θερμοκρασίες απο το πουθενα΄. Κάνοντας ενα google search βρήκα αρκετές αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Γενικότερα ο chrome και σε άλλες εκδόσεις κάνει τα τρελά του και χρησιμοποειεί αλόγιστα πόρους. Είμαι ενα κλίκ πριν τον παρατήσω τελείως και πάω πίσω στο Safari. problem solved . Πέταξα τον chrome και έβαλα firefox και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ναι, μου το έκανε και εμένα, και γενικά ο chrome μου τελείωνε την μπαταρία τόσο γρήγορα (2 ώρες....) που νόμιζα ότι είχε πρόβλημα ο υπολογιστής μου... back σε Safari και η αυτονομία πίσω στα κλασικά επίπεδα (6.30-7 ώρες σε macbook pro retina 15'') παρατηρεί κανείς στην 10.9.2 τον google helper να χρησιμοποιεί πολούς πόρους; Φτάνει και 99% πολλές φορές στον επεξεργαστή για αρκετη ώρα και ανεβάζει θερμοκρασίες απο το πουθενα΄. Κάνοντας ενα google search βρήκα αρκετές αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Γενικότερα ο chrome και σε άλλες εκδόσεις κάνει τα τρελά του και χρησιμοποειεί αλόγιστα πόρους. Είμαι ενα κλίκ πριν τον παρατήσω τελείως και πάω πίσω στο Safari. Screen Shot 2014-05-06 at 11.32.12 AM.png problem solved . Πέταξα τον chrome και έβαλα firefox και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 κι εγώ το γύρισα σε safari που είναι μια χαρά! εβαλα και τον mozilla δίπλα αν χρειαστεί πουθενά. Καταρχήν ο chrome με το που ανοίγει και χωρίς να κάνεις τίποτα κάνει switch στην δυνατή κάρτα γραφικών για όσους έχουν 2 κάρτες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 10.9.3 is OuT (and downloding) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δεν καταλαβα πως μπορει κανεις στο 10.9.3 να δει την βελτιωση ή νεες επιλογες σε 4k display σε mbp late '13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Φαντάζομαι πως χρειάζεται να έχεις οθόνη 4K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ποια τωρινα μοντελα εχουν οθονη 4k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Για εξωτερική μιλάμε, φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα