Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα καθαρη εγκατασταση, εκκινωντας τον υπολογιστη απο το usb flash που περιεχει το Mavericks, κανοντας σβησιμο του δισκου απο τα Βοηθηματα και μετα ξεκινησα τη διαδικασια για την εγκατασταση του λειτουργικου.

Ωραία, όμως το clean install που σωστά έτρεξες δεν είναι πανάκεια για επίλυση του όπου θέματος μπορεί να βιώνει κανείς. Καταληκτικά, δεν νομίζω ότι έχεις θέμα, αφού το kernel_task process δεν αναλώνει "τρελή" RAM. Στα μηχανήματα μου είναι σαφώς μεγαλύτερη και δεν υπάρχει θέμα.

Πάντως αν μετά το clean install έτρεξες το restore από ένα Time Machine backup μπορείς να ξεχάσεις το clean install αφού έγιναν restored και όλες προ­ϋπάρχουσες "αμαρτίες". 

Μην το παιδεύεις λοιπόν μια χαρά πρέπει να είσαι, ενώ σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ πολύ δεν έκανα restore απο TM απλά πήρα χειρόκίνητα ότι χρειαζόμουν, εικόνες, μουσική και mail backup. Απο προγράμματα τα μόνο που έκανα αντιγραφή είναι τα παιχνίδια γιατί βαριόμουν να κατεβάζω τόσα giga!

Ευχαριστώ πολύ δεν έκανα restore απο TM απλά πήρα χειρόκίνητα ότι χρειαζόμουν, εικόνες, μουσική και mail backup. Απο προγράμματα τα μόνο που έκανα αντιγραφή είναι τα παιχνίδια γιατί βαριόμουν να κατεβάζω τόσα giga!

Ωραία, δούλεψε λοιπόν το μηχάνημα ως έχει κι αν παρουσιασθεί κάτι όπως υπερβολική δραστηριότητα σους ανεμιστήρες βλέπουμε. Πάντως έχω την αίσθηση ότι όλα θα τρέξουν φυσιολογικά. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για οσους ενδιαφερονται και εχουν ορεξη για πειραματα: OS X Beta Seed Program

Βγήκε τρόπος για απεγκατάσταση μετά ? ξέρεις κάτι ? και δεν εννοώ για την beta,αλλά για το Seed prgm.

• Moderators

Βγήκε τρόπος για απεγκατάσταση μετά ? ξέρεις κάτι ? και δεν εννοώ για την beta,αλλά για το Seed prgm.

No idea, δυστυχως. Δεν μπηκα στο beta testing ουτε καν μεσω VM, οποτε δεν το ψαξα περαιτερω το θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρατηρεί κανείς στην 10.9.2 τον google helper να χρησιμοποιεί πολούς πόρους; 

Φτάνει και 99% πολλές φορές στον επεξεργαστή για αρκετη ώρα και ανεβάζει θερμοκρασίες απο το πουθενα΄.

Κάνοντας ενα google search βρήκα αρκετές αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Γενικότερα ο chrome και σε άλλες εκδόσεις κάνει τα τρελά του και χρησιμοποειεί αλόγιστα πόρους.

Είμαι ενα κλίκ πριν τον παρατήσω τελείως και πάω πίσω στο Safari.

post-51052-0-68514200-1399365334_thumb.png

problem solved . Πέταξα τον chrome και έβαλα firefox και δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

ναι, μου το έκανε και εμένα, και γενικά ο chrome μου τελείωνε την μπαταρία τόσο γρήγορα (2 ώρες....) που νόμιζα ότι είχε πρόβλημα ο υπολογιστής μου... back σε Safari και η αυτονομία πίσω στα κλασικά επίπεδα (6.30-7 ώρες σε macbook pro retina 15'')

παρατηρεί κανείς στην 10.9.2 τον google helper να χρησιμοποιεί πολούς πόρους; 

Φτάνει και 99% πολλές φορές στον επεξεργαστή για αρκετη ώρα και ανεβάζει θερμοκρασίες απο το πουθενα΄.

Κάνοντας ενα google search βρήκα αρκετές αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Γενικότερα ο chrome και σε άλλες εκδόσεις κάνει τα τρελά του και χρησιμοποειεί αλόγιστα πόρους.

Είμαι ενα κλίκ πριν τον παρατήσω τελείως και πάω πίσω στο Safari.

attachicon.gifScreen Shot 2014-05-06 at 11.32.12 AM.png

problem solved . Πέταξα τον chrome και έβαλα firefox και δεν έχω τέτοια προβλήματα.

κι εγώ το γύρισα σε safari που είναι μια χαρά! εβαλα και τον mozilla δίπλα αν χρειαστεί πουθενά.

Καταρχήν ο chrome με το που ανοίγει και χωρίς να κάνεις τίποτα κάνει switch στην δυνατή κάρτα γραφικών για όσους έχουν 2 κάρτες ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...