Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι, δεν παιζει τετοιο θεμα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ήξερα και εγώ απλά για σίγουρα ρώτησα. Τότε γιατί δεν γράφουν συμβατός με mac υπό προυποθέσεις, παρά δεν το γράφουν καθόλου?

Edit: Κάτι ακόμα. Κάποιο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι της Western Digital,  που λέγανε ότι υπήρχε πρόβλημα και όσοι είχαν Mavericks σβηνόντουσαν τα δεδομένα τους και έβγαλε update η WD, αφορούσε το σκληρό ή το πρόγραμμα για backup που έδινε η WD?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Εντάξει το γράψαν εδώ

• Data Security

Available for: OS X Mavericks 10.9 and 10.9.1

Impact: An attacker with a privileged network position may capture or modify data in sessions protected by SSL/TLS

Description: Secure Transport failed to validate the authenticity of the connection. This issue was addressed by restoring missing validation steps.

CVE-ID

CVE-2014-1266

Άντε να δούμε τη συνέχεια τώρα ...

• Like 1

Καλησπερα..

Διαβασα το θεμα αλλα μαλλον ακρη δεν εβγαλα..

Εχω ενα imac 24 early 2009 core 2 duo στα 2.93 με 4 γιγα μνημη χωρις ssd.

Απο τo snow loepard λεω να κανω την μεταβαση στα mavericks..

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης: Θα το σηκωσει το hardware η' θα τραβαω τα μαλλια μου μετα... εχει κανεις εμπειρια απο αντιστοιχο μηχανημα..?

Μπορω να κανω εγκατασταση κατευθειαν πανω απο το snow leopard? 

Τιθονται θεματα συμβατοτητας με aperture?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..!

Καλησπερα..

Διαβασα το θεμα αλλα μαλλον ακρη δεν εβγαλα..

Εχω ενα imac 24 early 2009 core 2 duo στα 2.93 με 4 γιγα μνημη χωρις ssd.

Απο τo snow loepard λεω να κανω την μεταβαση στα mavericks..

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης: Θα το σηκωσει το hardware η' θα τραβαω τα μαλλια μου μετα... εχει κανεις εμπειρια απο αντιστοιχο μηχανημα..?

Μπορω να κανω εγκατασταση κατευθειαν πανω απο το snow leopard?

Τιθονται θεματα συμβατοτητας με aperture?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..!

Έχω τον ίδιο αλλά πιο αδύναμο iMac απο τον δικό σου (2.66)μόνο που έχω 8gb ram και fusion. Το μηχάνημα σπέρνει με mavericks....

Αν θες να δοκιμασεις με ασφάλεια, κανε ένα κλωνο(ccc) και προχωρά στο update να δεις πως παει. Σε περίπτωση που δεν ....ξαναγυρνας εκεί που ήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τον ίδιο αλλά πιο αδύναμο iMac απο τον δικό σου (2.66)μόνο που έχω 8gb ram και fusion. Το μηχάνημα σπέρνει με mavericks....

Αν θες να δοκιμασεις με ασφάλεια, κανε ένα κλωνο(ccc) και προχωρά στο update να δεις πως παει. Σε περίπτωση που δεν ....ξαναγυρνας εκεί που ήσουν.

Το fusion και τα 8 giga κάνουν όλη την διαφορά.

(Fusion> επιδόσεις αποθήκευσης > διαχείριση SSD  / με χωρητικότητα HD στην ουσία)

Άποψη μου, αν το περάσει όπως είναι, θα τον γονατίσει τον iMac.

Τρώει πολύ μνήμη σε στεντ μπαι, και ινακτιβ, και παρά τις υποσχέσεις της Αππλ για καλύτερη διαχείριση αυτής με το Μαβερικς, εφτά λαλούν και οχτώ χορεύουν στην πράξη! 

Λαγκαρισμα στον safari και στο άνοιγμα πολλαπλών ταμπς, μερικές φορές ακόμα και μιας σελίδας! spinball of death, αναμονή σε άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών, η και ακόμα δυο τριών βασικών (πχ iTunes, iMessages, iPhoto),  και αλλα ΄καλούδια΄.

Ο κλώνος είναι βέβαια μια καλη πρόταση για να το τσεκάρει και ο ίδιος, αλλα προσωπικά για μένα χαμένος χρόνος και αυτό.

Αλλα στο φινάλε η απόφαση παραμένει στον φίλο μας. 

Επεξ/σία από iLuxus

Το fusion και τα 8 giga κάνουν όλη την διαφορά.

(Fusion> επιδόσεις αποθήκευσης > διαχείριση SSD  / με χωρητικότητα HD στην ουσία)

Άποψη μου, αν το περάσει όπως είναι, θα τον γονατίσει τον iMac.

Τρώει πολύ μνήμη σε στεντ μπαι, και ινακτιβ, και παρά τις υποσχέσεις της Αππλ για καλύτερη διαχείριση αυτής με το Μαβερικς, εφτά λαλούν και οχτώ χορεύουν στην πράξη! 

Λαγκαρισμα στον safari και στο άνοιγμα πολλαπλών ταμπς, μερικές φορές ακόμα και μιας σελίδας! spinball of death, αναμονή σε άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών, η και ακόμα δυο τριών βασικών (πχ iTunes, iMessages, iPhoto),  και αλλα ΄καλούδια΄.

Ο κλώνος είναι βέβαια μια καλη πρόταση για να το τσεκάρει και ο ίδιος, αλλα προσωπικά για μένα χαμένος χρόνος και αυτό.

Αλλα στο φινάλε η απόφαση παραμένει στον φίλο μας. 

• Από πότε οι hdd δεν είναι αρκετοί για να τρέξουν ένα OS;
  • Ποιος είπε ότι τα SL θέλουν λιγότερη μνήμη απ' τα Mavericks;
  • Τα Windows 7 Ultimate που τρέχουν απροβλημάτιστα σε C2Duo με 4GB και HDD δίσκο και χρήση Avid Media Composer (1GB RAM μόνο για να ανοίξει), είναι πιο "ελαφριά" απ' τα Mavericks;

iLuxus,

τα προβλήματα που αναφέρεις τα έχεις δει στο Hardware που αναφέρει ο CaptainHog, το οποίο έχεις στήσει με τα χεράκια σου, το λειτουργείς ο ίδιος και ξέρεις ότι όλα είναι οκ άρα ο φταίχτης για τα λαγκ που λες είναι ο hdd και η RAM?

CaptainHog,

αν το επιχειρήσεις, φυσικά και θα κάνεις ένα clone ή time machine πριν, αλλά στη θέση σου θα σκεφτόμουν μήπως είναι η ώρα για ένα "καθαρό" install. Μόνο έτσι θα ξέρεις πραγματικά πώς τα πάει το μηχάνημά σου με τα Mavericks. 

Φυσικά και πας κατ' ευθείαν upgrade σε Mavericks απ' το App Store αλλά όπως είπα θα προτιμούσα "καθαρό" install.

Ποια version aperture; Ψάξε στο google (σε πρόσφατα αποτελέσματα) να δεις πώς πάει στα Mavericks.

• Like 1

έβγαλε κανείς άκρη με το slow shutdown που παθαίνουν μερικοί υπολογιστές με mavericks (δλδ αντί για επιτόπου να κάνει 12 δευτερόλεπτα να κλείσει? ) (όταν ανοίγει σε 9 δευτερόλεπτα ο υπολογιστής)

Απ οτι καταλαβαινω μαλλον χρειαζεται ενισχυση στη ram το λιγοτερο για να μην γονατισω το μηχανημα...

οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...