panos2000gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καταλαβα τι εννοεις. Υπαρχουν mbpr late 2013 τα οποια δεν εχουν mavericks επανω? Μ αλλα λογια, υπαρχει καποιος με mbpr late 2013 ο οποιος θα παει να αγορασει το mavericks (..και αναγκαστικα θα φαει πορτα)? Eαν οχι, απο τη στιγμη που μπορει να παρει τα updates κανονικα (10.9.1 στην προκειμενη περιπτωση), ειναι προβλημα? Το πρακτικό πρόβλημα της υπόθεσης το συναντάς στην περίπτωση που θελήσεις να κάνεις clean install του λειτουργικού. Αντί να το πραγματοποιήσεις με τον παραδοσιακό τρόπο (bootable usb) σε 15 λεπτάκια, τώρα είσαι αναγκασμένος να περιμένεις επί ώρες να κατέβει το λειτουργικό μέσα από το recovery partition. (σ.σ: 1 στις 2 φορές κολλάει η συγκεκριμένη διαδικασία). Το bootable usb το ξεχνάμε για πάντα οι κάτοχοι late 13 , μέχρι να αποφασίσει η apple να κυκλοφορήσει μια universal έκδοση. Όπως και να έχει όμως είναι ανοησία να κυκλοφορούν 2-3 διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου λειτουργικού για μια γκάμα max 10 διαφορετικών μοντέλων που διαθέτει η Apple. Τα Windows 8.1 πόσες εκδόσεις θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν δηλαδή όταν καλούνται να εξυπηρετήσουν κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό hardware? Είναι φαουλ της Apple από όποια πλευρά και να το δεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς κρασαρίσματα όταν συνδέεις usb συσκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς κρασαρίσματα όταν συνδέεις usb συσκευή? σε οποιαδηποτε συσκευη ή σε καποια συγκεκριμενη το εχεις παρατηρησει; εμενα πουθενα ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μου το κάνει κάποιες λίγες φορές (όχι παντα) στο micro receiver (unified της logitech) που έχω για το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, το οποίο μπαίνει σε usb hub, όχι κατευθείαν στο usb port. Νομίζω μου το'χει κάνει μια φορά και με το iPhone (ωστόσο δεν είμαι σίγουρος), οπότε υπάρχει θέμα είτε με τον usb driver γενικά, είτε με το usb hub + Mavericks. Πάντως, γενικά, τέτοια αστάθεια στο μηχάνημα, όπως έχω με το Mavericks, είχα πολύυυυυυ καιρό να δώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 επειδη εχω κι εγω ποντικι μακ και παιζω με το ιδιο απο pc σε mac, κι εμενα μου σπαει τα νευρα, οχι ομως σε crashαρισματα, αλλα στο οτι δεν το αναγνωριζει. δοκιμασε να κανεις καθημερινες δουλειες χωρις logitech ποντικι-πληκτρολογιο να δεις. προσωπικα δεν μου εχει σκασει ουτε μια φορα το mavericks, ειναι οντως τοσο buggy; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 2-3 φορές που έχει κρασάρει λόγω του usb είναι ακριβώς την στιγμή που το συνδέω στο usb hub. Εκεί πετάει το κλασικό crash μήνυμα στην γκρι οθόνη, που σου ζητάει να κάνεις restart. Επίσης, έχω διαπιστώσει ότι ο Safari ευθύνεται για τα καθημερινά κρασαρίσματα που είχα, και τα οποία έχω περιγράψει σε προηγούμενα ποστς. Και αυτό το ξέρω διότι 1 μήνα χωρίς Σαφαρι (με Firefox μόνο) δεν έιχα ούτε ενα κόλλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Η αλήθεια παιδιά είναι ότι κρασαρίσματα με τέτοια συχνότητα αλλά και σε πολλά και διαφορετικά προγράμματα είχαμε καιρό να δούμε. Πάντως τα Mac OS λειτουργικά συνήθως ωριμάζουν μετά την x.x.3 version, αν εξαιρέσουμε το απαράδεκτο Lion. Ήδη έχω την εντύπωση ότι η 10.9.1 είναι πιο στιβαρή, αλλά μπορεί να είναι και placebo effect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Η αλήθεια παιδιά είναι ότι κρασαρίσματα με τέτοια συχνότητα αλλά και σε πολλά και διαφορετικά προγράμματα είχαμε καιρό να δούμε. Πάντως τα Mac OS λειτουργικά συνήθως ωριμάζουν μετά την x.x.3 version, αν εξαιρέσουμε το απαράδεκτο Lion. Ήδη έχω την εντύπωση ότι η 10.9.1 είναι πιο στιβαρή, αλλά μπορεί να είναι και placebo effect! αν και εχω hackintosh δεν εχω κανενα προβλημα με τα mavericks, ειδικα με τις usb οτι βαλω δουλευει αμεσως ακομα και το ασυρματο χειριστηριο του xbox360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 εγω σε mbp retina 15' den εχω κανενα προβλημα , ουτε με το σαφαρι ουτε με τα mavericks ... το αντιθετο μαλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 2-3 φορές που έχει κρασάρει λόγω του usb είναι ακριβώς την στιγμή που το συνδέω στο usb hub. Εκεί πετάει το κλασικό crash μήνυμα στην γκρι οθόνη, που σου ζητάει να κάνεις restart. Αναμενόμενο, όταν η συνδεόμενη συσκευή απαιτεί ρεύμα που το hub δεν είναι σε θέση να προσφέρει. Την συνδέεις λοιπόν σε USB port του μηχανήματος και είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το αναμενόμενο θα ήταν να μην δουλέψει η συσκευή (λόγω του ότι το hub δεν είναι powered), όχι να κρασάρει όλο το σύστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το αναμενόμενο θα ήταν να μην δουλέψει η συσκευή (λόγω του ότι το hub δεν είναι powered), όχι να κρασάρει όλο το σύστημα... Κι όμως φίλε μου είναι θέμα ισχύος του ρεύμστος. Σε 'μένα έβγαλε kernel panic σε σύνδεση της Sony Bloggie camera στο USB port του numeric keyboard που κι αυτό δεν διαθέτει ικανοποιητική ισχύ. Σε σύνδεση στο port του μηχανήματος όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εβαλα μαβερικς αλλα δεν μου αρεσουν και τωρα που βαζω το cd τον σνοου και παω να το μποοταρω μου βγαζει γκρι οθωνη. Ειναι φυσιολογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εβαλα μαβερικς αλλα δεν μου αρεσουν και τωρα που βαζω το cd τον σνοου και παω να το μποοταρω μου βγαζει γκρι οθωνη. Ειναι φυσιολογικο? Ναι, το snow δεν ε΄ναι πλέον αποδεκτό από το τρέχον σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 δεν υπαρχει κανενας τροπος να τα περασω? thnx in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα