Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως σας φαίνεται η καινούρια version παιδιά;

Λιιιιιιιιιγο καλυτερη, πριν οταν παταγα τα κουμπια vol+, vol- ειχε ενα δευτερολεπτο latency και μετα πετουσε την εικονα και εκανε τον ηχο οτι χαμηλωνει η δυναμωνει η ενταση, τωρα γινεται αμεσως! Καποιο προβλημα πριν δεν ειχα οπως και τωρα, οποτε καλοδεχουμενο το update

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση.

Εγκατέστησα σήμερα μια νέα αναβάθμιση των Mavericks και είχε μέσα για το mail αναβαθμίσεις.Τώρα δεν μπορώ να πετάξω στον κάδο τα mail.Το παίρνω το τραβάω πάω στον κάδο και δεν το πετάει.Αναγκαζομαι και κάνω δεκσι κλικ και διαγραφή.Καμμία ιδέα για το τί μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση.

Εγκατέστησα σήμερα μια νέα αναβάθμιση των Mavericks και είχε μέσα για το mail αναβαθμίσεις.Τώρα δεν μπορώ να πετάξω στον κάδο τα mail.Το παίρνω το τραβάω πάω στον κάδο και δεν το πετάει.Αναγκαζομαι και κάνω δεκσι κλικ και διαγραφή.Καμμία ιδέα για το τί μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ!

Πατα backspace, Just sayin'

Οκ με το backspace, συνεχίζει όμως να μην το πετάει στον κάδο σέρνοντάς το και αυτό είναι ένα θέμα.Το ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι το ξέρω (αν και για το backspace δεν το ξερα :))) ) απλά ύπάρχει τρόπος να διορθωθεί ή θα περιμένω κι άλλη αναβάθμιση μπας και το διορθώσουν?Πριν την αναβάθμιση μια χαρά τα πετούσε πάντως.Μιλάω για τον κάδο που έχει μες το mail και οχι τον mainκάδο του iMac.Εκεί τα πετάει κανονικά αν τα σύρω πάνω του.

Οκ με το backspace, συνεχίζει όμως να μην το πετάει στον κάδο σέρνοντάς το και αυτό είναι ένα θέμα.Το ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι το ξέρω (αν και για το backspace δεν το ξερα :))) ) απλά ύπάρχει τρόπος να διορθωθεί ή θα περιμένω κι άλλη αναβάθμιση μπας και το διορθώσουν?Πριν την αναβάθμιση μια χαρά τα πετούσε πάντως.Μιλάω για τον κάδο που έχει μες το mail και οχι τον mainκάδο του iMac.Εκεί τα πετάει κανονικά αν τα σύρω πάνω του.

Για δοκίμασε ένα rebuild (Mailbox > Rebuild).

ΤΕΛΟΣ και το three finger swipe από το finder στα Mavericks.  WTF !!! Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο κατάργησης μιας τόσο χρήσιμης λειτουργίας. 

Υ.Γ: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και νωρίτερα αλλά εγώ τώρα το ανακάλυψα. Μόνο με BetterTouchTool υπάρχει λύση πλέον.

Καλημέρα, έχω θέμα με τα mavericks.

Όταν τα πρωτοεγκατέστησα, μετα απο μισή μέρα, σταμάτησαν να λειτουργούν πολλά προγράμματα όπως Appstore, preview, Maps το Mail και άλλα. Όταν τα πατούσα για να ανοίξουν ανοιγαν για μισο δευτερόλεπτο και μετά σβήναν. Googlara το πρόβλημα κάποιοι λέγαν για reinstall, και το έκανα. Για καμιά βδομάδα όλα οκ, σήμερα πάλι τα ίδια. Τι να κάνω? Δεν μπορω να κάνω reinstall κάθε φορά που το πιάνει η βλακεία. Έχει κανένας άλλο το ίδιο πρόβλημα?

Επίσης δεν μου τα δείχνει σαν εικονίδια και στο Launchpad αυτά που δεν ανοίγουν

EDIT: Χμμμ, μάλλον είναι βλακείες του cleanmymac.

post-79839-0-07537900-1387355863_thumb.png

EDIT: Χμμμ, μάλλον είναι βλακείες του cleanmymac.

Έτσι κι αλλιώς το utility δεν προσφέρει κάτι το ουσιαστικό, θα έλεγα ότι μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.

Και εγώ έχω προβλήματα με το Mavericks. Μου εμφανίζονται 2 processes: securityd και syslogd που μου τρώνε το 100% της CPU και να τα κλείσω ξαναανοίγουν. Το χειρότερο όμως είναι πως μετά από αυτό αρχίζει να μου εξαφανίζει τον ελεύθερο σκληρό δίσκο. Μέχρι που τον μηδενίζει και κολλάει ο Mac.

Τρόμαξα να τον επαναφέρω μιας και έμενε σε λευκή οθόνη στο reboot, και με safe mode την 1η φορά επίσης κόλλησε! Ευτυχώς πάνω που απελπίστηκα, τη 2η φορά λειτούργησε σε safe mode, έσβησα κάποια παραπάνω αρχεία και μετά bootαρε κανονικά.

Αλλά και πάλι εμφανίζονται τα processes που μου τρώνε CPU και σκληρό.

Εμένα το πρόβλημα παραμένει και με την 10.9.1

+ ότι το mail εξακολουθεί να κρασάρει πριν το reboot και συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το 2 step verification του gmail.

Έχει κ λίγο πλάκα όλο αυτό.. μόλις προ-ημερων έδωσε την 10.9.1 για να κυκλοφορήσει σήμερα την 10.9.2 Beta 1.

Διαβάστε δε τι αφορά.. Ότι κ η προηγούμενη.. Build 13C32 Λοιπόν..

post-227308-0-42238000-1387544841_thumb.jpg

post-227308-0-68611100-1387545856_thumb.jpg

Το απίστευτο είναι ότι η 10.9.1 (13B42) που διατίθεται από το App Store (όπως και η προηγούμενη 10.9),  εξακολουθεί να μην είναι συμβατή με τα νεότερα Macbook Retina Late 2013 (build 13B3116).

Mοναδική λοιπόν επιλογή format για τους κατόχους MBPr Late 2013 είναι το recovery partition και αρκετή αναμονή-υπομονή στους servers της Apple. Φυσικά ξεχνάμε και τα bootable φλάσακια. Και υποτίθεται ότι μιλάμε για τα premium μοντέλα της εταιρείας !!!

...αν και όταν ξυπνήσουν από τον ύπνο εκεί στην Apple, ας ανανεώσουν και κανένα bootcamp driver ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Αρχίζουν και γίνονται κουραστικοί.

Τι εννοεις δεν ειναι συμβατη με τα late 2013 mbpr?

Εννοώ ότι το build της 10.9.1 (13b42) που διατίθεται στο AppStore δεν είναι universal και δεν μπορεί να εγκατασταθεί στα Macbook Retina με Haswell επεξεργαστές. Γι' αυτό το λόγο και δεν επιτρέπεται το download από το App Store στους κατόχους των συγκεκριμένων μοντέλων.

Το αντίστοιχο build της 10.9.1. για τα MBPr Late 2013 είναι (13B3116) και δεν υπάρχει δυνατότητα να το κατεβάσεις από το AppStore.

Με πολύ απλά λόγια κυκλοφορούν επίσημα 2 ή και περισσότερες εκδόσεις MAVERICKS, αλλά μόνο η μία είναι διαθέσιμη στο Appstore.

Τα MBPr late 2013 έχουν πάντα νεότερο build (προφανώς με κάποιους επιπρόσθετα στοιχεία) από τις εκδόσεις που διατίθεται στο AppStore καθώς για ανεξήγητους λόγους η Apple δεν ενσωμάτωσε αυτά τα επιπρόσθετα στοιχεία σε μια έκδοση όπως θα ήταν και το λογικό.

Οταν επιχειρήσεις λοιπόν να κατεβάσεις τα Mavericks από το Αppstore θα λάβεις το παρακάτω ανόητο μήνυμα:

Uploaded with ImageShack.us

• Moderators

Καταλαβα τι εννοεις.

Υπαρχουν mbpr late 2013 τα οποια δεν εχουν mavericks επανω? Μ αλλα λογια, υπαρχει καποιος με mbpr late 2013 ο οποιος θα παει να αγορασει το mavericks (..και αναγκαστικα θα φαει πορτα)?  Eαν οχι, απο τη στιγμη που μπορει να παρει τα updates κανονικα (10.9.1 στην προκειμενη περιπτωση), ειναι προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...