Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τώρα το πρόσεξα, για δες τα Top Processes by CPU, έχουν μεγάλη ανάλωση και μάλλον αυτά φταίνε.

Mπα δεν είναι τίποτα αυτά. Απλά χτυπάνε υπερωρίες γιατί είχα μπει με Teamviewer από το γραφείο για να τρέξω το EtreCheck.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mπα δεν είναι τίποτα αυτά. Απλά χτυπάνε υπερωρίες γιατί είχα μπει με Teamviewer από το γραφείο για να τρέξω το EtreCheck.

Επανέρχομαι στον δίσκο, κάτι δεν μου πάει καλά, ας μην ξεχνάμε ότι οι SSDs είναι ευάλωτοι σε ηλεκτρονικές αβαρίες και μπορεί να τερματίσουν τελείως ξαφνικά. Αν και το beach ball μπορεί να αναφέρεται στον δίσκο.

Για άνοιξε το Terminal, copy/paste την εντολή και Enter :

syslog -k Sender kernel -k Message CSeq "I/O error" | tail | open -f -a TextEdit

Θα ανοίξει ένα παράθυρο TextEdit, φυσιολογικά χωρίς περιεχόμενο. Αν περιέχει το μήνυμα :

kernel[0] : disk0s2: I/O error

τότε ο δίσκος έχει θέμα, οπότε προσπάθησε να τον επισκευάσεις ενώ σε κάθε περίπτωση τρέχεις ένα reset της PRAM.

Όχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον δίσκο, δεν βρήκε κανένα log entry με το περιεχόμενο "I/O error".

p.s.: το grep-αρισμα παίζει και αν αφαιρέσεις το τελευταίο κομμάτι, από το tail και μετά. Απλά θα βγάλει το output στο terminal, και όχι redirected στο TextEdit.

Όχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον δίσκο, δεν βρήκε κανένα log entry με το περιεχόμενο "I/O error".

p.s.: το grep-αρισμα παίζει και αν αφαιρέσεις το τελευταίο κομμάτι, από το tail και μετά. Απλά θα βγάλει το output στο terminal, και όχι redirected στο TextEdit.

Σωστό κι αυτό, με το θέμα τι κάνουμε ……. :fear:

Έκλεισα 3-4 εφαρμογές που φόρτωναν στο startup, απεγκατέστησα/διέγραψε και 3-4 ακόμα, έκλεισα και τον Safari κατα τη διάρκεια της νύχτας, και τώρα το πρωϊ δεν είχε κολλήσει.

Θα συνεχίσω το monitoring και κάποια στιγμή θα αρχίσω να ανεβάζω τις εφαρμογές πάλι μία μία.

Apple seeds OS X Mavericks 10.9.1 to Developers

Δόθηκε στους Dvprs η Beta έκδοση του Mavericks 10.9.1

Πηγή > http://www.iphonehacks.com/2013/11/apple-seeds-os-x-mavericks-10-9-1-developers.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

"Ταχύρυθμη" Beta II on 10.9.1 ..

post-227308-0-99172500-1385081569_thumb.jpg

post-227308-0-71138000-1385081585_thumb.jpg

Ναι και μόνο μέσω iCloud! Δηλαδή υπεχρεωτικά όλα τα κανεις upload στο server της apple αν θες να κανεις sync...

Καταλαβαίνω ότι ίσως εσένα να μην σε βολεύει, αλλά είμαι σίγουρος ότι το 99,99% των χρηστών δεν θα το καταλάβει κάν αυτήν την αλλαγή... Αναγκαστικά πρέπει να γυρίσεις σε ΜL, αλλά εγώ στη θέση σου θα έστηνα απλά ένα Windows Virtual machine μόνο και μόνο για αυτό... Δηλαδή τί, θα μείνεις ΜΙΑ ΖΩΗ στο Mountain Lion λόγω αυτού? Αφού μπορείς να τα έχεις και τα δύο, με -15gb χώρο στο δίσκο σου λόγω των windows....

Γεια σας,

έχω κάνει partition στο mac μου!και ήθελα να ρωτήσω εάν κάνω την αναβάθμιση θα προκύψει κάποιο πρόβλημα?π.χ. να μη ξέρει από που να μπουτάρει…???? 

Γεια σας,

έχω κάνει partition στο mac μου!και ήθελα να ρωτήσω εάν κάνω την αναβάθμιση θα προκύψει κάποιο πρόβλημα?π.χ. να μη ξέρει από που να μπουτάρει…????

Κανένα πρόβλημα.

Καταλαβαίνω ότι ίσως εσένα να μην σε βολεύει, αλλά είμαι σίγουρος ότι το 99,99% των χρηστών δεν θα το καταλάβει κάν αυτήν την αλλαγή... Αναγκαστικά πρέπει να γυρίσεις σε ΜL, αλλά εγώ στη θέση σου θα έστηνα απλά ένα Windows Virtual machine μόνο και μόνο για αυτό... Δηλαδή τί, θα μείνεις ΜΙΑ ΖΩΗ στο Mountain Lion λόγω αυτού? Αφού μπορείς να τα έχεις και τα δύο, με -15gb χώρο στο δίσκο σου λόγω των windows....

Αν κρίνω από τις 83 σελίδες που έχει φτάσει το θέμα https://discussions.apple.com/thread/5460803?start=1230&tstart=0 , μάλλον δεν μιλάμε για 99.9%.

Ακολούθησα τις οδηγίες απο εδω, για να κάνω clean install, και τελικά όταν τελείωσα ανοίγει έχοντας περασμένα μέσα όλα τα παλιά προγράμματα και ότι αρχεία είχα. Το clean install δεν υποτίθεται ότι σβήνει τα πάντα?

Δευτερο θέμα. 

Έχω ξεχάσει το apple id μου. (όχι το password) Πάω εδώ, βάζω τα στοιχεία και μου στέλνει τελικά link για να αλλάξω τον κωδικό μου. Δεν είναι η μέρα μου σήμερα. 

Ακολούθησα τις οδηγίες απο εδω, για να κάνω clean install, και τελικά όταν τελείωσα ανοίγει έχοντας περασμένα μέσα όλα τα παλιά προγράμματα και ότι αρχεία είχα. Το clean install δεν υποτίθεται ότι σβήνει τα πάντα?

Οι οδηγίες έχουν ένα κενο... Πριν το install θα έπρεπε να είχαν το βήμα που κάνεις erase το δίσκο ή paritition,στο οποίο θες να βάλεις το OS, με το disk utility....

• Like 1

!@@2323@#@@!. 

Thanks. Δώσε ξανα απο την αρχή. (Πίστευα ότι θα τα έσβηνε απο μόνο του)

Για ρίξε και μια ματιά στον οδηγό, νομίζω ότι είναι πιο κατατοπιστικός. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...