Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θυμήστε μου, πότε αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία? Προς το τελευταίο 10ήμερο του Οκτωβρίου.
skiabox Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Η καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ίσως έχει σχέση με το app nap. Οι θερμοκρασίες πως είναι σε σχέση με πριν;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Η καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ίσως έχει σχέση με το app nap. Οι θερμοκρασίες πως είναι σε σχέση με πριν; Πιο cool! Ειδικά πλεον όταν τρέχει flash!
leonidas_fs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ξέρουμε την επίσημη χρέωση;; Κάτι ακούγετε γύρω στα 15ευρώ..
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έβαλε πιο "αναλυτικό βηματισμό" στους επεξεργαστές.. παλιά υπήρχε μόνο η κανονική και η turbo ταχύτητα τώρα αυτό το έκανε 4 βήματα με αποτέλεσμα την καλύτερη αυτονομία κ τις θερμοκρασίες .. έξυπνη κίνηση.. τώρα ο επεξεργαστής ανεβαίνει όσο χρειάζεται και δεν χτυπάει τα full του σε κάθε λίγο αυξημένη ζήτηση.. εδώ να πούμε ότι όλα τα μηχανήματα στο Geekbench έχουν ανέβει σε πόντους 300+ Για έμενα που παρακολουθώ το osx χρόνια τα features δεν μου λένε τίποτα και δεν δικαιολογούν την αλλαγή βάσης λειτουργικού,(10.9 ) παρ'ολα αυτα την θεωρώ απο τις καλύτερες γιατι αναβαθμίζει την λειτουργία του μηχανήματος με αυτόν τον τρόπο όπως και με την vRam.
georgeadams Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ξέρουμε την επίσημη χρέωση;; Κάτι ακούγετε γύρω στα 15ευρώ.. Εκτιμήσεις, υποθέσεις και ευχές κάνουν όλοι. Αν δεν το δεις γραμμένο στο apple.com, τίποτε δεν είναι σίγουρο.
skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μια πιθανή ημερομηνία για το release του Maverics είναι 28 του τρέχοντος μήνα ,επειδή ανακοινώνει τα κέρδη εκείνη την ημέρα.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Λετε να το βαλω και εγω ως main system? το εχω σε αλλον δισκο και στον ssd εχω 10.8.5
iMarilina Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Λετε να το βαλω και εγω ως main system? το εχω σε αλλον δισκο και στον ssd εχω 10.8.5 Δε με χάλασε καθόλου, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό μέχρι στιγμής ούτε θέματα ούτε ασυμβατότητα με κάτι (πλην του littlesnitch). Και το Parallels 8 δουλεύει κανονικότατα επίσης. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (πλην του littlesnitch). Nightly build και εισαι ετοιμη. Εκτος και εαν δεν εισαι νομιμη.
iMarilina Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Nightly build και εισαι ετοιμη. Εκτος και εαν δεν εισαι νομιμη. Για ποιό πράγμα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Για ποιό πράγμα? Για το Little Snitch
Andyk0555 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πριν και μετά. Πως είχες 768mb πριν; Σε μένα γιατί είναι 512; Με το mavericks θα πάω κι εγώ στο 1gb;
paularas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δηλαδή η hd5000 πόσο θα πάει που είναι 1gb ήδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα