gnsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Κι εγώ απο upgrade εχω θέματα αργοπορίας και beachballs,για clean install δεν με κόβω προς το παρών. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο σε μπαταρία. Ευτυχώς που ήταν free upgrade. Μου την έσπασε που το μοντέλο μου δεν έχει drivers για Windows 8.1,δλδ η Apple με υποστηρίζει για το δικό της και μου κόβει των άλλων.Δλδ τι;Πάρε νέο macbook για να τρέχεις τα τελευταία Windows; Για τον που... εντελώς MacBook Mid 2010 (i think) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Κι εγώ απο upgrade εχω θέματα αργοπορίας και beachballs,για clean install δεν με κόβω προς το παρών. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο σε μπαταρία. Ευτυχώς που ήταν free upgrade. Μου την έσπασε που το μοντέλο μου δεν έχει drivers για Windows 8.1,δλδ η Apple με υποστηρίζει για το δικό της και μου κόβει των άλλων.Δλδ τι;Πάρε νέο macbook για να τρέχεις τα τελευταία Windows; Για τον που... εντελώς MacBook Mid 2010 (i think) καλα, δεν αγοραζει καποιος mac για να βαλει windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 καλα, δεν αγοραζει καποιος mac για να βαλει windows. Διαφωνώ!!! Θεωρώ ότι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό κατόχων MAC (να μην πω 50%) δεν θα αγόραζε MAC αν δεν ήξερε ότι μπορεί να τρέχει εναλλακτικά και Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γενικά η Apple είναι πάρε το τελευταίο μοντέλο σε όλα. Αλλιώς δεν σε θέλουμε στο πελατολόγιο μας. Για ρώτα και τους κακομοίρηδες που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι θα μπορούσαν να βάλουν το iOS7 στο iPhone 4 και να λειτουργεί κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Διαφωνώ!!! Θεωρώ ότι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό κατόχων MAC (να μην πω 50%) δεν θα αγόραζε MAC αν δεν ήξερε ότι μπορεί να τρέχει εναλλακτικά και Windows. αυτο σαν λογικη μου θυμιζει την διαφημιση στο ραδιοφωνο που λεει: ετσι για την μοστρα.. ειναι αμαρτια τοσα λεφτα για να τρεχεις windows (και μαλιστα τα 8, ουτε καν τα 7) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γενικά η Apple είναι πάρε το τελευταίο μοντέλο σε όλα. Αλλιώς δεν σε θέλουμε στο πελατολόγιο μας. Για ρώτα και τους κακομοίρηδες που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι θα μπορούσαν να βάλουν το iOS7 στο iPhone 4 και να λειτουργεί κανονικά... ¨Εχω 5άρι και 4άρι για δεύτερο νούμερο. Με iOS 7 μια χαρά δουλεύει. Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 αυτο σαν λογικη μου θυμιζει την διαφημιση στο ραδιοφωνο που λεει: ετσι για την μοστρα.. ειναι αμαρτια τοσα λεφτα για να τρεχεις windows (και μαλιστα τα 8, ουτε καν τα 7) Ο μόνος λόγος που το έγραψα είναι επειδή μετά την αναβάθμιση σε 10.9 είπα να πάω και σε 8.1(το metro φεύγει έτσι) Δεν θα το συνεχίσω για τα περι αμαρτίας,ειδικά μετά το Snow Leopard άλλο πράγμα έχει γίνει αμαρτία, να δίνεις τόσα λεφτά για ένα υπέροχο μηχάνημα και να έρχεται με OS που έχει δυνατότητες mobile os σχεδόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Γενικά η Apple είναι πάρε το τελευταίο μοντέλο σε όλα. Αλλιώς δεν σε θέλουμε στο πελατολόγιο μας. Για ρώτα και τους κακομοίρηδες που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι θα μπορούσαν να βάλουν το iOS7 στο iPhone 4 και να λειτουργεί κανονικά... το έχεις δοκιμάσει και το λες; έχω 4αρι 8GB μια χαρά δουλεύει με ios7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το έχεις δοκιμάσει και το λες; έχω 4αρι 8GB μια χαρά δουλεύει με ios7 Και εμένα άψογα. Τι πρόβλημα έχει δεν μας είπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Και εμένα άψογα. Τι πρόβλημα έχει δεν μας είπε... "Σέρνεται"ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ, έβαλα τα mavericks σαν upgrade, αν θελήσω να κανω clean install πως θα το κάνω; Είχα ακολουθήσει και κάποιες οδηγίες που αναφέρθηκαν για δημιουργία boot DVD mavericks, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει το δισκάκι που έφτιαξα... Και κάτι ακόμα, χρησιμοποιείτε firewall και αν ναι, ποιο δουλεύει σωστά με mavericks? τελικά χρειάζεται κάποιο τέτοιου είδους προγράμμα στα mac (firewall ή antivirus); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ, έβαλα τα mavericks σαν upgrade, αν θελήσω να κανω clean install πως θα το κάνω; Είχα ακολουθήσει και κάποιες οδηγίες που αναφέρθηκαν για δημιουργία boot DVD mavericks, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει το δισκάκι που έφτιαξα... Και κάτι ακόμα, χρησιμοποιείτε firewall και αν ναι, ποιο δουλεύει σωστά με mavericks? τελικά χρειάζεται κάποιο τέτοιου είδους προγράμμα στα mac (firewall ή antivirus); Firewall έχει από default, στα security settings στις ρυθμίσεις. Για μένα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κανένα από αυτά τα προγράμματα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Βιάστηκα να μιλήσω. Σήμερα το πρωϊ το βρήκα κολλημένο πάλι... Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Σκέφτομαι να γυρίσω σε Mountain Lion for good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Firewall έχει από default, στα security settings στις ρυθμίσεις. Για μένα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κανένα από αυτά τα προγράμματα .... Έτσι είχα κι εγω την εντύπωση και σ ευχαριστώ για την επιβεβαιωση...για το clean install κάποιος; Επίσης, αν θες να ξανά γυρίσεις σε mountain lion, αλλά δεν έχεις το δισκάκι, τι κανεις;(το mac late 2012 21.5 είχε προεγκατεστημενο το λειτουργικό, τώρα που αναβαθμισα σε mavericks στο restore εχει mavericks και όχι ml όπως πριν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Γενικά η Apple είναι πάρε το τελευταίο μοντέλο σε όλα. Αλλιώς δεν σε θέλουμε στο πελατολόγιο μας. Για ρώτα και τους κακομοίρηδες που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι θα μπορούσαν να βάλουν το iOS7 στο iPhone 4 και να λειτουργεί κανονικά... Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Συγγενικό μου πρόσωπο έχει iPhone 4 με iOS 7 και δεν έχει κανένα πρόβλημα και προσωπικά έχω MacBook Alu Late 2008 (μοντέλο 5ετίας δηλαδή) με OS X 10.9 επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα