Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες βράδυ έκλεισα όλα τα προγράμματα, αφαίρεσα τον εξωτερικό σκληρό από το usb, και σήμερα το πρωϊ δεν είχε κολήσει το μηχάνημα, όπως κάθε πρωϊ τις τελευταίες μέρες. Θα κάνω και άλλο trial and fail μέχρι να καταλάβω τι φταίει. Ίσως να είναι υπεύθυνος και ο εξωτερικός σκληρός, ο οποίος έχει 3 partitions (Time Machine +  FAT32 + NTFS)...

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μπορειτε να μου δωσετε ενα lιnk με το πως κάνω νεο install-format το mavericks, να σβήσει τα παντα δλδ. 

Δημοσ.

καλσηπερα παιδια εχω προβλημα .......κολαει πολλεσ φορεσ οταν περνω μια φοτο απο το desktop k to βαζω σε ενα φακελο αργει εσθητα πολη......καμια λυση?

Δημοσ.

Για να βοηθήσω και να μην ανοίγουμε καινούργιο θέμα, όποιος έχει google drive και  MAVERICKS, να απενεργοποιήσει το πρώτο. Το Google Drive κάνει το παράθυρο του finder να εξαφανίζεται !. Το έχει διαπιστώσει κανείς ;

Δημοσ.

Για να βοηθήσω και να μην ανοίγουμε καινούργιο θέμα, όποιος έχει google drive και  MAVERICKS, να απενεργοποιήσει το πρώτο. Το Google Drive κάνει το παράθυρο του finder να εξαφανίζεται !. Το έχει διαπιστώσει κανείς ;

Ιδιαίτερα σε συζητήσεις των Apple Support Communities.

Δημοσ.

Το dictation, σε offline mode(download καμια 800mb), το εχει χρησιμοποιησει κανεις;

Πολυ το γουσταρω, κι ειναι ωραια φαση, αλλα φυσικα η προφορα μου δεν ειναι η τέλεια(αγγλικα) και μετα δεν φταιει ο mac που γραφει αλλα.

Αλλα το βρισκω τρομερο!

Δημοσ.

Τελευταία παίζει και πολύ spinning beach ball of death στο Safari...

Το κακό έχει παραγίνει, όλο crashes και beach ball of death. Σήμερα/αύριο, όποτε προλάβω, θα κάνω clean install και επαναφορά από το Time Machine.

Δημοσ.

Το κακό έχει παραγίνει, όλο crashes και beach ball of death. Σήμερα/αύριο, όποτε προλάβω, θα κάνω clean install και επαναφορά από το Time Machine.

2 μέρες (και νύχτες) μετά το clean install, και όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχει ξανακολλησει το μηχάνημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...