Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να παρω γνωμες τωρα: τελικα απο firewall καταληξατε στο handsoff, ειδικα για το mavericks?

Σκεφτομαι κι εγω τη μεταβαση απο το little snitch, απλα τοσα χρονια το συνηθισα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Έχω κάνει αναβάθμιση τον imac 21.5 late 2012 σε mavericks, είχα και με bootcamp windows 8 (τα οποία αναβάθμισα σε 8.1), αν θέλω να κάνω recovery τα mavericks, θα χαθεί το bootcamp?

Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Έχω κάνει αναβάθμιση τον imac 21.5 late 2012 σε mavericks, είχα και με bootcamp windows 8 (τα οποία αναβάθμισα σε 8.1), αν θέλω να κάνω recovery τα mavericks, θα χαθεί το bootcamp?

Οχι, αν δεν πειράξεις το bootcamp partition. Eκανα recovery απο Time Machine backup και το bootcamp έμεινε ανέπαφο.

Οχι, αν δεν πειράξεις το bootcamp partition. Eκανα recovery απο Time Machine backup και το bootcamp έμεινε ανέπαφο.

Μάλιστα, σ' ευχαριστώ φίλε μου, θα το δοκιμάσω, ελπίζω να μην έχω θέμα.

Κάτι ακόμα, χρησιμοποιώ το transmission, απ' όταν έκανα την αναβάθμιση σε mavericks, κάνει το εξής κουλό: μόλις ξεκινάει το λειτουργικό, στο dock που το έχω, αντί για το εικονίδιό του, μου βγάζει ένα ερωτηματικό, με αποτέλεσμα το TVShows να κατεβάζει τα torrents, αλλά να μην ανοίγουν με το transmission που δεν τρέχει... Και δεν υπάρχει μετά και στο spotlight...Μόνο αν πατήσω πάλι στο .dmg αρχείο και μόνο τότε εμφανίζεται... Δοκίμασα να βάλω το utorrent, αλλά ενώ δείχνει οτι εγκαθίσταται, τελικά μόλις γεμίσει η μπάρα εγκατάστασης, τελικά βγάζει σφάλμα και δεν... Υποθέτω οτι είναι μη συμβατότητα με το 10.9?

Καπου μπερδευτηκα τωρα. Multiple tabs στον Finder.

Ομως δεν ειναι οπως πχ στον pathfinder που εχει 2 panel/windows, ταυτοχρονα, και μπορω να πεταω αρχεια απο το ενα στο αλλο.

Κανω λαθος;

... Δοκίμασα να βάλω το utorrent, αλλά ενώ δείχνει οτι εγκαθίσταται, τελικά μόλις γεμίσει η μπάρα εγκατάστασης, τελικά βγάζει σφάλμα και δεν... Υποθέτω οτι είναι μη συμβατότητα με το 10.9?

Μια χαρά παίζει το utorrent σε εμένα οπότε κάτι άλλο πρέπει να φταίει στην περίπτωσή σου.

Μια χαρά παίζει το utorrent σε εμένα οπότε κάτι άλλο πρέπει να φταίει στην περίπτωσή σου.

Τώρα μόλις το ξανακατέβασα και μπήκε!!! τρελό... το transmission γιατί μου κάνει το κουλό του?

Καπου μπερδευτηκα τωρα. Multiple tabs στον Finder.

Ομως δεν ειναι οπως πχ στον pathfinder που εχει 2 panel/windows, ταυτοχρονα, και μπορω να πεταω αρχεια απο το ενα στο αλλο.

Κανω λαθος;

Οχι δεν κανεις λαθος.

Αλλο dual pane view, αλλο multiple tabs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα retina 13 κολλαει το ΒΤ τα παντα. Πηγα για service και επιβεβαιωσαν οτι ειναι προβλημα του mavericks. Τιγκα στο bug ειναι τελικα. Λεω να γυρισω πισω για κανενα μηνα και βλεπουμε.

A επισης μου κανει eject τους εξωτερικους μου δισκους οποτε θελει. Διαβασα οτι τους κανει και corrupt οποτε προσεχετε μην χασετε δεδομενα.

Επεξ/σία από akatsim

Εμενα retina 13 κολλαει το ΒΤ τα παντα. Πηγα για service και επιβεβαιωσαν οτι ειναι προβλημα του mavericks. Τιγκα στο bug ειναι τελικα. Λεω να γυρισω πισω για κανενα μηνα και βλεπουμε.

Χτες έφτιαξα ένα hackintosh με Maverics άλλα το BT μου λειτουργεί μια χαρά.

Μάλλον... αν ψάξεις στο google θα δεις ότι δεν είσαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα.

Και στην Systemgraph αυτο μου ειπαν. Περιμενε 10.9.1. Ωραια απαντηση για 1800 ευρω μηχανημα.

Για torrents μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το aria2 από command line οπότε είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά!

Επίσης επειδή τρέχει από την command line είναι και ελαφρύτερο από όλα τα torrent clients.

Επίσης είναι και download manager.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...