Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει ένα bug το οποίο κάνει την εμφάνιση του όταν αλλάξεις από Guest User σε Administrator. Αυτό που συμβαίνει είναι να χάνεται το Wallpaper στον Administrator και πρέπει να το ορίσεις ξανά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα προσπάθησα να μπω με Teamviewer από το γραφείο. Στην αρχή συνδέθηκε, μου ζήτησε κωδικό αλλά δεν έκανε τίποτα. Στις επόμενες προσπάθειες έλεγε ότι η σύνδεση είναι down. Όταν ήρθα σπίτι βρήκα το MBP να έχει κολλήσει στην lock screen, και το πληκτρολόγιο να είναι φωτιζόμενο. Αναγκαστικά power down από το κουμπί.

Τι λες;

Εχω εξωτερικο σκληρο seagate, δεν πιστευω να μου τον χαλασει.

Ισχυει για ολους τους σκληρους αν ο χρηστης τρεχει καποια απο τα παρακατω προγραμματα:

WD Drive Manager, WD Raid Manager, and WD SmartWare

Western Digital Warns External Hard Drive Customers Over Mavericks Data Loss

In an email to customers, Western Digital warned about using its WD Drive Manager, WD Raid Manager, and WD SmartWare software products with Mavericks and suggests customers uninstall those applications before upgrading to Mavericks, or, if they already have upgraded, to uninstall those applications immediately.

Σήμερα προσπάθησα να μπω με Teamviewer από το γραφείο. Στην αρχή συνδέθηκε, μου ζήτησε κωδικό αλλά δεν έκανε τίποτα. Στις επόμενες προσπάθειες έλεγε ότι η σύνδεση είναι down. Όταν ήρθα σπίτι βρήκα το MBP να έχει κολλήσει στην lock screen, και το πληκτρολόγιο να είναι φωτιζόμενο. Αναγκαστικά power down από το κουμπί.

Χθες ειχα και εγω ενα αναγκαστικο power down από το κουμπί, αλλα δεν ειχει σχεση με teamviewer.

Δεν ανταποκρινοταν ενω επεστρεψε απο sleep.

Αντιμετωπισε κανεις αυτο το υπεροχο bug?

Aπο τα πλεον ενοχλητικα. Σε Firefox, Chrome, Opera, Safari. Η προτεινομενη λυση στο thread δεν λειτουργει.

Μια φορα δεν μου λειτουργουσε το scroll, αλλα μονο μια φορα. Σε Chrome μου συνεβει.

• Moderators

Μια φορα δεν μου λειτουργουσε το scroll, αλλα μονο μια φορα. Σε Chrome μου συνεβει.

Restart και επανηλθε στα νορμαλ του. Το κακο ειναι πως καποιος στο thread αναφερει πως επανηλθε στην περιπτωση του μετα απο λιγη ωρα. Προς το παρον φαινεται να λειτουργει οπως θα πρεπε.

Εγκατάστησε ξανά το teamviewer. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά έτσι δουλεψε κανονικά.

Γενικά κατά την άποψη σας αξίζει κάποιος από Lion να πάει σε mavericks με macbook pro 2011 με 4 GB και μηχανικό δίσκο;

Εννοώ το μηχάνημα θα γίνει πιο βαρύ ή όχι.

Από τη μετάβαση από ότι κατάλαβα θα κερδίσω καλύτερη αυτονομία (που είναι σημαντικό)

- Τα notifications που δεν τρελαίνομαι

- tabs στον finder που είναι καλό

- καλύτερη υποστήριξη σε multiple screen που χρησιμοποιώ συχνά

- και μερικές εφαρμογές όπως , ibook, maps, notes, games κτλ

Νομίζω πως οι προσθήκες είναι αρκετές αρκεί βέβαια η μετάβαση να μη με ταλαιπωρήσει και ο υπολογιστής γίνει αργός.

Έκανα την αναβάθμιση από ML και είναι μια χαρά. Το Safari είναι εμφανώς πιο γρήγορο και η αυτονομία ελαφώς καλύτερη. Α,ναι: Σε ένα MBP 15 late 2008!

Όσες φορές προσπάθησα να κάνω restart (δεν κάνω shut down ποτέ), πάντα κολλούσε από τότε που πήγα σε Mavericks και έκανα αναγκαστικό power down. Δεν κλείνουν εφαρμογές και πρέπει να κάνω Force Quit. Επίσης έχω πρόβλημα με την εφαρμογή Mail. Πολλές φορές τρομπάρει και δεν διαγράφει.
Το άλλο πρόβλημα που έιχα από ML το οποίο ήλπιζα να διορθωθεί στα Mavericks είναι ότι η κάμερα σταματά να λειτουργεί στα καλά καθούμενα και μπορώ να κάνω μόνο audio calls. Είναι σαν να μην αναγνωρίζει το σύστημα ότι έχω κάμερα. Μόνο με επανεκκίνηση στρώνει και μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να κάνω reset το SMC αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Όλα αυτα σε MBP 2012 non Retina.

Το Restart πάντα είναι μία επίπονη διαδικασία στο Mac. :P

Κάποιες εφαρμογές όπως το Viber και το Vuze δεν λένε να κλείσουν με τίποτα.

• Like 1

Και άλλο freeze απόψε. Γύρισα πριν λίγο σπίτι, το βρήκα κλασικά με off τα monitors (έχω αφαιρέσει τις energy saving ρυθμίσεις, οπότε σβήνουν μόνο οι οθόνες και δεν πέφτει σε sleep).

Πατάω πλήκτρο να ανάψει η οθόνη για να εμφανιστεί το lock screen, και το μόνο που βλέπω είναι γκρίζο φόντο και στις δύο οθόνες και τον κέρσορα του ποντικιού. Αυτό έμεινε τουλάχιστον ένα 5-λεπτο. Οπότε forced shutdown πάλι.  :mad:

Και άλλο freeze απόψε. Γύρισα πριν λίγο σπίτι, το βρήκα κλασικά με off τα monitors (έχω αφαιρέσει τις energy saving ρυθμίσεις, οπότε σβήνουν μόνο οι οθόνες και δεν πέφτει σε sleep).

Πατάω πλήκτρο να ανάψει η οθόνη για να εμφανιστεί το lock screen, και το μόνο που βλέπω είναι γκρίζο φόντο και στις δύο οθόνες και τον κέρσορα του ποντικιού. Αυτό έμεινε τουλάχιστον ένα 5-λεπτο. Οπότε forced shutdown πάλι.  :mad:

Σε τι μηχανημα το επαθες αυτο; Ρε παιδια ολοι με apple υπολογιστες βαλατε το mavericks και τα forums γεμισανε παραπονα για προβληματα, εγω εχω hackintosh και δεν εχει παθει τιποτα, τι στο καλο γινεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...