iMarilina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εμενα η hd4000 απο 768 mb που ηταν στο mountain lion πηγε 1024=1gb Aαααααα κατάλαβα, τώρα ξαναδιάβασα παραπάνω που είπε ενσωματωμένη. ΝVidia έχω. Πάντως μια χαρά πάει, σφαίρα, και πολύ ωραία τα νέα χαρακτηριστικά.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εμενα η hd4000 απο 768 mb που ηταν στο mountain lion πηγε 1024=1gb Aαααααα κατάλαβα, τώρα ξαναδιάβασα παραπάνω που είπε ενσωματωμένη. ΝVidia έχω. Πάντως μια χαρά πάει, σφαίρα, και πολύ ωραία τα νέα χαρακτηριστικά. Α οκ... Το έχεις βάλει σαν main system όχι dual boot με το ml?
mtsouk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Mavericks πέρα από τα καινούρια χαρακτηριστικά τους, έρχονται με αύξηση της vRam (έως κ διπλασιασμό) σε πολλά από τα φορητά μοντέλα της Apple. Διπλασιάστηκε η vRam στο φορητό μου. 1
iMarilina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εμενα η hd4000 απο 768 mb που ηταν στο mountain lion πηγε 1024=1gb Aαααααα κατάλαβα, τώρα ξαναδιάβασα παραπάνω που είπε ενσωματωμένη. ΝVidia έχω. Πάντως μια χαρά πάει, σφαίρα, και πολύ ωραία τα νέα χαρακτηριστικά. Α οκ... Το έχεις βάλει σαν main system όχι dual boot με το ml?Main το βαλα, δε βρήκα λόγο να βάλω dual boot. Έχω και optibay και εχει ML ο HD έτσι κι αλλιώς πάντως αν και δεν τον χρησιμοποιώ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πριν και μετά. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτή θεωρώ την καλύτερη αναβάθμιση και λόγο για να πάει κάποιος στα Mavericks
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτή θεωρώ την καλύτερη αναβάθμιση και λόγο για να πάει κάποιος στα Mavericks Επίσης παρατηρώ μια εντυπωσιακά καλύτερη κανάλωση της μπαταρίας! 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Επίσης παρατηρώ μια εντυπωσιακά καλύτερη κανάλωση της μπαταρίας! Ναι ειναι ενα απο τα main feutures
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Επίσης παρατηρώ μια εντυπωσιακά καλύτερη κανάλωση της μπαταρίας! Έδωσε καλύτερο powermanagement kext κάπου το εχω γράψει και αυτό..
mentoras99 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Χαζη ερωτηση αλλα χρειαζεται μια επιβεβαιωση, μη γινει κανενα λαθος και καμια στραβη: η golden master, ειναι παντα, ουσιαστικα, η final εκδοση; Απλα δεν κυκλοφορει για το ευρυ κοινό; Παντα το build number της GM ειναι το ιδιο με το προιον που τιθεται μετα απο λιγο σε κυκλοφορια; Κοινως, βαζοντας τωρα, σημερα, την GM στο mac μου, εχω την τελικη εκδοση, και δεν υπολειπομαι σε τιποτε απο την final οταν βγει αυτη; Ολα καλα, ενταξει, κανονικα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Χαζη ερωτηση αλλα χρειαζεται μια επιβεβαιωση, μη γινει κανενα λαθος και καμια στραβη: η golden master, ειναι παντα, ουσιαστικα, η final εκδοση; Απλα δεν κυκλοφορει για το ευρυ κοινό; Παντα το build number της GM ειναι το ιδιο με το προιον που τιθεται μετα απο λιγο σε κυκλοφορια; Κοινως, βαζοντας τωρα, σημερα, την GM στο mac μου, εχω την τελικη εκδοση, και δεν υπολειπομαι σε τιποτε απο την final οταν βγει αυτη; Ολα καλα, ενταξει, κανονικα; Όχι πάντα. Αν προκύψει κάτι μέχρι την κυκλοφορία μπορεί να αλλάξει το build number. Η GM σημάινει πως ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη αλλά δεν σου εγγυάται κανείς πως δεν θα αλλάξει κατι μέχρι την επισημη κυκλοφορία.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Χαζη ερωτηση αλλα χρειαζεται μια επιβεβαιωση, μη γινει κανενα λαθος και καμια στραβη: η golden master, ειναι παντα, ουσιαστικα, η final εκδοση; Απλα δεν κυκλοφορει για το ευρυ κοινό; Παντα το build number της GM ειναι το ιδιο με το προιον που τιθεται μετα απο λιγο σε κυκλοφορια; Κοινως, βαζοντας τωρα, σημερα, την GM στο mac μου, εχω την τελικη εκδοση, και δεν υπολειπομαι σε τιποτε απο την final οταν βγει αυτη; Ολα καλα, ενταξει, κανονικα; Ότι σου είπε ο biil παρ'ολα αυτά μεχρι σήμερα ισχυει η παράδοση που θέλει ίδια την GM με την τελική.. εγγύηση ομως για το αύριο δεν υπάρχει ..
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 @mentoras99 Και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που επιβεβαιωνεις τα hashes
iMarilina Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Η μπαταρία και σε μένα έχει καλύτερη κατανάλωση.
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θυμήστε μου, πότε αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα