Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ωραιοτατο παντως το mavericks, παει σφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 παιδια μια ερωτηση για το iwork και aperture διαβασα οτι αν κατεβασει το trial και μετα κανεις update το μετατρεπει σε full εγω κατεβασα τα trial αλλα στο update μου εγραφε δν ειναι για αυτο το apple id το εχει κανεις απο δω trial σε full και πως? buggia ειναι η illegal? για να ξερβ αν εκανα καλα π το εγραψα εδω. Στο system preferences, στις ρυθμίσεις γλώσσας πρέπει να έχεις ως πρώτη γλώσσα τα αγγλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το ειχα κανει και αυτο αλλα τπτ,μεχρι και καινουργιο admin και αλλο apple Id. Τελικα βρηκα λύση με το iwork,aperture,ilife. Απλα bootareis με clover και αν έχεις τα trial ξεκινάνε τα update. Τα βλεπω και σαν purchased κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brisingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Από Ram usage πως τα πάει το Mavericks? Διάβαζα χτες στο Reddit ότι σε κάποιους είναι ήδη στα ~4gb upon boot.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Έχω το μινι του 2009 2.66 με 4gb μνημη και πριν βάλω τα mavericks αλλαξα σκληρό με έναν samsung ssd 840 evo 120gb. Το μινι πετάει και δεν λαγκάρει όπως πριν. Πριν το αλλάξεις δοκίμασε να βάλεις ssd. Έδωσα 95ευρώ. Αξίζει πιστέυω ειδικά εαν το χρησιμοποιεις για απλα πράγματα και όχι πολύ βαριές εφαρμογές. Έχουμε το ίδιο μίνι με ίδια μνήμη και ίδιο δίσκο!!! Τον είχα βάλει πριν κάποιους μήνες και όντως πετάει! Απλά από MT σε Mavericks δεν είδα την διαφορά που είδαν κάποιοι με πιο δυνατό hardware, όπως πχ ένα macbook pro του 2010 που έχει ένας φίλος μου. Safari δεν χρησιμοποιώ βέβαια, αλλά το άνοιξα πριν λίγο και άνοιξα 5-6 tabs και είδα μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Απογειωση των benchmarks με το mavericks Retina Macbook Pro 2012 i7 3820QM 2.7ghz GeekBench 12065 Cinebench 555CB Τιμη 2600€+ Το μηχανημα μου κοστισε 750€ 8:35 εκει ειναι τα benchmarks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Απογειωση των benchmarks με το mavericks Retina Macbook Pro 2012 i7 3820QM 2.7ghz GeekBench 12065 Cinebench 555CB Τιμη 2600€+ Το μηχανημα μου κοστισε 750€ 8:35 εκει ειναι τα benchmarks Το μοναδικό σου πρόβλημα βέβαια είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς αρκετά για να στριμώξεις το tower, την 23αρα οθόνη, το πληκτρολόγιο, το mouse και τα ηχεία ώστε να χωρέσουν στην τσάντα μεταφοράς. Κανείς δεν αμφσβητεί ότι το VFM ενός Hackintosh είναι εξαιρετικό. Ήμαρτον όμως....πρέπει να συγκρίνουμε πάντα όμοια πράγματα!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το μοναδικό σου πρόβλημα βέβαια είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς αρκετά για να στριμώξεις το tower, την 23αρα οθόνη, το πληκτρολόγιο, το mouse και τα ηχεία ώστε να χωρέσουν στην τσάντα μεταφοράς. Κανείς δεν αμφσβητεί ότι το VFM ενός Hackintosh είναι εξαιρετικό. Ήμαρτον όμως....πρέπει να συγκρίνουμε πάντα όμοια πράγματα!! Spec wise παντα, δεν αμφισβητισα οτι ενα macbook για το μεγεθος του ειναι a beast of a machine, αλλα i5 vs i7 και οι 2 με turbo boost στα 3.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Από Ram usage πως τα πάει το Mavericks? Διάβαζα χτες στο Reddit ότι σε κάποιους είναι ήδη στα ~4gb upon boot.. εγω να σου πω την αληθεια με 8 gb, βλεπω πως στο maverics ειμαι μειον 500μβ -1 gb μονιμως κανοντας τις ιδιες δουλειες που εκανα πριν. δεν βλεπω καποια καθυστερηση βεβαια (i7 2.0 early 2011, ssd kingston hyper x) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 εγω να σου πω την αληθεια με 8 gb, βλεπω πως στο maverics ειμαι μειον 500μβ -1 gb μονιμως κανοντας τις ιδιες δουλειες που εκανα πριν. δεν βλεπω καποια καθυστερηση βεβαια (i7 2.0 early 2011, ssd kingston hyper x) Θα συμφωνήσω γιατί τώρα το παρατήρησα, αλλά όμως ομολογουμένως δεν μου έχει "φανεί" η διαφορά αυτή στη μνήμη. Με τα 4GB που είχα μου έμεναν περίπου τα 800-700mb free. Πλέον τώρα βλέπω free 93mb, και πριν λίγο ήταν στα 120. Πάντως δεν έχω καταλάβει διαφορά ξαναλέω.. Κάπου φοβάμαι να ανοίξω photoshop όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 εγω να σου πω την αληθεια με 8 gb, βλεπω πως στο maverics ειμαι μειον 500μβ -1 gb μονιμως κανοντας τις ιδιες δουλειες που εκανα πριν. δεν βλεπω καποια καθυστερηση βεβαια (i7 2.0 early 2011, ssd kingston hyper x) Θα συμφωνήσω γιατί τώρα το παρατήρησα, αλλά όμως ομολογουμένως δεν μου έχει "φανεί" η διαφορά αυτή στη μνήμη. Με τα 4GB που είχα μου έμεναν περίπου τα 800-700mb free. Πλέον τώρα βλέπω free 93mb, και πριν λίγο ήταν στα 120. Πάντως δεν έχω καταλάβει διαφορά ξαναλέω.. Κάπου φοβάμαι να ανοίξω photoshop όμως.... Μας δουλεύετε μου φαίνεται. Μια χαρά πάει το photoshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θα συμφωνήσω γιατί τώρα το παρατήρησα, αλλά όμως ομολογουμένως δεν μου έχει "φανεί" η διαφορά αυτή στη μνήμη. Με τα 4GB που είχα μου έμεναν περίπου τα 800-700mb free. Πλέον τώρα βλέπω free 93mb, και πριν λίγο ήταν στα 120. Πάντως δεν έχω καταλάβει διαφορά ξαναλέω.. Κάπου φοβάμαι να ανοίξω photoshop όμως.... Εγώ έχω 12GB RAM και Free είναι τα 2GB. Η καταστάσεις στις οποίες βρίσκεται η RAM, είναι: Active, Inactive, Wired και Free. Το να έχεις Free RAM δεν λέει τίποτα, είναι σαν να μην υπάρχει. Η μνήμη πρέπει να χρησιμοποιείται και όταν το λειτουργικό είναι έξυπνο ανάλογα τη μνήμη που έχει το σύστημα, πιάνει την περισσότερη ώστε να εκτελούνται γρηγορότερα εντολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μας δουλεύετε μου φαίνεται. Μια χαρά πάει το photoshop. Στη φάση που είμαι τώρα με 100mb διαθέσιμα δεν τολμάω καν να ανοίξω photoshop, αλλά όταν το κάνω θα γυρίσω για εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για όσους έκαναν CLEAN INSTALL και δεν έχουν Recovery Partition εδώ η λύση: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1595829 Είναι ιδιαίτερα απλό (παρόλο που φαίνεται πολύπλοκο) και δοκιμάστηκε με πλήρη επιτυχία πριν από 5 λέπτα. Φυσικά ενεργοποιεί και το find my mac. Εν συντομία για να κερδίσετε χρόνο: 1) Κατεβάζουμε τα δύο παρακάτω αρχεία στο DOWNLOAD directory: α) recovery.sh.zip β) Lion Recovery Update 2) Δεξί κλικ στο OS X Installer.app του Mavericks (βρίσκεται στο Application folder εφόσον έχουμε κάνει download τα Mavericks από το AppStore) και επιλέγουμε Show Package Contents. Πηγαίνουμε στο Contents/SharedSupport/ και αντιγράφουμε το InstallESD.dmg στο DOWNLOAD directory. 3) Στο Download Directory θα πρέπει να έχουμε πλέον τα τρία αρχεία που χρειαζόμαστε ( recovery.sh, RecoveryHDUpdate, InstallESD.dmg). 4) Τώρα copy paste (μία-μία) τις παρακάτω εντολές στο terminal και μετά από λίγα λεπτά θα έχουμε έτοιμο το recovery partition. chmod +x ~/Downloads/recovery.sh sudo ~/Downloads/recovery.sh Μπράβο για τις οδηγίες, μια ερώτηση μόνο. Γίνεται ξανά εγκατάσταση του Mavericks με αυτή τη διαδικασία ή απλά δημιουργείται το recovery partition και δεν επηρεάζει την εγκατάσταση; Για να ξέρω αν θα χάσω τίποτα. edit: Όλα ΟΚ τελικά, το έκανα και δεν πείραξε τίποτα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2013 από tsomby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το feature με την compressed memory το έχετε προσέξει; Ρωτάω γιατί φαίνεται από τα σχόλια που βλέπω , ότι ίσως δε το γνωρίζουν μερικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα