Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να είσαι καλά καταρχήν για τα links.

Μια απορία έχω μόνο.Η pro version του trim enabler τι διαφορά έχει από την απλή;

Δεν ξέρω. Το Μάρτη, μετά το update από 10.8.2 σε 10.8.3 η τότε έκδοση του Trim Enabler έπαψε να δουλεύει. Τότε ήταν που βρήκα το Chameleon SSD Optimizer. Αφού λοιπόν με αυτό δούλεψε το Trim, δεν ασχολήθηκα άλλο με το Trim Enabler παρά μόνο τώρα που μπήκα στο site του και είδα πως αναφέρει ότι υποστηρίζει το Mavericks.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε εμένα που έχω Mavericks δούλεψε κανονικά, απλά ζήτησε ένα restart.

Απλά επειδή ψήνομαι για το 10δόλαρο, ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι αξίζει για τις extra πληροφορίες που δίνει για το δίσκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, έχω δοκιμάσει τα πάντα* και δεν bootαρει από το usb. Δεν το βλέπει σαν boot δίσκο. Τί κάνω λάθος;

http://mashable.com/2013/10/23/clean-install-os-x-mavericks/

* EDIT

Η 14η προσπάθεια έπιασε. Δεν ξέρω αν βοήθησε το smc reset. 

* EDIT 2.

Χαμός, ενώ ξεκινάει η εγκατάσταση, στο τέλος λέει ότι δεν μπορεί να κάνει verified, και σταματάει. Και τώρα; 

Επεξ/σία από marios_geo

Άστα να πάνε. Είπα να κάνω clean install και όλα πήγαν κατά διαόλου. 

Τελικά με το internet recovery, μπήκα στο 10.8. Τώρα, ξαναδοκιμάζω να κάνω boot ή όχι; Είδωμεν

Μετά την εγκατάσταση, όσοι χρησιμοποιείτε Mac με (μη εργοστασιακό) δίσκο SSD, θυμηθείτε να ενεργοποιείστε ξανά το Trim Support, γιατί το setup του Mavericks το απενεργοποιεί.

Εργαλεία για ενεργοποίηση του Trim: Chameleon SD Optimizer ή Trim Enabler

thanx! δεν το ειχα προσεξει.

ρε παιδια εκανα εγκατασταση τα mavericks ολα καλα αλλα ενω μπαινω κανονικα στο icloud δεν με αφηνει να μπω στο app store βγαζει "An unknown error has occurred" . Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα ?

Δεν μπορώ να καταλάβω. Ποτέ δεν είχα αγοράσει το iWork. Σπασμένα τα είχα βάλει και παρόλα αυτά έγινε update και έχω τα καινούρια έχοντας ταυτόχρονα και τα παλιά τα οποία έσβησα.

http://www.macuser.gr/pages-numbers-keynote-2013-20158/

Τι ισχύει τελικά;

• Super Moderators

Δεν μπορώ να καταλάβω. Ποτέ δεν είχα αγοράσει το iWork. Σπασμένα τα είχα βάλει και παρόλα αυτά έγινε update και έχω τα καινούρια έχοντας ταυτόχρονα και τα παλιά τα οποία έσβησα.

http://www.macuser.gr/pages-numbers-keynote-2013-20158/

Τι ισχύει τελικά;

Σε όλους έγινε αυτό μην αγχώνεσαι. Και μάλλον η Apple αποφάσισε να το δώσει άτυπα σε όλους. Οι παλιές εκδόσεις παραμένουν μιας και είναι εντελώς νέα έκδοση πλεον και όχι κάποιο update. Καλά έκανες και τα έσβησες τα παλιά. :)

Σε όλους έγινε αυτό μην αγχώνεσαι. Και μάλλον η Apple αποφάσισε να το δώσει άτυπα σε όλους. Οι παλιές εκδόσεις παραμένουν μιας και είναι εντελώς νέα έκδοση πλεον και όχι κάποιο update. Καλά έκανες και τα έσβησες τα παλιά. :)

Τώρα που θα κάνω Clean Install θα μπορώ να τα βάλω και πάλι. Μπήκαν στο Account μου πλέον; Τα δικαιούμαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...