alexzgt4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, εγώ που έχω το ilife από το 11 που πήρα το mac, δε δικαιούμε αναβάθμιση δωρεάν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 λογικά πρέπει να σου εμφανίζει updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τι λέτε τελικά, αξίζει η αναβάθμιση; Δυστηχως είδα οτι πολλοί εδω μέσα αντιμετώπισαν κάποια θεματάκια!! Πιστεύω οτι στο Macbook Pro μου ( i5 late 2011) δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα αλλα τρόμαξε το μάτι μου με αυτα που διάβασα εδω μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πατάω λοιπόν και δεν γίνεται τίποτα δεν το κατεβάζει. Έψαξα λίγο, και οι λύσεις που βρήκα δε δουλέψανε. Καμία ιδέα κανείς? Μια από τα ίδια.... Θα περιμένω να βγει κανένα αξιόλογο untouched torrent να το κατεβάσω από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coddoc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 @Leonidas: Αξίζει και με το παραπάνω!Στο μηχανηματάκι μου Macbook air 13-inch, Late 2010 είδα αισθητή βελτίωση...Πήρε ανάσα ιδίως στο θέμα safari που πιστεύω οτι έχει γίνει καταπληκτική δουλειά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 http://9to5mac.com/2013/10/23/app-store-bug-allows-iwork-trial-users-to-update-the-entire-suite-for-free/ Mac App Store bug allows iWork trial users to update the entire suite for free (Update: Aperture, too) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εμενα προς το παρον απο τα βασικα apps, δεν μου δουλεψε μονο το attachment taimer, το οποιο ο dev λεει πως θα ενημερωσει για 10.9 σε λιγες ημερες. edit: usb installer για οποιον ενδιαφερεται http://milaraki.com/blog/2013/10/mavericks-installer-the-easy-way/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μολις ξεκίνησα το download... 5.29GB ???? Ω ρε μάνα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 http://9to5mac.com/2013/10/23/app-store-bug-allows-iwork-trial-users-to-update-the-entire-suite-for-free/ Mac App Store bug allows iWork trial users to update the entire suite for free (Update: Aperture, too) Αυτά είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μετά την εγκατάσταση, όσοι χρησιμοποιείτε Mac με (μη εργοστασιακό) δίσκο SSD, θυμηθείτε να ενεργοποιείστε ξανά το Trim Support, γιατί το setup του Mavericks το απενεργοποιεί. Εργαλεία για ενεργοποίηση του Trim: Chameleon SD Optimizer ή Trim Enabler 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχω εργαστηριακο ssd, δεν εχω θεμα? Στους εργοστασιακους το αφηνει enabled? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχω εργαστηριακο ssd, δεν εχω θεμα? Στους εργοστασιακους το αφηνει enabled? Ναι...εννοείται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μετά την εγκατάσταση, όσοι χρησιμοποιείτε Mac με (μη εργοστασιακό) δίσκο SSD, θυμηθείτε να ενεργοποιείστε ξανά το Trim Support, γιατί το setup του Mavericks το απενεργοποιεί. Εργαλεία για ενεργοποίηση του Trim: Chameleon SD Optimizer ή Trim Enabler Να είσαι καλά καταρχήν για τα links. Μια απορία έχω μόνο.Η pro version του trim enabler τι διαφορά έχει από την απλή; Ασε το βρήκα.Γενικά αξίζει να δώσεις τα 10 δολάρια για την pro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Να είσαι καλά καταρχήν για τα links. Μια απορία έχω μόνο.Η pro version του trim enabler τι διαφορά έχει από την απλή; Ασε το βρήκα.Γενικά αξίζει να δώσεις τα 10 δολάρια για την pro; Όχι .. καλύτερα θα ήταν ένα Donate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, εγώ που έχω το ilife από το 11 που πήρα το mac, δε δικαιούμε αναβάθμιση δωρεάν? Επειδή είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα η λύση είναι η εξής: Πας στις γλώσσες και αλλάζεις τα Ελληνικά από κύρια γλώσσα (π.χ. ανεβάζεις πρώτα στη λίστα τα Αγγλικά που λογικά είναι κάτω από τα Ελληνικά) και μετά κάνεις επανεκκίνηση. Μόλις ξανά μπεις στο mac os πατάς software update και θα σου εμφανίσει τα updates του iLife. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα