Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 @MoviemakerGr (..ή οποιος αλλος μπορεσει) Dmg md5 της final οταν βγει, please Δεν είναι το md5 του dmg αφού κατεβαίνει σε app από την Apple.Got it. Δεν το ανεφερες στο προηγουμενο post και θεωρησα πως μιλουσες για το dmg. Thanx και παλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Έχω τη GM του Mavericks, πάω στο App Store να κατεβάσω την τελική, μου βγάζει σωστά μήνυμα που λέει ότι έχω ήδη την 10.9 και αν θέλω να κατεβάσω πάλι τον full installer να πατήσω continue. Πατάω λοιπόν και δεν γίνεται τίποτα δεν το κατεβάζει. Έψαξα λίγο, και οι λύσεις που βρήκα δε δουλέψανε. Καμία ιδέα κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Έχω τη GM του Mavericks, πάω στο App Store να κατεβάσω την τελική, μου βγάζει σωστά μήνυμα που λέει ότι έχω ήδη την 10.9 και αν θέλω να κατεβάσω πάλι τον full installer να πατήσω continue. Πατάω λοιπόν και δεν γίνεται τίποτα δεν το κατεβάζει. Έψαξα λίγο, και οι λύσεις που βρήκα δε δουλέψανε. Καμία ιδέα κανείς? Μια απτα ιδια. Αυτη τη στιγμη κανω εγκατασταση απο καθαρο torrent (εξου και τα MD5s που ζητουσα νωριτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Έχω τη GM του Mavericks, πάω στο App Store να κατεβάσω την τελική, μου βγάζει σωστά μήνυμα που λέει ότι έχω ήδη την 10.9 και αν θέλω να κατεβάσω πάλι τον full installer να πατήσω continue. Πατάω λοιπόν και δεν γίνεται τίποτα δεν το κατεβάζει. Έψαξα λίγο, και οι λύσεις που βρήκα δε δουλέψανε. Καμία ιδέα κανείς? Δηλαδή δεν είναι στα purchases? Δες στο store το check for unfinished downloads. Αν είναι στα purchases και δεν κατεβαίνει δοκίμασε να την διαγράψεις(hide), να μπεις στο account σου μετα και να την κάνεις unhide. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή δεν είναι στα purchases? Δες στο store το check for unfinished downloads. Αν είναι στα purchases και δεν κατεβαίνει δοκίμασε να την διαγράψεις(hide), να μπεις στο account σου μετα και να την κάνεις unhide. τα δοκίμασα αυτά, δε βρίσκω κάπου unfinished downloads. Στα purchases δεν είναι, ούτε hidden ούτε τίποτα. Μια απτα ιδια. Αυτη τη στιγμη κανω εγκατασταση απο καθαρο torrent (εξου και τα MD5s που ζητουσα νωριτερα) το παλεύω να κατέβει το τορρεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το παλεύω να κατέβει το τορρεντ. "Less than a minute" για να τελειωσει, θα επανελθω με τυχον αποτελεσματα. Edit: Τιποτα αξιομημονευτο προς το παρον, εχει περασει πια στην 13A603. Ολα παιζουν κανονικα, μηδεν προβληματα στα 10-15 βασικα app που χρησιμοποιω. Για δοκιμη, πηγα να το ξανακατεβασω απο το AppStore και τωρα μου πεταει "error 1004, please try again later". Βottom line, ολα δουλευουν οπως θα επρεπε. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από Gi0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τι γίνεται με το update του iLife 11 μετά τη μετάβαση στα mavericks? Δε μου βγάζει να κάνω update ούτε από το store ούτε μέσα από το iPhoto. Μου τα δείχνει μόνο να τα αγοράσω. Τα δικά μου τα είχα εγκαταστήσει από τα εργοστασιακά cds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Για Custom συστήματα υπάρχουν ιδιαίτερα κριτήρια? Ενα σύστημα C2D που τρέχει σε 10.8.5 θα έχει πρόβλημα ασυμβατότητας με τα Mavericks?Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Χρήση της compressed memory : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 τα δοκίμασα αυτά, δε βρίσκω κάπου unfinished downloads. Στα purchases δεν είναι, ούτε hidden ούτε τίποτα. το παλεύω να κατέβει το τορρεντ. For those who struggle with GM1 to Final download => Open AppStore with alt pressed down. The click download also with alt pressed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theognr21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια, εχω το εξης προβλημα κ δεν βγαζω ακρη.............αγορασα το 2009 ενα macbook, ολα καλα, ολα ωραια....μεχρι κ πριν λιγες μερες για τις δουλειες που το ηθελα, ολα τελεια. Αποφασιζω να κανω ενα clean install mountain lion για να περασω μετα τα mavericks.......κανω την διαδικασια, οκ...αδειαζει τα παντα ο υπολογιστης (δεν κρατησα back up) κ παω να περασω απ την αρχη το λογισμικο...αμ δε!!!! κατα την διαρκεια αυτων των 4 χρονων, αλλαξα password στο appleID Μου κ ενω δεχεται το νεο username/password μου δεν προχωραει η διαδικασια εγκαταστασης γιατι απαιτει τον τοοοοοτε κωδικο!!!!!!!!!!!! γελοια πραγματα ή ιδεα μου? Τωρα τι κανω? υπαρχει λυση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια, εχω το εξης προβλημα κ δεν βγαζω ακρη.............αγορασα το 2009 ενα macbook, ολα καλα, ολα ωραια....μεχρι κ πριν λιγες μερες για τις δουλειες που το ηθελα, ολα τελεια. Αποφασιζω να κανω ενα clean install mountain lion για να περασω μετα τα mavericks.......κανω την διαδικασια, οκ...αδειαζει τα παντα ο υπολογιστης (δεν κρατησα back up) κ παω να περασω απ την αρχη το λογισμικο...αμ δε!!!! κατα την διαρκεια αυτων των 4 χρονων, αλλαξα password στο appleID Μου κ ενω δεχεται το νεο username/password μου δεν προχωραει η διαδικασια εγκαταστασης γιατι απαιτει τον τοοοοοτε κωδικο!!!!!!!!!!!! γελοια πραγματα ή ιδεα μου? Τωρα τι κανω? υπαρχει λυση?? Δε μπορείς να βρεις τον τότε κωδικό? Αν όχι, μπορείς απλά να φτιάξεις έναν installer με usb και να το περάσεις έτσι. For those who struggle with GM1 to Final download => Open AppStore with alt pressed down. The click download also with alt pressed μωρε τό κανα κι αυτό. Τζίφος έρρορ 1004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει η λύση να κάνεις χειροκίνητα τις εγκαταστάσεις και τα UpDates. Ρε παιδια, εχω το εξης προβλημα κ δεν βγαζω ακρη.............αγορασα το 2009 ενα macbook, ολα καλα, ολα ωραια....μεχρι κ πριν λιγες μερες για τις δουλειες που το ηθελα, ολα τελεια. Αποφασιζω να κανω ενα clean install mountain lion για να περασω μετα τα mavericks.......κανω την διαδικασια, οκ...αδειαζει τα παντα ο υπολογιστης (δεν κρατησα back up) κ παω να περασω απ την αρχη το λογισμικο...αμ δε!!!! κατα την διαρκεια αυτων των 4 χρονων, αλλαξα password στο appleID Μου κ ενω δεχεται το νεο username/password μου δεν προχωραει η διαδικασια εγκαταστασης γιατι απαιτει τον τοοοοοτε κωδικο!!!!!!!!!!!! γελοια πραγματα ή ιδεα μου? Τωρα τι κανω? υπαρχει λυση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια, θελω να κανω το dock λιγο πιο διαφανο, οπως ηταν στο mountain lion. Τι το γκριζαρανε ετσι λες και ειναι γυψος; Υπαρχει τροπος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια, θελω να κανω το dock λιγο πιο διαφανο, οπως ηταν στο mountain lion. Τι το γκριζαρανε ετσι λες και ειναι γυψος; Υπαρχει τροπος; Σωστός. Και εγώ θέλω να μάθω αν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα