Προς το περιεχόμενο

OS X Mavericks (10.9)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

To little snitch παντως, ειναι ενα θεμα.

Βασικα δεν μπορω να διανοηθω οτι θα δουλευω το νεο λειτουργικο, χωρις το little snitch.

Γιατι οι παλιοτερες εκδοσεις που πιθανως εχουμε οι περισσοτεροι απο εμας στα mac μας, με lion - mountain lion κλπ, δεν παιζουν στο mavericks.

Hands off

Οτι εχει το Little Snitch + file access. Η 2.0.8 δουλευει αψεγαδιαστα στο Mavericks (αφου πρωτα σε ενημερωσει πως δεν το υποστηριζει επισημα) και η 2.0.9 (full compatibility) βγηκε χτες.

Δημοσ.

για να κανεις download δωρεαν τα mavericks πρεπει να εχεις αγορασει τα mountain lion απο το appstore ?

οχι. Είναι free. To πέρνουν και αυτοί που έχουν μείνει στο Snow Leopard,χωρίς να πληρώσουν τα ενδιάμεσα λειτουργικά....

• Like 2
Δημοσ.

οχι. Είναι free. To πέρνουν και αυτοί που έχουν μείνει στο Snow Leopard,χωρίς να πληρώσουν τα ενδιάμεσα λειτουργικά....

οχι εννοω και σε αυτους που εχουν περασει τα mountain σε hackintosh απο usb ? ρωταο γιατι μου σταματαει το download μηπως φταιει αυτο

Δημοσ.

οχι εννοω και σε αυτους που εχουν περασει τα mountain σε hackintosh απο usb ? ρωταο γιατι μου σταματαει το download μηπως φταιει αυτο

Οχι είναι οι Server καταγράφεται από πολλούς Users

Δημοσ.

και μένα μου σταμάτησε και το συνεχίζω τώρα κανονικά από τα purchases στο appstore.

Δημοσ.

και μένα μου σταμάτησε και το συνεχίζω τώρα κανονικά από τα purchases στο appstore.

τοτε μαλλον θα φταιει οτι γινεται της π……ς απο traffic, thanks φιλε

Δημοσ.

Hands off

Οτι εχει το Little Snitch + file access. Η 2.0.8 δουλευει αψεγαδιαστα στο Mavericks (αφου πρωτα σε ενημερωσει πως δεν το υποστηριζει επισημα) και η 2.0.9 (full compatibility) βγηκε χτες.

Σε ευχαριστω που μου το ειπες.

Ειναι το ιδιο ευχρηστο με το little snitch? Ελπιζω να μην μου σπαει τα νευρα με χιλιαδες ερωτησεις.

Κι ειναι επισης καλο και αξιοπιστο προγραμμα το hands off? Αξιος - εναλλακτικος αντικαταστατης του little snitch, ή ειναι μια προσωρινη λυση μεχρι να αποκτησουμε την νεα εκδοση του little snitch?

Τα rules απο το little snitch μπορουν να γινουν export, γιατι δεν βρηκα πως μπορει να γινει αυτο;

Δημοσ.

Ειναι το ιδιο ευχρηστο με το little snitch? Ελπιζω να μην μου σπαει τα νευρα με χιλιαδες ερωτησεις.

Κι ειναι επισης καλο και αξιοπιστο προγραμμα το hands off? Αξιος - εναλλακτικος αντικαταστατης του little snitch, ή ειναι μια προσωρινη λυση μεχρι να αποκτησουμε την νεα εκδοση του little snitch?

Τα rules απο το little snitch μπορουν να γινουν export, γιατι δεν βρηκα πως μπορει να γινει αυτο;

Αν σε ενδιαφερει μονο να μπλοκαρεις καποια προγραμματα δοκιμασε το Radio Silence. Ουτε σε ζαλιζει με ερωτησεις ουτε τρεχει στο backround.

Δημοσ.

Έχει τίποτα default settings για security το Mavericks, όσοι το βάλατε?

Το άφησα το πρωτί να κάνει το upgrade, και έφυγα για το γραφειο. Πριν λίγο που προσπάθησα να μπω μέσω Teamviewer, μου έβγαλε κανονικά την νέα lock screen. Βάζω κωδικό, πατάω enter, και αυτό ήταν το τελευταίο refresh του Teamviewer. Περίμενα αρκετή ώρα, δεν έγινε τίποτα, έκλεισα το Teamviewer, και τώρα δεν μπορώ να ξανακάνω connect.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι το ιδιο ευχρηστο με το little snitch? Ελπιζω να μην μου σπαει τα νευρα με χιλιαδες ερωτησεις.Κι ειναι επισης καλο και αξιοπιστο προγραμμα το hands off? Αξιος - εναλλακτικος αντικαταστατης του little snitch, ή ειναι μια προσωρινη λυση μεχρι να αποκτησουμε την νεα εκδοση του little snitch?

Αξιοπιστο και μπορεις ανετα να το χρησιμοποιησεις μονιμα. Σε πρηζει αναλογα με τις ρυθμισεις που χρησιμοποιεις.

Yeap

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς τα παραπάνω στο Macbook Air 2011 i5

1,.7GHz

4 GB Ram

Προσωπικά έχω τα Mac OS X Lion 10.7.5, αλλά αξίζει να πάω στα Maverics, ή θα είναι ποιο βαριά;

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να μην βαρύνει το μηχάνημα με αποτέλεσμα να σέρνεται.

Περιμένω απαντήσεις.

Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...