Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Προσφατα αγόρασα ultrabook με 32GB mSATA3 SSD και 500GB σκληρό. Επειδή ειναι η 1η μου επαφή με SSD...μην γελάσετε Ανεβάζω τα system info και θέλω να μου πείτε αν ο δισκος ειναι 8GB SSD, 32GB SSD, δεν ειναι καθολου SSD ή ότιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ και sorry για την χαζή ερώτηση αλλά εχω παλαβώσει... System Information.html
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τα χαρακτηριστικά του λένε 32GB άρα είναι 32GB mSata αυτό που βλέπεις 8GB Raid 0 είναι η χωρητικότητα που χρησιμοποιεί για το γρήγορο boot. Τώρα ενδεχομένως αν πας στην διαχείριση δίσκων να δεις ότι το υπόλοιπο του δίσκου δεν χρησιμοποιείται και αν το μετατρέψεις σε λογικό δίσκο και του δώσεις και γραμμα να μπορείς να το χρησιμοποιείς. Αυτό το έκανα εγω σε ενα Lenovo ενος φίλου που του εκανα εγκατάσταση απο την αρχη επειδή όμως ολοι οι κατασκευαστές δεν ακολουθούν την ιδια τακτικη η μπορεί να εχει πανω στον υπόλοιπο δισκο κάποιο κρυφο διαμέρισμα όπως το recovery πρόσεξε μην γίνει καμιά πατατιά !
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ωραια, αρα δεν μου εστειλε λαθος μηχανημα. Παμε παρακατω. Επείδή δουλευω και με VMWare θα με συνεφερε να κανω καμια καλυτερη διαχειριση για να τρεχουν ολα πιο γρηγορα;
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ανάλογα πόσο και πως μπορείς να εκμεταλλευτείς τον SSD απο την άλλη το vMware σου μοιράζει τους πόρους του συστήματος εξου και οι καθυστερήσεις.. τι τρέχεις στο vmware ?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εχω βαλει ενα δευτερο λειτουργικο για να μην σβηνω συνεχως cookies/flash cookies κλπ.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Όπως σου ειπα ανάλογα τι διαχείριση κάνει στον mSata η Lenovo. Εγω θα έπαιρνα ενα image του δίσκου κ θα το έστηνα με καθαρή εγκατάσταση στον μηχανικό με speed boot και σε ότι περισσεύει στον SSD θα έβαζα εκεί το δεύτερο λειτουργικό το οποίο θα πήγαινε και σφαίρα,με την προϋπόθεση οτι χωράει και το συντηρώ σε χαμηλή χωρητικότητα - πληρότητα. φυσικά εγω ειμαι ενας χρήστης που απεχθάνομαι τα εικονικά - vMware κλπ.. για τον λογο που σου έγραψα παρα πάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Dell έχω Το χρησιμοποιω μόνο για browsing, facebook, φορουμς κλπ.
stelrp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 θα εκανες πχ deep freeze και restart για να το εχεις φρεσκο αντι για vnware?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν μπορουσα να κρατησω καπως καποια πραγματα ναι. Πχ το skydrive να ανανεωνεται, το ιστορικο απο σελιδες που επισκεπτομαι να κρρατιεται καπου, ναι. Το vmware το δουλευω με deep freeze.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα