Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους

Εχω ενα IPB forum με αρκετα θεματα και μελη αλλα συνηθως οταν βαζουμε καποιες εικονες σε ενα θεμα μας τοτε, της εικονες αυτες της εχουμε ανεβασει σε καποιο image hoster.

Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα της εικονες αυτες της σβηνουν με αποτελεσμα να χανονται πολλα θεματα και ειναι δυσκολο να ζητησεις απο τον δημιουργο να της ξανα ανεβασει..

Που θελω να καταληξω :P

Ψαχνω εδω και πολλη καιρο μια λειτουργια η hook/app το οποιο να κανει αυτη τη δουλεια δηλαδη να βρισκει αυτοματα ολες της εικονες και να της αποθηκευση σε ενα δικο μας server, αλλα μετα απο ψαξιμο δεν βρηκα κατι.

Ειδα οτι στο επισημο site οτι ενα μελος ζητησε στην εκδοση 4 να βαλουνε αυτη τη δυνατοτητα αλλα δεν θα μπει..

Υπαρχει περιπτωση να το κανουμε αυτο?

Με ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα αυτο εδω

http://invisionmodding.com/files/file/828-ah23task-download-remote-images/

Αλλα ειναι για εκδοση 2.3, και εγω εχω 3.4.5 και δεν κανει..:(

Υπαρχει τροπος να αναβαθμιστει για 3.4? :-D ^_^

Οι γενικα υπαρχει καμια τετια δυνατοτητα?

Ευχαριστω παρααα πολυ

Δημοσ.

Αρχικα για image hosting να χρησιμοποiεις παντα το imgur.com ή το skydrive.com ή το google drive. Εχουν unlimited bandwidth και δεν σβηνουν ποτε τις εικονες.

Θα δοκιμασω το [AH23|TASK] Download Remote Images να το κανω για την τελευταια εκδοση του IPB.

Btw, μαλλον βρηκα και το post σου sto webflake http://webflake.net/topic/6665-ah23task-download-remote-images/ :P

Δημοσ.

Ναι,αλλα ειναι δυσκολο να υποχρεωνουμε τα μελη να τα ανεβαζουν μονο σε συγκεκριμενεες εταιριες..

Ωραιαααα, μακαρι να πετυχεις το update :D :D

χαχαχα ναι αυτο ειναι, το ιδιο το εχω κανει και στο adminstealth.com :P

Δημοσ.

Ναι,αλλα ειναι δυσκολο να υποχρεωνουμε τα μελη να τα ανεβαζουν μονο σε συγκεκριμενεες εταιριες..

Ωραιαααα, μακαρι να πετυχεις το update :D :D

χαχαχα ναι αυτο ειναι, το ιδιο το εχω κανει και στο adminstealth.com :P

τοτε καλα θα ηταν να βαλεις και το IP. Gallery για να ανεβαζουν εκει τις εικονες τους οι χρηστες

Δημοσ.

τοτε καλα θα ηταν να βαλεις και το IP. Gallery για να ανεβαζουν εκει τις εικονες τους οι χρηστες

Δηλαδη πως?

Να βαλω το IP.Gallery ετσι ωστε να ανεβαζουν της εικονες απο τα θεματα? Δηλαδη θα κατσει ο καθε χρηστης να ανεβασει της εικονες και στο IP.Gallery?

Δεν ειναι λυση, γιαυτο θελω αυτο το προσθετο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...