Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Backpacker αν θες ρεαλισμό δες κανένα ντοκιμαντέρ (και εγώ βλέπω) και όχι sci-fi σειρά. Η συγκεκριμένη κιόλας είναι καλύτερη onair στο είδος της.

Εννοείται ότι θα βγάζουν στην πένα τις γυναίκες. «Τηλεόραση» you know?

Αν θες να δεις ρεαλιστική μπίχλα και απλυσιά, δες το reality survivor.

Αν σε ενοχλούν και οι έφηβοι, δες καμιά σειρά με καπί (εδώ δεν έχω να σου προτείνω κάτι). 

• Like 2
  • Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει υπερβολικα αυτα που λεει οντως, με αυτη τη λογικη μην βλεπεις τιποτα απο holywood μερια γιατι πανω κατω ετσι ειναι τα περισσότερα..

• Like 1
Δημοσ.

Backpacker αν θες ρεαλισμό δες κανένα ντοκιμαντέρ (και εγώ βλέπω) και όχι sci-fi σειρά. Η συγκεκριμένη κιόλας είναι καλύτερη onair στο είδος της.

Εννοείται ότι θα βγάζουν στην πένα τις γυναίκες. «Τηλεόραση» you know?

Αν θες να δεις ρεαλιστική μπίχλα και απλυσιά, δες το reality survivor.

Αν σε ενοχλούν και οι έφηβοι, δες καμιά σειρά με καπί (εδώ δεν έχω να σου προτείνω κάτι). 

Που και να μην έλεγα ήδη να μην πεταχτεί κανένας και πει ακριβώς την αστειότητα που είπες. Στο TWD...ακομα και στο πιο αστείο και φθηνό Z-Nation δεν υπάρχουν οι αθλιότητες αυτής της σειράς.

Περί ορέξεως κολοκυθίπιτα..το να μου λες οτι ειναι η καλύτερη στο είδος αυτη την στιγμή [που δεν υπάρχουν άλλες σε αυτό το είδος ουσιαστικά,,στο παρελθόν έχουν υπάρχει σειράρες στο είδος(Battlestar Galactica πχ) και επειδή μερικοί τις έχουμε δει για αυτό δεν μπορώ να ανεχτώ τέτοιες γελοίες σειρές]δεν μου λέει κάτι.

Εϊναι σαν να μου λες ότι κάποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στο τοπικό Ευβοίας...πάλι άμπαλος θα είναι.

ενταξει υπερβολικα αυτα που λεει οντως, με αυτη τη λογικη μην βλεπεις τιποτα απο holywood μερια γιατι πανω κατω ετσι ειναι τα περισσότερα..

Μα η πλειοψηφία τέτοια χάλια είναι (The 100,Teranova κτλπ)...για αυτό ξεχωρίζουν διαμάντια και λίγες σειρές. (Galactica)

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν «αστειότητα» δεν είναι να περιμένεις ρεαλισμό απλυσιάς σε τηλεοπτική σειρά, όπως «πετάχτηκες» και είπες εσύ, τότε τι είναι;

Εντάξει, δεν σου είπαμε να «ανεχθείς» την σειρά, αλλά μην περιμένεις και από εμάς να ανεχτούμε μια ακραία άποψη και τις δικές σου «αστειότητες».

Αντίλογος γίνεται. (στο ίδιο/ δικό σου μήκος κύματος)

Εντάξει, τα έχουμε δει τα galactica κτλ. Τι να κάνουμε τώρα; Να μην βλέπουμε τίποτα;

Γιατί τέτοιο πάθος τύπου hater; Ούτε να σε έβαζαν με το ζόρι να την δεις και να πλήρωνες κιόλας. :-D

Τσάμπα είναι και δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σε νέο Sci-Fi.

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω καλά νέα.

Πρεμιέρα 21/01/2016

Αξιζει η σειρα?Γιατι διαβαζω οτι ειναι αρκετα teenage series με οτι αυτο συνεπαγεται με πολλα κλισε στυλ terra nova.

Δημοσ.

Αξιζει η σειρα?Γιατι διαβαζω οτι ειναι αρκετα teenage series με οτι αυτο συνεπαγεται με πολλα κλισε στυλ terra nova.

Αξίζει anyway ακόμη και αν έχεις θέμα με τα κλισέ (τα όποια δεν είναι και πολλά).

Το teen βγαίνει μόνο στα 2-3 πρώτα επεισόδια και μετά μια χαρά.

Γενικά η σειρά όλο ανεβαίνει.

Δοκίμασε πιλότο και κόλλησες.

Μακράν best sify σειρά εν ενεργεία.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αξίζει αλλά μην περιμένεις να σου αρέσει από τα πρώτα επεισόδια, η σειρά ανεβαίνει στα τελευταία επεισόδια της 1ης season, η δεύτερη απλά είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη.

• Like 2
Δημοσ.

Αξίζει anyway ακόμη και αν έχεις θέμα με τα κλισέ (τα όποια δεν είναι και πολλά).

Το teen βγαίνει μόνο στα 2-3 πρώτα επεισόδια και μετά μια χαρά.

Γενικά η σειρά όλο ανεβαίνει.

Δοκίμασε πιλότο και κόλλησες.

Μακράν best sify σειρά εν ενεργεία.

Ναι αξίζει αλλά μην περιμένεις να σου αρέσει από τα πρώτα επεισόδια, η σειρά ανεβαίνει στα τελευταία επεισόδια της 1ης season, η δεύτερη απλά είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη.

Σιγουρα? Αντε ας κατεβασω.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα? Αντε ας κατεβασω.

Ναι αλλά να έχεις υπόψιν ότι η 1η season γίνεται πολύ καλή στα τελευταία επεισόδια, τα πρώτα παίζει να μην σου αρέσουν και πολύ.

Ειδικά η δεύτερη season είναι κορυφή.

• Like 1
Δημοσ.

Απόδοση 1.1 να μην αρέσει στον viper :P

Ας δει πρώτα την photo στo παρακάτω spoiler και θα αλλάξει άποψη :devil: :devil: :devil: :devil:

η σειρά εξελίσσετε πολύ καλά.........

well done girls well done 

tumblr_nkd6p9o2de1uncdeeo4_r1_250.gif

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...