Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το στορι ευτυχώς το άλλαξαν πολύ νωρίς και έφυγαν απο ερωτικές βλακείες

του χρόνου λογικά θα μάθουμε γιατί έγινε και ο πυρηνικός όλεθρος, επίσης μετά και την προδοσία(ίσως και ερωτική) θα χουμε πάλι πόλεμο???

• Like 1
  • Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το στορι ευτυχώς το άλλαξαν πολύ νωρίς και έφυγαν απο ερωτικές βλακείες

του χρόνου λογικά θα μάθουμε γιατί έγινε και ο πυρηνικός όλεθρος, επίσης μετά και την προδοσία(ίσως και ερωτική) θα χουμε πάλι πόλεμο???

ε ναι αν δεις το οτι σκοτωσαν τον finn, που η αληθεια ειναι δε το περιμενα και πιστευα καποιος απομηχανης θεος θα τον σώσει, σημαινει οτι δεν εχουν σκοπο να το κανουν σαπουνοπερα και δεν μετράνε οι σχεσεις μεταξύ των χαρακτήρων όπως και δεν υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη γενικά στη σειρά (η άλλη αρχηγός έκανε την συμφωνία και τους παράτησε) οπότε μπορεί να γίνει απρόβλεπτη ανα πάσα στιγμή, θελω να πιστεύω οτι το πάνε προς το καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Για πειτε ρε παιδια καμμια γνωμη για τελευταιο 5λεπτο του φιναλε που παιχτηκε χτες. Τι μπορει να συμβαινει;

Αυτή με το κόκκινο φόρεμα πρέπει να είναι τεχνητή νοημοσύνη που επιβίωσε από την καταστροφή. Αυτός που αυτοκτόνησε στο βίντεο ήταν ο δημιουργός της. Αυτό το βλήμα στο τέλος είναι πυρηνική κεφαλή.

Οπότε το ψηφιακό γκομενάκι έχει άγριες διαθέσεις. :-D 

Σε κάθε περίπτωση οι προσδοκίες της σειράς επιβεβαιώθηκαν.

Όποιος δεν τον έχει αρχίσει, είναι ευκαιρία να δει τώρα τις 2 πρώτες σεζόν μαζί.

• Like 2
Δημοσ.

τις πυρηνικες κεφαλες που τις βρηκαν στο τελος;

ειναι ο πυραυλος με τον οποιο κατεβηκε ο τσανσελορ απο το διαστημα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή με το κόκκινο φόρεμα πρέπει να είναι τεχνητή νοημοσύνη που επιβίωσε από την καταστροφή. Αυτός που αυτοκτόνησε στο βίντεο ήταν ο δημιουργός της. Αυτό το βλήμα στο τέλος είναι πυρηνική κεφαλή.

Οπότε το ψηφιακό γκομενάκι έχει άγριες διαθέσεις. :-D

Σε κάθε περίπτωση οι προσδοκίες της σειράς επιβεβαιώθηκαν.

Όποιος δεν τον έχει αρχίσει, είναι ευκαιρία να δει τώρα τις 2 πρώτες σεζόν μαζί.

στο βίντεο που αυτοκτονα ο άλλος έγραφε 2051 οπότε ίσως τον πυρηνικό όλεθρο των προκάλεσε η ΑΙ (hehe skynet is still alive) και μάλλον θέλει να εξαλείψει και τους υπόλοιπους ανθρώπους με την πυρινική....

Επεξ/σία από bilya
  • Like 2
Δημοσ.

Κάθισα και την είδα και εγώ ενώ την είχα σταματήσει κάπου στο 5ο επεισόδιο το 2ου κύκλου.

Εντάξει έχουν πέσει λεφτά στην παραγωγή. Νομίζω φαίνεται αυτό. Για αυτόν και μόνο τον λόγο συνεχίζουμε να τη βλέπουμε λοιπόν.

• Like 2
Δημοσ.

Προσπάθησα να την δω..είδα 5 επεισόδια στην αρχή...το ένστικτο μου έλεγε να την κόψω από το 1ο επεισόδιο και τελικά είχε δίκιο.

Τραγικοί ηθοπιοί...άπειρα κλισέ!.Αμέτρητες σεναριακές ευκολίες και απιθανότητες...τρισάθλιες αντιδράσεις χαρακτήρων...οτι και να πω ειναι λίγο...είχα να δω τόσο χάλια σειρά από το Τερανόβα!!! 

Μου άρεσε που ενώ υποτίθεται ότι η μονιμως ξαναμμένη πιτσιρικαρία (πραγματικά ο κόσμος χάνεται και αυτοί το μόνο που κοιτάνε είναι η καυλάντα τους) ζει στην αθλιότητα και επιβιώνει με το ζόρι από τις φυσικές αντιξοότητες και την πείνα τα μαλλιά όλων είναι λες και βγήκαν απο το κομμωτήριο λουσμένα με 10 κοντισιονερ και με λακ και κερι χτενισμενα...φρύδια βγαλμένα στην πένα...ακόμα και ο πρωτόγονος που έπιασαν αιχμάλωτο έχει φουλ αποτρίχωση με λέιζερ σε ολο το σωμα!!!χαχααχαχαχαχαχα 

Καλό κουράγιο σε όσους την βλέπουν...

• Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να την δω..είδα 5 επεισόδια στην αρχή...το ένστικτο μου έλεγε να την κόψω από το 1ο επεισόδιο και τελικά είχε δίκιο.

Τραγικοί ηθοπιοί...άπειρα κλισέ!.Αμέτρητες σεναριακές ευκολίες και απιθανότητες...τρισάθλιες αντιδράσεις χαρακτήρων...οτι και να πω ειναι λίγο...είχα να δω τόσο χάλια σειρά από το Τερανόβα!!! 

Μου άρεσε που ενώ υποτίθεται ότι η μονιμως ξαναμμένη πιτσιρικαρία (πραγματικά ο κόσμος χάνεται και αυτοί το μόνο που κοιτάνε είναι η καυλάντα τους) ζει στην αθλιότητα και επιβιώνει με το ζόρι από τις φυσικές αντιξοότητες και την πείνα τα μαλλιά όλων είναι λες και βγήκαν απο το κομμωτήριο λουσμένα με 10 κοντισιονερ και με λακ και κερι χτενισμενα...φρύδια βγαλμένα στην πένα...ακόμα και ο πρωτόγονος που έπιασαν αιχμάλωτο έχει φουλ αποτρίχωση με λέιζερ σε ολο το σωμα!!!χαχααχαχαχαχαχα 

Καλό κουράγιο σε όσους την βλέπουν...

μόνο που μετά τα 5 επ και στην 2η σεζον γίνετε καλύτερη η σειρά 

• Like 1
Δημοσ.

μόνο που μετά τα 5 επ και στην 2η σεζον γίνετε καλύτερη η σειρά 

Δλδ μου λες ότι μετά από 5 επεισόδια οι ηθοποιοί μαθαίνουν να παίζουν...δεν υπάρχουν απειρα κλισέ...σεναριακές ευκολίες και απιθανότητες..γελοίες αντιδράσεις χαρακτήρων? Δεν είναι όλοι οι "χιλιοταλαιπωρημένοι" εφηβοι στην πένα? Εδώ για ένα κάμπινγκ πας καλοκαιρι με όλες τις ανέσεις και μετά απο 3 μέρες είσαι χαλι μαυρο...και αυτοι/ες ειναι μοντελάκια στην πένα!!! Χάνετε έστω και ο ελάχιστος ρεαλισμός.

Πιο πιθανό θεωρώ να σου αρέσει εσένα η σειρά και να δέθηκες με τους τελείως φλατ και κακοπαιγμένους για μένα χαρακτήρες..(πραγμα δεκτό και κατανοητό) παρά να άλλαξαν ολα αυτά για τα οποία δεν μου αρέσει εμένα η σειρά. Και πολλά λεπτά σπατάλησα βλέποντας την...βρωμούσε από το πρώτο επεισόδιο το σκηνικό.

ΥΓ Μην μου πει κανείς την αστειότητα σας παρακαλώ πολύ σχετικά με τον ρεαλισμό σε σειρά sci-fi...δεν ανέφερα πουθενά τα επιστημονικά κομμάτια που εκεί και αν υπαρχουν σεναριακές κενάρες και γελοιότητες(τυπου οτι καταργούνται οι βασικοί νομοι της φυσικής με το οτι μπαινουν στην ατμοσφαιρα με την κιβωτο και ολα αυτα απλα καθονται στο πατωμα χωρις ζωνες χωρις τπτ...σε ενα τροχαιο με 40 χλμ να τρακαρεις χωρις ζωνη θα σπασεις το παμπριζ..οχι με τα ποσα χλμ που πεφτουν οι αλλοι ενω απλα καθονται στο πατωμα του διαστημοπλοιου και αγκαλιαζουν τα γονατα τους!!)  γιατι είπαμε ειναι sci-fi...μιλάω για το αυτονόητο να μην ειναι η αλλη μετά από τόσες βδομάδες κακουχιών και ελεεινών συνθηκών διαβίωσης από άποψη υγιεινής με το φρύδι βγαλμένο στην πένα και την αποτρίχωση στα πόδια..και να μην ειναι οι τυπάδες με τα μαλλιά ακούνητα και ζελεδιασμένα. Η πλάκα ειναι οτι βάζοντας τους λίγο χωματάκι στα μάγουλα νομίζουν οτι τους κάνουν να φαίνονται κακοζωισμένοι και ταλαιπωρημένοι...αυτό κάνει απλά πιο γελοίο το κοντράστ με την υπόλοιπη αψεγάδιαστη εμφάνιση!!

ΥΓ Είδα πολλα επεισόδια μετά το 5ο (ολα του 1ου κυκλου) τελείως αποσπασματικά και δεν είδα την παραμικρή βελτίωση. Τις ίδιες γελοιότητες.

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι αυτά τα προβλήματα θα έχουν λυθεί 100 χρόνια στο μέλλον. :-D 

Εντάξει τώρα, δε νομίζω να περιμένεις να μας δείξουν την Κλαρκ να ξυρίζει τα πόδια της !!!   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...