Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τούμπανο η πρωταγωνιστρια!

Υποτίθεται ότι εδώ είναι σενιαρισμένες με τα καλά τους και υπογράφουν αυτόγραφα κτλ όμως εμένα στην σειρά μου φαίνονται 100 φορές πιο όμορφες και ελκυστικές!

10577096_699166193464421_640828516079576

vs

marie2.png

και

10401415_699166190131088_439996436236200

vs 

tumblr_n4apdvtKkz1tugpneo1_500.png

Ναι, κάνω διαφήμιση τη σειρά για να μην την βλέπω μόνο εγώ. :P

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελείωσα την πρώτη σεζόν. Ήμουν έτοιμος να την σταματήσω στα 4-5 πρώτα επεισόδια αλλά συνέχισα. Όντως προς το τέλος η σειρά αρχίζει να βλέπεται και σε κάνει να θέλεις να τη συνεχίσεις.

Μπορώ να πω ότι από ένα 4αρι που παίρνουν τα πρώτα επεισόδια φτάνει ένα 7-7,5 στο τέλος.

Μεγάλο αρνητικό το ότι απευθύνεται σε εφηβικό κοινό κυρίως και η πολύ άσχημη ηθοποιία ορισμένων. Μου άρεσε το σενάριο όμως και με κράτησε.

Έτσι κι αλλιώς δύσκολα βρίσκεις κορυφαία post apocalyptic πλέον λόγω budget.

• Like 1
Δημοσ.

Τι έχετε να πείτε για το τελευταίο επεισόδιο;

Όντως πέθανε ο Finn; Ή του έκοψε καμία αρτηρία ή κάτι δεν ξέρω κι εγώ τι και απλά λιποθύμισε και φαίνεται νεκρός ώστε να τον πάρουν υποτίθεται για να τον θάψουν και να τον επαναφέρουν στη ζωή;

• Like 1
Δημοσ.

Τι έχετε να πείτε για το τελευταίο επεισόδιο;

Όντως πέθανε ο Finn; Ή του έκοψε καμία αρτηρία ή κάτι δεν ξέρω κι εγώ τι και απλά λιποθύμισε και φαίνεται νεκρός ώστε να τον πάρουν υποτίθεται για να τον θάψουν και να τον επαναφέρουν στη ζωή;

Από που το έβγαλες αυτο το συμπέρασμα;

• Like 1
Δημοσ.

Το συμπέρασμα το έβγαλα

από το γεγονός ότι ο Finn έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν νομίζω να τον ξεβγάλουν τόσο νωρίς. Επίσης η Κλάρκ έχει βασικές ιατρικές γνώσεις και ίσως να τις εφάρμοσε, ίσως ο Λίνκ να της έδωσε κανένα βότανο που να πέρασε με το μαχαίρι στον οργανισμό του Finn και τον κάνει να φαίνεται νεκρός ενώ δεν είναι. Δεν ξέρω, υποθέτω!Δεν θα μου λείψει σαν χαρακτήρας γιατί είχαμε βαρεθεί πια με τον αναποφάσιστο. Ούτως ή άλλως η Κλάρκ έχει αισθήματα για τον αδερφό της γκόμενας του Λίνκ, δεν θυμάμαι το όνομά του. Αλλά αυτή η Μαρί Αυγερόπουλος ωραίος κόμματος έτσι;;;

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω θετικά σχόλια και την είχα παρατήσει τη σειρά στο 3 ο επεισόδιο περίπου της 2ης σεζόν.Αξίζει λέτε να την ξαναρχίσω;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...