Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρα πολυ καλο το σημερινο επεισοδιο. Μας δειχνει την αρχη με λιγα λογια και πως φτασαμε στο σημερα. Καποια κενα ισως υπαρχουν ακομα αλλα κατι εγινε. Ακομα αναμενουμε υποτιτλους για το προηγουμενο επεισοδιο του agents of shileld. Στο Τhe 100 βγαινουν την ιδια μερα.

• Like 3
  • Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Παρα πολυ καλο το σημερινο επεισοδιο. Μας δειχνει την αρχη με λιγα λογια και πως φτασαμε στο σημερα. Καποια κενα ισως υπαρχουν ακομα αλλα κατι εγινε. Ακομα αναμενουμε υποτιτλους για το προηγουμενο επεισοδιο του agents of shileld. Στο Τhe 100 βγαινουν την ιδια μερα.

Καλημέρα, αν θες πες μου με ΡΜ πού βγαίνουν γιατί στα μέρη που συχνάζω εδώ δεν είναι... :)
Θενξ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκρηκτικό επεισόδιο στη κυριολεξία. Έδωσε απαντήσεις, δημιούργησε άλλες τόσες ακόμη αλλά συνέχισε την ιστορία από προηγούμενες σεζόν πίσω εκεί που μας είχε αφήσει με την Becca / AI. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

ep 10

5 Αυγούστου

Αντίστοιχα το ep 11 στις 12 Αυγούστου.

Στο wiki παρατηρώ ότι έχουν 16 επεισόδια. Τα υπόλοιπα πέντε πότε θα παίξουν άραγε;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, christakos07 είπε

Αντίστοιχα το ep 11 στις 12 Αυγούστου.

Στο wiki παρατηρώ ότι έχουν 16 επεισόδια. Τα υπόλοιπα πέντε πότε θα παίξουν άραγε;

Νομίζω 16 επ. είναι η τελευταία season. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα 9ο επεισόδιο. Τελικά πολύ καλά πάει η τελευταία σεζόν.

Είδατε πως δένει η ιστορία με τις υπόλοιπες σεζόν; Πολύ καλογραμμένο σενάριο.

Θα μας λείψει αυτή η σειρά.

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραιο το twist στα τελευταια επεισοδια. 4 εμειναν ελπιζω να εχουμε λιγο παραπανω δραση και να κλεισει οσο καλυτερα γινεται. 

• Like 2
Δημοσ.

Δε το γνώριζα και έφαγα μια ξενερα χθες καθώς περίμενα μόλις γύριζα σπίτι να έβλεπα επεισόδιο όλος χαρά.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεχρι λιγο πριν το τελος δεν μου αρεσε. Τα τελευταια 8-9 λεπτα ομως ηρθαν τα πανω κατω κατι που δεν περιμεναμε. In klark we trust τα τελευταια 3 ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ δυνατα και θα κλεισει οπως πρεπει δηλαδη χωρις καλο τελος. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...