Arkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Βάλε τις πρώτες δύο που αναφέρεις, δίπλα στις άλλες...ούτε στο μικρό τους δάχτυλο. Για μενα Ρειβεν>Εκο>Δελαια>Οκταβια>Εμορι>Τζοτζεφιν>Κλαρκ Προφανως ο καθενας εχει τα γουστα του. Περα απο αυτο η σειρα μου αρεσει αρκετα με χαλαρωνει σπανια θα βαρεθω οσο βλεπω επεισοδιο και η τελευταια σεζον σιγουρα ειναι ανωτερη απο την τεταρτη που ειχε κανει καπως κοιλια. 1
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Κλαρκ ( που πρέπει να αδυνατισε και λιγακι χαχαχα )
Arkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Νεο επεισοδιο σημερα μετα απο μια βδομαδα διαλειμματος. Περιμενουμε υποτιτλους απο subz. 4 επεισοδια μενουν μετα απο αυτο.
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως για τον Kane (σποιλερ) που άλλαξαν ηθοποιό λόγω της -μεταφορας- άραγε ήταν απόφαση του ίδιου να φύγει και το μπάλωσαν ετσι; Είχα συνηθίσει και συμπαθήσει τον αρχικό ηθοποιό. Ξεκίνησε αντιπαθητικός στις αρχές και είχε/έχει πολύ καλή εξέλιξη όπως και ο Μέρφι. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis 1
skiabox Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Καλά παίζει ακόμα αυτή η σειρά; Πόσες σεζόν έχει φτάσει;
Fabricated Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Η οποία με 3 επ μου αρέσει πολύ Γενικά την έχω λατρέψει αυτή τη σειρά Δεν έχω χάσει σε ούτε 1 επ το ενδιαφέρον μου 1 1
mylo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Το έχουν βγάλει τα μάτια στο σενάριο. Βάλτε ένα τέλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καλά δεν ήταν και Breaking Bad εξαρχής. 😛
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 4 επεισοδια σερι 9/10/11/12 και αναμονη για το μεγαλο φιναλε. Η σειρα παραμενει πιστη σε οτι αγαπησαμε τα τελευταια 5 χρονια χωρις να κουραζει και κραταει το ενδιαφερον σε καθε επεισοδιο. Σιγουρα δεν περνει βραβειο καλυτερης σειρας αλλα για CW ειναι αρκετα καλη. 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Το 13ο είναι το τελευταίο; Μου φάνηκε μικρή η σεζόν. Γενικώς οι τελευταίες 3 σεζόν ενώ ξεκίνησαν με μεγάλες υποσχέσεις αναλώθηκαν σε μικρότερα πράγματα.
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το 13ο είναι το τελευταίο; Μου φάνηκε μικρή η σεζόν. Γενικώς οι τελευταίες 3 σεζόν ενώ ξεκίνησαν με μεγάλες υποσχέσεις αναλώθηκαν σε μικρότερα πράγματα. Ναι 1 ακομα βγαινει μεθαυριο. Ειχε γινει κοιλια στην τεταρτη σεζον οι τελευταιες 2 με κρατησαν καλυτερα. Η καλυτερη ηταν η δευτερη και η τριτη νομιζω.
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 H επόμενη σεζόν, η έβδομη θα έχει 16 επεισόδια και θα είναι η τελευταία. Ευτυχώς, θα κλείσει ομαλά η σειρά, με τέλος που θα προετοιμάσουν όπως πρέπει. Νομίζω ότι τράβηξε όσο χρειαζόταν, είχε ενδιαφέρον κάθε σεζόν, της αξίζει να τελειώσει με μια πολύ δυνατή σεζόν, για να δούμε... 1 1
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) The 100[Season 6] https://www.imdb.com/title/tt2661044/episodes?season=6&ref_=tt_eps_sn_6 Μια ακομα σεζον στο συμπαν του the 100 εφτασε στο τελος της. Μπηκε σε αρκετα μυστηρια και dark μονοπατια χωρις να χανει το teen theme των προηγουμενων σεζον. Καποιες μεγαλες απωλειες και εντονο το δραματικο στοιχειο. Κλασικα το τελευταιο 5λεπτο του τελευταιου επεισοδιου ηταν αρκετα wtf και μας προϊδεαζει για το τι θα ακολουθησει στην 7 σεζον. Η επομενη σεζον θα ειναι και η τελευταια και ελπιζω να κλεισει οπως της αξιζει. 8/10 Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Arkin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα