Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Βάλε τις πρώτες δύο που αναφέρεις, δίπλα στις άλλες...ούτε στο μικρό τους δάχτυλο.

Για μενα

Ρειβεν>Εκο>Δελαια>Οκταβια>Εμορι>Τζοτζεφιν>Κλαρκ

Προφανως ο καθενας εχει τα γουστα του. Περα απο αυτο η σειρα μου αρεσει αρκετα με χαλαρωνει σπανια θα βαρεθω οσο βλεπω επεισοδιο και η τελευταια σεζον σιγουρα ειναι ανωτερη απο την τεταρτη που ειχε κανει καπως κοιλια. 

• Like 1
  • Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νεο επεισοδιο σημερα μετα απο μια βδομαδα διαλειμματος. Περιμενουμε υποτιτλους απο subz. 4 επεισοδια μενουν μετα απο αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για τον Kane (σποιλερ)

που άλλαξαν ηθοποιό λόγω της -μεταφορας- άραγε ήταν απόφαση του ίδιου να φύγει και το μπάλωσαν ετσι;

Είχα συνηθίσει και συμπαθήσει τον αρχικό ηθοποιό.  Ξεκίνησε αντιπαθητικός στις αρχές και είχε/έχει πολύ καλή εξέλιξη όπως και ο Μέρφι. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η οποία με 3 επ μου αρέσει πολύ 

Γενικά την έχω λατρέψει αυτή τη σειρά Δεν έχω χάσει σε ούτε 1 επ το ενδιαφέρον μου

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

4 επεισοδια σερι 9/10/11/12 και αναμονη για το μεγαλο φιναλε. Η σειρα παραμενει πιστη σε οτι αγαπησαμε τα τελευταια 5 χρονια χωρις να κουραζει και κραταει το ενδιαφερον σε καθε επεισοδιο. Σιγουρα δεν περνει βραβειο καλυτερης σειρας αλλα για CW ειναι αρκετα καλη. 

• Like 1
Δημοσ.

Το 13ο είναι το τελευταίο; Μου φάνηκε μικρή η σεζόν. Γενικώς οι τελευταίες 3 σεζόν ενώ ξεκίνησαν με μεγάλες υποσχέσεις αναλώθηκαν σε μικρότερα πράγματα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Το 13ο είναι το τελευταίο; Μου φάνηκε μικρή η σεζόν. Γενικώς οι τελευταίες 3 σεζόν ενώ ξεκίνησαν με μεγάλες υποσχέσεις αναλώθηκαν σε μικρότερα πράγματα.

Ναι 1 ακομα βγαινει μεθαυριο. Ειχε γινει κοιλια στην τεταρτη σεζον οι τελευταιες 2 με κρατησαν καλυτερα. Η καλυτερη ηταν η δευτερη και η τριτη νομιζω.

Δημοσ.

H επόμενη σεζόν, η έβδομη θα έχει 16 επεισόδια και θα είναι η τελευταία.
Ευτυχώς, θα κλείσει ομαλά η σειρά, με τέλος που θα προετοιμάσουν όπως πρέπει.
Νομίζω ότι τράβηξε όσο χρειαζόταν, είχε ενδιαφέρον κάθε σεζόν, της αξίζει να τελειώσει με μια πολύ δυνατή σεζόν, για να δούμε...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The 100[Season 6]

the-100-season-6-poster-full.jpg

https://www.imdb.com/title/tt2661044/episodes?season=6&ref_=tt_eps_sn_6

Μια ακομα σεζον στο συμπαν του the 100 εφτασε στο τελος της. Μπηκε σε αρκετα μυστηρια και dark μονοπατια χωρις να χανει το teen theme των προηγουμενων σεζον. Καποιες μεγαλες απωλειες και εντονο το δραματικο στοιχειο. Κλασικα το τελευταιο 5λεπτο του τελευταιου επεισοδιου ηταν αρκετα wtf και μας προϊδεαζει για το τι θα ακολουθησει στην 7 σεζον. Η επομενη σεζον θα ειναι και η τελευταια και ελπιζω να κλεισει οπως της αξιζει. 8/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...