Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακομα δεν το ειδα μιας και δεν βγηκαν υποτιτλοι. Η σειρα ομως μου ειναι πολυ οικεια ολοι οι χαρακτηρες. Τους βλεπω τοσα χρονια και τους εχω συνηθισει. Περα απο το σεναριο δηλαδη μου προσφερει μια χαλαροτητα η σειρα. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Arkin είπε

Ακομα δεν το ειδα μιας και δεν βγηκαν υποτιτλοι. Η σειρα ομως μου ειναι πολυ οικεια ολοι οι χαρακτηρες. Τους βλεπω τοσα χρονια και τους εχω συνηθισει. Περα απο το σεναριο δηλαδη μου προσφερει μια χαλαροτητα η σειρα. 

Βγήκαν πάμε για προβολή

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Βγήκαν πάμε για προβολή

Ναι σε 3 4 ώρες θα το δω κατέβασα amzn 1080 έκδοση κορυφαία ποιότητα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι σε 3 4 ώρες θα το δω κατέβασα amzn 1080 έκδοση κορυφαία ποιότητα. 

Από που; εμένα αργούν λιγάκι να κατέβουν 

Δημοσ.

Καλουτσικο επεισόδιο. Εχω χάσει το μέτρημα με τους Prime.

Ο Γκάμπριελ ποιος ηταν μπερδεύτηκα @Arkin

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Καλουτσικο επεισόδιο. Εχω χάσει το μέτρημα με τους Prime.

Ο Γκάμπριελ ποιος ηταν μπερδεύτηκα @Arkin

Spoiler

Λοιπον ο Gabriel ειναι ενας απο τους prime. Στη σειρα βρισκεται μεσα στον xavier που ειναι μαζι με octavia και dioza. Ο αρχικος γεννηθηκε στη γη. Επειτα εφυγε για αποστολη λιγο πριν τα πυρηνικα και κατεληξε στον κοσμο που ειμαστε σημερα. Τα ειχε παλιοτερα με την Τζοσεφιν αλλα κατι παιχτηκε και χωρισαν και αυτος εφυγε απο το καταφυγιο. Σε προηγουμενο επεισοδιο αν θυμασαι εκει στο ιατρειο που επανεφεραν την Τζοσεφιν μαζι με τον πατερας της russell που την ειχε σκοτωσει. Το αγορι της ηταν ο Gabriel.

Αρκετα μεταβατικο το τελευταιο επεισοδιο. Ειχαμε καποιες καλες εξελιξεις ομως. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Λοιπον ο Gabriel ειναι ενας απο τους prime. Στη σειρα βρισκεται μεσα στον xavier που ειναι μαζι με octavia και dioza. Ο αρχικος γεννηθηκε στη γη. Επειτα εφυγε για αποστολη λιγο πριν τα πυρηνικα και κατεληξε στον κοσμο που ειμαστε σημερα. Τα ειχε παλιοτερα με την Τζοσεφιν αλλα κατι παιχτηκε και χωρισαν και αυτος εφυγε απο το καταφυγιο. Σε προηγουμενο επεισοδιο αν θυμασαι εκει στο ιατρειο που επανεφεραν την Τζοσεφιν μαζι με τον πατερας της russell που την ειχε σκοτωσει. Το αγορι της ηταν ο Gabriel.

Αρκετα μεταβατικο το τελευταιο επεισοδιο. Ειχαμε καποιες καλες εξελιξεις ομως. 

Ωραίος ναι, ο γιατρός που

μαζί με τον πατέρα της τελειοποίησαν την "ανάσταση" μέσω της μεταφοράς της συνείδησης - τσιπ - που μας είχαν δείξει στο φλασμπακ. Κατάλαβα. Thx

Δημοσ.

Αν και κάπως βελτιώθηκε ο κύκλος, εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο deja-vu.

Επιπλέον, είναι η 1η φορά που δεν έχει εισάγει κάποιο ενδιαφέρον θηλυκό...αντίθετα, αποφάσισαν όπως φαίνεται να εξιτάρουν τα κοριτσάκια που παρακολουθούν τη σειρά.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αν και κάπως βελτιώθηκε ο κύκλος, εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο deja-vu.

Επιπλέον, είναι η 1η φορά που δεν έχει εισάγει κάποιο ενδιαφέρον θηλυκό...αντίθετα, αποφάσισαν όπως φαίνεται να εξιτάρουν τα κοριτσάκια που παρακολουθούν τη σειρά.

Μπηκε η Δελαια που ειναι κουκλα. Και η τζοτζεφιν ειναι μια χαρα. Συν ρειβεν/εκο/εμορι/κλαρκ/οκταβια. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπηκε η Δελαια που ειναι κουκλα. Και η τζοτζεφιν ειναι μια χαρα. Συν ρειβεν/εκο/εμορι/κλαρκ/οκταβια. 

Βάλε τις πρώτες δύο που αναφέρεις, δίπλα στις άλλες...ούτε στο μικρό τους δάχτυλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...