Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, SB_1957 said:

Καμιά σχέση με τα βιβλία, όπως γίνεται συνήθως με κάθε μεταφορά βιβλίου!

Πήραν τη γενική ίδέα και από κει και πέρα ξέφυγαν εντελώς!

Πλέον έχω διαβάσει το 1ο και είμαι στην μέση του 2ου και το αντιλήφθηκα και εγώ. Έχουν πολλές διαφορές.

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ξεκινησα λογω βαρεμαρας, ειμαι στην 4 σαιζον. Η σειρα πλην των ωραιων γυναικων ειναι πολυ κοντα στο απολυτο τιποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Δεν είχαν πει ότι θα ήταν η τελευταία η 6;

Screenshot_2019-04-25-00-12-42-362_com.android.chrome.png

Όχι, δεν είχαν πει κάτι τέτοιο.

Το αντίθετο μάλλον, μιας και η 6η ξεκινούσε ως book 2, που θα μπορούσε να μεταφραστεί σε άλλες 5 σεζόν π.χ.

Για να ανανεώθηκε, πάει να πει ότι πήγε καλά;

Δεν έχω διαβάσει καλά σχόλια εδώ και το τρέιλερ δε μ'έψησε και δεν έχω ξεκινήσει ακόμα την 6η, ελπίζω να μην τη χάλασαν...

Δημοσ.
Στις Thu Apr 11 2019 στις 7:26 ΜΜ, Capt.staros είπε

Την ξεκινησα λογω βαρεμαρας, ειμαι στην 4 σαιζον. Η σειρα πλην των ωραιων γυναικων ειναι πολυ κοντα στο απολυτο τιποτα.

Φαν της Κλαρκ της λεξα ή της αυγεροπουλος; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mylo είπε

Φαν της Κλαρκ της λεξα ή της αυγεροπουλος; 

Στην αρχη ηταν το πατριωτακι αλλα παραδοξως με κραταει αυτη

MV5BMTQxZGI2ZDQtMzI2ZS00YWMzLThlZTEtMTI5OWMyZDlkODNiXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_.jpg.f72e39c589a67c07438778bf4f71f989.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις που άρχισε η 6η σεζόν και έχουν ήδη ανακοινώσει και 7η.. Και στην αρχή το έκραζαν μερικοί.😋

Η σειρά θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις καλύτερες sci-fi των 10s.

υγ: Ποιο Netflix;

Επεξ/σία από Bermudakias33
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα πρωτα 2 εχουν κυκλοφορησει εδω και καιρο στο θειο........αλλα ουτε αγγλικους υποτιτλους δεν βρισκεις(αλλα ενταξει τα αγγλικα τους δεν ειναι και τιποτα δυσκολα)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Τα πρωτα 2 εχουν κυκλοφορησει εδω και καιρο στο θειο........αλλα ουτε αγγλικους υποτιτλους δεν βρισκεις(αλλα ενταξει τα αγγλικα τους δεν ειναι και τιποτα δυσκολα)

Χθες βγήκε τι εννοείς εδώ και καιρό. Θα βγουν σε 3 4 μέρες σίγουρα από xsubs η subz.

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Χθες βγήκε τι εννοείς εδώ και καιρό. Θα βγουν σε 3 4 μέρες σίγουρα από xsubs η subz.

Tο s06e01 και s06e02 υπηρχαν στο διαδυκτιο πριν παιχτουν στην τβ. Εγω τα ειδα πριν καμια εβδομαδα. Απο υποτιτλους δεν ξερω τι παιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...